Del ett i Tyskland!

Nu kommer bilder från Tyskland! Bättre sent än aldrig! Tar så enormt mycket tid att ladda upp alla bilder på bloggen.Orka aldrig ta tag i saken. Men tillslut tog jag mig i kragen! Här är del ett av Tyskland!

Enjoy!



första veckan i Berlin ♥



Tog en titt på Berlinmuren eller resterna som står kvar som tur är!
Inte alls som jag hade föreställt mig.




Hur varmt som helst så ett stop på StarBucks och en stor god kall Shake blev det!



En kyrka som tydligen hade blivit bombad så toppen saknas...komiskt tycker jag!



Alexa, störrsta shoppingcentrumet i Berlin!



Anna och Hennes Kusin, efter shoppingdagen på Alexa! Söta är dom.



Tv tornet som vi inte åkte upp i!



Brandenburger Tor, platsen som jag alltid drömt om att åka till på Tyska lektionerna.



Här tar jag på Brandenburger Tor!!!



Anna fotar de som visas där inne, ett monument för alla homosexuella som dog under andra världs kriget.



Här fyller Anna 16!!! Så det firades med en god drink!
 


Haha, en privat uppvisning, Anna och Frida testade på hur det är att vara Man!



Berlin att night!




Lite Konst på Gatorna!




Älskar den här bilden på Anna! Tvinga henne att posa lite!



COOL byggnad som jag så på en av våra många Shoppingdagar!



Sötaste gatan i berlin vid vårt hotell, det känndes nästan som att  jag var i en Harry Potter film ^^



Anna kollar Kläder! Något som kanske passar damens garderob?  



Ja, en typisk Lunch på Hotell rummet, vi la lite pengar på mat och mycket på Shopping!



Middag och sedan lunch nästa dag, Att köpa nudlar i Tyskland är hur billigt som helst!
Och de var födan vi levde på!



Anna och jag utanför KADEWE! Ett dyrt shoppingcentrum med märkes prylar.

Detta var Del ett från Tyskland! Del två kommer innom en snar framtid (när jag har tid)


Eclipse



Idag så blir det Eclipse med faster! Hade premiär den 30 Juni och har inte sett den ännu. Läste ut boken i går så nu ska vi se vad filmen ger. Hoppas den är jäkligt bra!

Livet flyter på



Livet flyter på, umgås med vännerna. Cafe 60, stan , sol, bad, skratt , film och jordgubbar.
Har Vänt på dygnet totalt, har massor och göra men gör dom aldrig! Vi får se om det blir bättre i morgon men igentligen så tror jag inte det? Men ska kanske ta att gå och sova snart. Så att inte hela dagen försvineri
morgon ^^

Sommar eller Höst ?

Har haft en underbar Söndag, Vakna av att Emelie tvinga upp mig och Anna ur sängen!! Sedan blev det frukost och mys med Nemi. Nästa stop blev Stockholm, då vi skulle åka in till stan men det blev mys hemma hos Emelie. Plocka Hallon och Gjorde Hallonpaj. Sedan blev det en promenad och akta grod leken ^^ Kvällen slutar med en film och en härlig kvälls promenad hem. Gillar vädret faktiskt påminner om hösten vilket är en av mina favorit årstider.

Nu blir det sängen det är en dag i morgon också!

@Grillby


Så dagen slutar med att man hamnar i Grillby! Super nice spel, prat och regn. Ligger nu och lyssnar på härlig musik samtidigt som man hör regnet droppa på taket. Emelie somnar nog snart så då kanske naglacket kommer fram? Eftersom hon nästan bröt min tå förra veckan!!!
Nej ska nog inte förstöra den bra stämmningen som vi har nu, haha anna förstörde den precis med ordet Klitoris, haha vi får väl se vad hon vill nu då ^^

Kryssningen och strax där efter

Mycket trevligt på båten var det! God mat och trevligt sällskap. Efter färden så åkte vi ut till mormor och morfar för att övernatta. Där blev vi bjudna på Jordgubbar och intressant prat. Märker att dom har blivit gammla. Men det hör till livet.  

Idag så blev det min vanliga promenad ute på landet sedan lite läsning. Träffa Morbror och Jenny också, så lite prat blev det med dom. Det var första dagen som målarskolan var igång i år! Funderar på att vara med nästa år? Lite lunch blev det innan man satte sig i bilen och åkte hem. När man kom hem så blev det städning i garderoben, får inte plats med mina kläder!!! 

Kryssa i skärgården

Nu Har man gjort i ordning fasters lägenhet, Så att dom kommer hem till ett städat hem! Snart kommer mamma och hämtar oss och sedan åker vi ut på landet för att ta en dags kryssning, med god middag på båten. Nu ska jag packa det sista innan hon kommer.

ciao!

Syster och jag ♥



Hade det jätte trevligt i går med vännerna, mycket skratt och tårar!

Men denna dag har jag vart med syster och shoppat lite i stan och nu har vi ätit gott på balkongen. Nu blir det en film med jordgubbar och mjölk! Kan livet bli bättre ?  

***

Dagen slutar med att Anna och Frida kom hit. Så det har blivit film och te och Choklad! Eftersom våra planer blev inställda! Men nu fortsätter vi kvällen med Spel och skratt.

19 Juli Sarornas dag !

 
Vakna av att mamma ringde och gratta mig på namnsdagen! Sedan såg jag sms:et från Sarah så jag ringde henne och gratta. Det käns konstigt att man inte jag och Sarah kan fira denna dag på något sätt då hon är fast på Öland och jag i Stockholm. Men allt blir inte som man vill har jag börja lära mig. Så får göra det bästa av saken!

Men ett stort GRATTIS till alla som heter Sara i världen!

Times fly by...



Tycker att tiden går för fort hinner inte med.
Det käns som att snart är allt över, och sedan så börjar ett helt nytt liv. Sitter och tänker på allt i mitt liv. Är jag är nöjd med det eller är det dags att göra några förändringar. Men man är nog aldrig riktigt nöjd? Försöker komma på någon som jag känner som är nöjd med precis allt. Går inte så bra. Man blir nog aldrig nöjd? De man inte har det är de alla människor desperat försöker att få. Många gör vad som helst, medans andra sitter olyckliga och väntar.

Jag är nog personen som väntar? Tror att det är dags för mig att bestämma sig och göra något åt de jag vill ha. Men det är så svårt när jag är som jag är och aldrig vet vad jag vill? Men ska man verkligen förändra sitt liv eller ska man försöka vara nöjd med de man har?

When in Rome

Vi han! kom ditt 10 minuter innan filmen började, fast vi åkte fel när mamma körde i speed
dit. Otroligt säger jag!
 


Filmen var hur rolig som helst. En komedi med lite gullig kärlek i. Men älskade ironin i det hela och hur manuset var skrivet. Skådisarna var inte så kända men mycket bra. Kristin Bell var perfekt för rollen.

Bio med mammsen!

Har inte träffat mor min på ett tag nu. Så hon kommer och hämtar upp mig snart och sedan drar vi för att titta på en filmrulle på den stor duken. Om vi kommer i tid? Filmen börjar nämligen om 40 minuter och mor min är tidsoptimist, något som jag har ärvt av henne ^^

Once upon a time....







Kände bara för att lägga upp dom här bilderna, tycker att det blir en liten historia i den här ordningen. Så här får man vara fri att använda sin fantasi och skapa en egen historia.

Parachute



Låten som jag drogar nu är; Parachute med Chery Cole.

En bra dag med en massa åk!

Jaha då har man vart på Gröna Lund idag så! Åkt mycket och har haft roligt. Det var inte som förra året då vi var ett helt gäng som drog dit men jag, Emelie, Frida och Anna hade så roligt man kunnde ha det i alla fall. Men innan Grönan så låg vi och stekte på Djurgården och så bröt Emelie min tå ^^ Nej Tror inte den är bruten men ont gör det i alla fall! Men jag klarar mig är inte det värsta som kan hända en i livet eller?

Nu blir det film innan man ska sova i den mest bekvämaste sängen någonsin!

They wanna push me down, they wanna see you fall down



 

I don't know why?

suprisingly you proved me wrong
You are just the person I always thought 
and thats to bad...

Untamed Heart ♥


En favorit som kommer att hamna i film hyllan!

O.M.G


HAHA! Så jävla bra parodi, ramlar av stolen av skratt! Vampire sucks ^^

Hemma!

Ja då kommer man hem till värmen! Lika varmt här i Sverige som det var i Tyskland. Har dygnat i mer än ett dygn nu så känner att allt är lite otydligt. Ska försöka vara uppe så länge som jag orkar nu! Har haft det underbart i Tyskland älskar detta land och människorna i det. Inte alls lika ytligt som det är i Sverige och Det finns Becks Ice där!!! Var när på att missa flyget hem i dag efter som det blev dröjningar och tåg byten, i två timmar. Nu vet jag inte vad jag skriver mer så avslutar här och återkommer kanske i morgon! Men bilder kommer så fort jag har laddat upp dom.

nu blir det en dusch och sedan tv, på SVENSKA!!!   

By Berlin

NU ska man dra till taget mot Jena! Veckan tog slut snabbt, men har haft det hur trevligt som helst. Köpte ett par skor i dag och min väska börjar bli väldigt tung vilket är synd eftersom jag har en veckas shopping kvar!! Vi far se hur det garß Men nu maste jag rusa vill ju inte missa taget.

ciao!

TYSKLAND

Sitter nere i matsalen det är söndag och da är precis allt stängnt, sa ingen shopping blir det i dag. Har lyckats med att bränna 150 EUR pa typ fyra dagar. Men det är jävligt bra köp maste jag säga! Det är mer än 30° här varje dag vilket jag inte packa ner kläder för sa man dör här varje dag. Men jag och anna har det grymt roligt och träffar pa lite skumma människor lite da och da. Manga konstiga fragor far man. Har inte övat pa min tyska med att prata men det kommer nog nästa vecka men förstar det gör jag!
Men nu ska jag ta och ga upp till hotell rumet och chilla lite inan jag och Anna kommer ta en trip runt omradet och titta lite mera.
Om vi orkar ?

CIAO!

RSS 2.0