LOOOV!


yes nu är det lov!
Käns härligt, har bestämmt mig för att göra detta lov händelserikt!
Tjejerna kommer nog vara inblandade ganska mycket.   

mamsen <3

yes nu har man pluggat g-test i morgon om evolutionen och genitiken! har lagrat en massa information de här tv dagarna så vi får väl se hur det går i morgon? Jag har faktiskt inte orkat plugga så mycket idag. Det som sitter det sitter, blir bara förvirrad om jag ska råplugga sista kvällen!
Dagen har vart ganska skön men det är ju vissa personer som inte gjorde min dag precis, inte ens en ursäkt?
But whatever! Sluta 11:15 idag så mamma och jag luncha i Vällingby Thai Buffé. Sedan så kolla vi in bokrean, fick en bok av mamsen. Sedan så tog vi en varsin caffélatte på Wayne´s.

resten av kvällen har engnats åt plugg! Men nu tycker jag det räker så ska spela lite kort med sarah.

ciao!

Alice in Wonderland

Avril har kommit ut med en ny låt och musikvideo :) Den ska tydligen vara ett soundtrack för filmen Alice in wonderland som kommer på bio 3 mars!!! Då kommer jag sitta bänkad framför filmduken och uppskatta grymma skådisar som Johnny Depp, Mia Wasikowska, Helena Bonham Carte och Anne Hathaway.

SL SUGER

det blev ingen skola för mig i går! Eftersom man hade stängt av gröna linjen, och alla dessa jävla ersättningsbussar var fulla och bara åkte förbi! Efter en timma utan någon framgång så var jag helt nerkyld och jag börja ta mig hem.
det blev ett varmt bad och plugg. Idag så var jag smart nog att gå till skolan tog lite tid men kom i tid. sedan så var det två lektioner och sedan så blev det lära om hur man klarar sig på isen. kalt var det och sedan så knallade man hem. Nu sitter man nere hos Sarah men ska snart gå upp och göra i ordning till morgon dagen. Börjar 10:45 i morgon!!! Eget arbete hemma under morgon men jag vet inte i fall jag orkar, vi får väl se?

the weekend

Nu känner jag mig frisk! Har vart i skolan sjuk hela veckan ingen bra känsla! (Grymt mycket huvudvärk och rinnande näsa!) Så stannade hemma i Fredags så att jag kunnde vara med på Fredag kvällen som vi planerat länge! Så det blev lite shopping och bio; Valentines Day, Jätte fin och gullig film jag och Betty höl varandra i handen och typ grät ^^ Sedan så åkte jag och Anna the subway hem, då vi blir uppraggade av en typ 40-50 årig gubbe. Äckligt var det men det är väl det bästa jag och Anna kan få! Sedan så lyssna man på ett gäng grabbar som var småt alkohol påverkade då dom diskutera julgranar och I fall jultomten eller påskharen var bäst! Mycket underhållande.

Lördagen så gjorde vi inget ting vi skyller på snöovädret! Anna skulle ha åkt hem men stanna! Så vi gjorde Lasange och Chokladpudding med vaniljgrädde till efterätt framför Melodifestivalen.
Anna och jag var rätt sega så vi såg Catwomen som gick på tv och sedan en del av en skit bra film på tv4plus!

Idag gick vi upp vid nio då vi skulle in till stan jag vi kom till Vällingby och sedan så tog det ett bra tag innan man kom innåt stan! Anna tror jag han med Penndeltåget och jag kom typ 25min sent till jobbet! SL SUGER!

Katy Perry is back again!


såg den här musikvideon här om dagen på MTV, tycker att den svänger lite so enjoy ;)

Choklad^^

jobba idag lite halv flummit var det är ju fortfarande förkyld! Nu sitter jag nere hos Sarah och dricker choklad ^^känner mig halvt borta. Men tror att jag kommer gå till skolan i morgon vi börjar kl 10 så det är nice!
Ikväll så kommer jag hänga med Sarah och Johanna middag som Sarah har gjort, sen så kommer jag nog hoppa under täcket och se på en film.

I found myself to day...


Nice

Sov länge idag, men la mig ganska sent i går också!
Sedan så blev det nudlar och Harry Potter. Mår mycket bättre nu så kommer nog jobba i morgon! Nu så har jag satt på mig en ansiktsmask så huden kan reparera sig efter förkylningen, det svider runt näsan!!!!! "but beauty is pain"
I kväll så blir det melodifestivalen med far och syster, det kommer va en jäkla sjuka diskutioner, men tur att jag kan stänga av helt så det kanske blir en ganska nice helg i alla fall. Men tycker att Melodifestivalen blir sämre och sämre!

Hemligheten när man är sjuk och bara är det i två- tre dagar är att dricka mycket, jag dricker ungeför tre liter om dagen när jag är sjuk. För att göra detta så heller man upp en enliter kanna med vatten ( eller det man vill dricka) sedan så sätter man upp ett mål (mitt är) att man ska dricka tre stycken kannor om dagen! Sedan så mår man mycket bättre.

*GREAT*



Ja då är man sjuk, så det blev inge matte prov för mig idag!
Kommer att ha en underbar helg snor och halstabletter *great* Men man ska ju göra det bästa av situationen så Coca-Cola och Harry Potter är något som jag alltid har att trösta mig med när jag är sjuk!


YOU FOUND ME



Vet inte varför jag skriver om helt ointressanta saker??? Måste hitta insperation någonstans!

Det blev ingen bio i söndags det var något fel på något? För på sf.se så stog det att den skulle gå men  när vi kom dit så var det ingen film! Men men, vi åkte hem istället och Sarah gjorde milkshake <3

Det var en lång måndag med tråkiga lektioner.
I tisdags så var det nationella prov i svenska; dela A läsförståelse, gick typ bra tror jag?
Men var jävligt seg efter åt! Men han inte med någon rast var ju tvungen att kasta mig in i matteboken och gloserna i engelskan som jag plugga in 10min innan läxförhöret! Bilden gick bra tror att min lerfigur kommer att likna buddha but who knows? Plugga järnet i går! Så nu är det bara matte provet kvar till på fredag morgon! (Blev jätte lycklig när dom flytta fram det istället för i dag)
Det är onsdag idag och då måste det vara torsdag i morgon, älskar torsdagar för då är det nästan helg och kort dag i skolan! Idag så var det hemkunskap och vi gjorde svenska maträtter! Efter skolan så blev det lite simmning. Men nu är jag trött och ska gå och sova

natti natti

PRINCESS AND THE FROG

I dag är det söndag Jobba från 12-15! Sedan så köppte jag hallonpaj och åt lite inan jag drog till fridhemsplan för att titta lite hitta ett par jätte snygga trosor för tjogo kroner! ÄLSKAR REA. Nu ska jag paka lite ska sova hos mamma i natt för ska se på bio i kväll med Mamma, Sarah och Anna. Vi ska se den sista handtecknade animerade filmen från Disney, för sedan så kommer allt bli data animerat!! Kommer allt styras av datorer är min fråga? Jag tycker det är skit dåligt!


Saturday

I går så åkte vi i väg till Barkarby, handla lite på IKEA fick med mig en skit snygg tekopp med fat, så nu har jag min egna tekopp hos pappa (me like). Mitt doft ljus håller på att ta slut så köpte tre nya då ett av dom doftar kladdkaka <3 älskar den doften! Sedan så hitta jag billiga hantlar på RUSTA Så nu har jag ett par lila 2kg hantlar som jag ska använda väl ^^ Till ett par nya hantlar så behövs också en ny skiva som man kan träna till, hitta Paramores nya skiva för 99kr! Kvällen var väl inte så lyckad var jätte deprimerad av någon anledning så det sluta med att jag stängde in mig i mitt rum och såg på Melodifestivalen, but sometimes a girl need to be alone.

COCA-COLA



Pappas vecka denna vecka, så fick skjus av mamma hit. Var skit trött så däcka en timme, men när jag blev väckt så öppnar pappa kylskåpen och gissa vad som står där inne? Jo Coca- Cola <3 Tror att min kära far känner mig ganska bra, cola är det bästa på fredagar ^^

Braid



Längntar till sommaren men önskar att mitt hår var så här långnt så att man kunde ha vackra flätor, mitt hår är en aning kortare :(

The weekend

I Heligen så händer det nog inte så mycket behöver plugg lite tror jag! Men I morgon blir det Kanske IKEA med familjen, ska också försöka köpa hantlar i morgon, känner att armarna måste tränas lite är grymt svag!
På söndag så ska jag jobba som vanligt.

Girlsnight at my place

Hallå har återvänt från dom döda ;) Nej men har inte haft tid med bloggen just nu har haft sjukt mycket att göra och tänka på, gymnasieval, plugg och slutligen förberedande för nationella proven!

But now I am back! Förra helgen eller i Fredags så hade jag det skit mysigt med tjej kväll hemma hos mig!!
Vi åkte och handla middag på coop och systemet ^^ Nej inte alkohol utan alkoholfritt jordgubbs vin som praktiskt taget är läsk, men det är ju den snygga flaskan man vill åt :)

Inne på systemet:

Han i kassan: Legitimation tack!
Jag: Men det är alkoholfritt!
Han i kassan: är det?
Anna: JAAAA! och pekar vart det står (mitt på flaskan)
Han i kassan: Jaha vad bra!
Jag och Anna i kör: Vi kan ha roligt utan alkohol!

Sedan så blev det wok till middag och hemgjorda semlor till efterrätt! kvällen fortsatte med bildspel på datorn min, mycket roliga gammal bilder på tjejerna! sleep over blev det ju också,  tjejerna var väldigt trötta för till slut så var det bara jag och carro kvar med ögonen öppna!

sweet sixteen

Emelie fyller år i dag! grattis gumman vi mot världen <3


RSS 2.0