Vi tar en promenad in till stan

God Morgon!
Det är strålande sol ute och det käns som att det är en riktig höstmorgon! Har ätit en god frukost med kusinerna och tagit en skön dusch. Nu är man på kläd och ska snart ta en promenad i detta härliga väder med Hanna. Det blir en promenad från Smedslätten till Fridhemsplan i dag! När vi väl är inne i stan så ska jag köpa lite små grejer som jag behöver. Nu ska jag säta på mig skorna och börja promenera!  

Önskar alla en bra Lördag!


Hannnas hem gjorda snickers

Det är fredag och har överlevt första veckan på Gymnasiet! Träffade 3:orna idag, Dom var typ mer nervösa än vad vi ettor va! Fick schemat i dag också och är väldigt nöjd med de. Har också bestämt mig för att fortsätta läsa tyska så har min första lektion på torsdag. Nu är jag hemma hos Världens bästa Hanna (min kära kusin) Så fredagskvällen fortsätter med mys framför en film med tilltugg som i dag är vindruvor och Hannas hem gjorda snickers! Nu har jag låtit henne vänta för länge så ska avsluta nu med att i dag käns livet underbart *

Överlevt Hajken!

Hajk i det bästa vädret någonsin!
Nu ljuger jag, det var skit väder hela dagen! Det öste praktiskt taget ner regn hela dagen i går! Men när kvällen närmade sig så sluta det regna det var till och med lite sol i slutet! Vindskydden som vi skulle sova i fick vi bygga själva och vårat blev förvånadsvärt bra! Men att sova bra var ju bara att glöma, det var inte varmt i natt och sov som vanligt på någon jävla gren! Som resulterade i att i dag så har jag ont i hela kroppen. Men detta kommer vara något vi kommer att minnas och roligt hade vi faktiskt också. Nu är jag sjukt trött och ska fixa lite inför morgon dagen, klockan ringer klockan sex i morgon...


Gymnasiet

Dag ett: Första dagen på gymnasiet, vad tyckte jag? Jag hade ingen åsikt faktiskt allt var okej men ändå så kändes det som skit! Men första dagen fick ju inte vara den dömande.
Dag två: Klumpen i magen släppte! Fick mer information som var mer positiv och allt känns mycket bättre. Men saknar Nya elementar lite men det här kommer nog också att bli jätte bra. Klassen är väldigt tyst men hoppas det blir bättre på Hajken. Då vi ska ut på Värmdö och lära känna varandra! Ja skogen passar ju bra då vi bara har varandra. Det blir säkert jätte roligt, är bara lite negative då vädret inte kommer att vara så jätte bra!
Men det finns ju inget dåligt väder bara dåliga kläder.

Perfekta avslutet!

Helgen har vart de perfekta avslutet av sommaren! Shoppat med Syster, gullat med sötaste Emma och umgåts med tjejerna!  Jätte fint väder är det i dag också solsken och sköna vindar. Spendera dagen med Emelie inne i stan. Åkte nya City-bannan, var inne på nordiska musét i en kvart? Promenerade ute på djurgården och åt glass till lunch! Nu blir det en pause innan man powerwalkar!

Stångad av en tårtbit!


Detta Blogg inlägg är tillägnat till min kusin! En av tretton kusiner som jag känner riktigt bra och älskar mycket! Vi ses sällan men när vi väl träffas så har inget förändras! Man kan vara sig själv och ha riktigt roligt! Ur gullig är hon också, ja det var de jag ville säga. Världens Bästa Hanna!

True Blood



Nu har man fått avsnitten från true Blood säsong 3 av Sarah. Som jag har väntat!
 Ja, man kan ju gissa vad jag gör just nu....

Ny Drog - Love The Way You Lie


Galen dag i stan!

Vakna ute på landet! Sedan var det en lagom lugn morgon innan man fick skjus till stockholm av kusin Martin! Där blev det lunch med sarah och sedan träffa vi hennes kompis med pojkvän. Det blev en galen dag i stan och bara ett köp! En kruka som har utbuktningen så att den föreställer en uggla. Det var taget så fort jag såg den inga funderingar! Tog mig hem vid sex tiden? För att äta middag och självklart för en powerwalk!

Nu ska man tvätta ansiktet och sedan krypa ner i säng med en bok. Läser just nu boken; A Kiss In Time, mycket bra och härlig humor!

She is back!

Haha så typiskt, Sarah har vart borta i två månader och när hon ska komma hem så drar jag i väg! Men inte i två månader som vissa andra!! Bara i två dagar. Men vi ses snart igen!

Korpholmen med Kusin vitamin!

Hej hopp!
Sitter på en Ö med Världens bästa Hanna ^^ Kom ut i går kväll och hade det mys med mindna kusiner och kompisar. Det blev en sen kväll som resulterade i en sen morgon, med ny bakta scones! Morgonen fortsätter med prat om famtiden och kortspel. Snart är det dag för ett dopp i Östersjön även fast det ser ganska kallt ut! Det är synd att det bara blev två dagar här med min kära kusin annars brukar det vara en vecka, men man får ju vara glad för de lilla man får.

Men har det underbart här de sista dagarna på lovet i alla fall!

Har haft en Sara dag och bara tänkt på mig själv!



Lovet tar sakta slut! Men har en vecka kvar vilket är nice!

Har haft en jätte bra helg med familjen, vännerna och världens bästa farmor. Shoppat på Emmaus vilket är en ny second hand butik där jag kommer lägga min förmögenhet... Det blir ett kort inlägg för orkar inte skriva en massa skit just nu (haha) men känner att livet går bättre men vi får väl se hur det går? Snart börjar Förnuft och känsla så ska in till mig och tända lite ljus och mysa!


Nanny

Efter den sena kvällen så kom den tidiga morgonen!
Har vart barnvakt sen 8:30 med lite hjälp av Anna. Denna dag blev bättre en gårdagen, inge skrik och längtan efter mamma. I dag blev det lek i trädgården och efter lunchen lek i Björklunds hage. Med två trötta barn knalla jag med hem och båda hamna i säng. Nu ligger båda och sover. Jag fick inte igång tv:n? Men Datorn var ingen konst ^^  


Tekväll <3


Fick besöka av tre små gulliga tjejer. Carro, Anna och Emelie och självklart blev det tekväll med min snygga Tekanna! Skratt, prat och ännu mera skratt. Slutar med att Anna slaggar på soffan och att hon följer med till Jobbet i morgon! Nu ska man hoppa i säng men är ite ett dugg trött ^^

Busy day!

Mycket idag, Försov mig men fick en ny tid hos frisören lite senare, så nu är luggen klippt, äntligen! Sedan så hälsa jag på Gudmor för ska vara barn vakt till hennes barn, från i morgon till fredag. Så har fått lite jobb i sista minuten. Sedan så hämta mamma upp mig och nästa destination blev Odenplan där jag tog mina blodprover. Powerwalk när man kom hem innan middagen och nu slappar man i ett fotbad. Kvällen fortsätter nog med en bok eller en film har inte bestämt mig ännu.

Det är svårt...

Det är svårt att älska någon som inte bryr sig! Hon betyder allt för mig men tror inte riktigt att hon förstår det.Det  blir svårt att visa den kärlek man har till en person som inte tar imot. Jag har inte tålamodet heller när man är i hennes närhet. Frågan jag ställer mig själv är, vad fan ska jag göra?


Together we cry

Ajjj! Lider med alla som har den speciella veckan! Det suger....

Söndags mys!

Hej hopp!
Inte den bästa dagen mens och det betyder värk! Men träffa Betty och hon gjorde genast min dag bättre. Det blev shopping och en dyr fika på chokladkoppen. Myssigt och mycket choklad. Efter några timmar så var det trötta ben som satte sig på tuben hem.  

(Haha en bild från i vintras)

När man kom hem så hjälpte man till med maten och efter maten en powerwalk, sedan en snabb dusch innan förnuft och känsla började som by the way är en serie som kommer hamna på min filmhylla, Jane Austin en av tidernas bästa författare.

Insperation




Satt och skissa lite igår natt, kunde inte sova! Så hämta lite insperation från gamla tidningar! Och detta blev resultatet ^^


Tjejkvällen 100803


Det var en fantastisk kväll <3


Det är sorgligt när människor visar sig att vara helt annorlunda än vad man uppfattat att dom att vara.


Geting - R.I.P

Har vart borta ett tag och då menar jag både fysiskt och psykiskt! Men hade en underbar helg ute på landet med Båtklubbs fest och mycket annat. Den jag sakna då var Hanna så klart, men det blir fler tillfällen vi kan träffas.

Vakna i morse av att det var en geting i mitt rum som surrade! Ja det sluta med att jag mörda den brutalt. Sedan så blev det en lugn morgon, innan jag börja ta tag i alla viktiga saker. Så nu ligger smutstvätten i tvättmaskinen och för hoppningsvis så blir den ren sedan så är det dags för dammsugaren att äta lite dam. Har myckte att göra, kanske inte ska sitta här? Plikten kallar!

RSS 2.0