Spending the night with Goldlock

Hej Hopp
Igår så var det fullerulle från morgon till kväll. Morbror hade stor fest för 80 pers!!! Så jag fick frågan att hjälpa till med min syster och far! Det gick jätte bra och det var hur roligt som helst. Känner verkligen att det är det här jag vill hålla på med i framtiden.

Idag så har jag städat och vart med familjen! Kvällen har jag spenderat med tjejerna, druckit kaffe, pratat en massa, utnyttjat spotify och "tattooerat varandra" kommer en bild senare på mästerverken. Nu är jag hemma hos Carro och ska spendera natten här, imorgon så blir det stan och bio! Så lovet har börjat bra i alla fall!

Nu ska jag vara lite social med Guldlock!

littel Sweden


Under min tid på gymnasiet så har jag upptäckt att världen är väldigt liten! eller världen är ju ioförsig väldigt stor! Det är nog Sverige som är litet...

The Shining

Ja det är alltid lika roligt när man börjar skoldagen med The Shining! Sjuk film, så början av dagen har vart ganska sjuk! Bjudna på lunch blev vi av tvåorna på MVG! Förätt, varmrätt och efterrätt. Gott var det!
Nu är det tyska vilket betyder redovisning. Så ska fixa lite med det nu. När man kommer hem så blir det antagligen en powerwalk. Men har sjukt mycket träningsvärk från går dagen då Tomas körde stenhårt med oss. Men man ska älska smärtan, eller?

Man kan gå och gymma, eller så går man och tränar på gymmet!

Har lär mig att gymma på skolans gym utan maskiner! Så känner mig lite sliten just nu. Efter skolan så åkte jag hem till faster för att vara lite med mina små kusiner. Leo har börjat acceptera mig nu så vi hade det väldigt roligt, fick till och med en hej då kram och puss när jag skulle gå! Så är lite poppis i alla fall. Sedan har man pluggat till provet som jag lyckadeds flytta fram till fredag. Snart är det faktiskt sängdags tror jag...

Så här såg jag ut på Bettys födelsedag ^^


Monday morning ♥


The weekend

Hola! Det har hänt mycket i helgen och har haft det toppen!

Fredag: Vi fira Bettys Sweet Sixteen!!! Temat Maskerad. 16 tjejer käka på Bambo Palace hade det jätte trevligt och sedan så blev det dans,foton och skoj hemma hos Betty! Hon blev firad riktigt ordentligt! 

Lördag: Mys med några tjejer på morgonen hemma hos Betty, sedan så tog jag och Anna oss hem till mig då vi fick gäster. Så en jätte god middag med förrät, varmrätt och efterrätt blev det. Och en massa skoj på kvällen.

Söndag: Hela morgonen var seg,  orka inte göra ett skit! Men middag hemma hos farmor blev det och sedan bio! "Tusen gånger starkare" såg vi. Jätte bra film och ska nog börja läsa boken! Nu är jag väldigt trött så ska sova nu! 

Good Night! 

Purpel lips ♥


Paparazzi Cover - Greayson

Sarah visade mig den här vidion i går! Han är jäkligt bra, hur får den fantastiska rösten plats i en sådan liten kropp?
Säger som Sarah, Han är mycket bättre än Justin Bieber och kommer bli mycket kändare än honom.


@Grillby

Åkte ut till Grillby i går kväll! Har haft det super mys med Anna både i går och i dag. Gåt promenad med Nemi gosat med Nemi prövat kläder och gjort Chokladmousse. Har precis sett klart på A Beautiful Minde och den är så jävla bra! Plugga har vi också hunnit med idag, duktiga flickor är vi! Nu har vi satt på en annan film Ett Rum Med Usikt och vi myser under massa täcken och filtar, ljusen är självklart också tända.

Har det super mys!

Anna

"Kom hit flugjävel så att jag kan döda dig!"

Haha hon är ju för underbar ♥

Let´s do this!

Nu jävlar ska det gå! Har haft lite problem i livet men nu ska jag fixa ett av de största som har stört mig enormt de senaste sju åren! Men skulle nog aldrig klara de (om jag gör det) utan faster som helt klart är BÄST i hela världen! Hon peppar mig och får mig att tänka på ett bra sätt, hon är värld guld!

Idrotten i dag var rolig i alla fall! Självförsvar och Badminton, teorin var ju mindre rolig då man fick tre häften att läsa på till nästa onsdag! Då det är prov, fy fan säger jag bara. Tog mig till min Faster efter skolan för att gulla lite med sötnosen Emma. Till och med Leo blev glad över att jag var där någon timme senare. Han är ju för rolig, men leka han vi att göra. Nu är jag faktiskt väldigt trött så ska nog gå och sussa kudde! 

Good Night!  

sleepy

God morgon!
Eller har vart uppe i tre timmar nu! Är sjukt trött somna på tuben två gånger. Nu sitter man i klassrumet och har engelska, så försöker verkligen att koncentrera mig men det är lite svårt då man känner att man kan somna när som helst. Nej nu är det dags att börja arbeta igen!

Back to work!

Chokladmousse

 Idag har jag spenderat hela dagen i MVG,lärde jag mig att göra Chokladmousse och fick massa beröm. Så den blev väldigt lyckad! Det blev självklart en powerwalk i dag också så har lite trötta fötter just nu! Men snart så börjar Desperata Hemmafruar, då ska jag bara sitta i soffan och slappa. Men nu ska jag ta hand om tvätten!

see ya!

Monday, not a nice day.

Dagen har vart otroligt seg! Provet gick väl någorlunda bra tror jag? Sedan så har man haft Arbetsmiljö och säkerhet i tre timmar och självklart så fick man ett tjock häfte som man ska läsa igenom och sedan svara på en massa jävla frågor. Så mitt huvud är proppat med massa text nu! Hämtade svamp hemma hos Emelie som jag fått av hennes snälla mamma, efter skolan. Så den ska ränsas i morgon, för strax så ska jag ta och knalla till tunnelbanan är nämligen bjuden på middag hemma hos morbror och moster.


Kaffekoppen med Betty


(betty´s och min hand i Polen)

Söndag, mötte Betty vid Gamla Stan då vi skulle gå och fika på Chokladkoppen men det var fullt så det blev Kaffekoppen i stället. Vi satte oss ute och beställde som vanligt vitvarmchoklad. Cafét eller caférna kommer nu att vara mitt och Betty´s Stam Café. Så otroligt mysigt. Vi hade det i alla fall jätte mysigt med grönafiltar och en massa prat. När filtarna inte längre värmde så börja vi traska ner på Drottninggatan Betty Shoppa en massa medans jag höl hårt i plånboken. När man kom hem så bestämde jag mig för att gå en Powerwalk så att man gick av de onyttiga som sedan kommer lägga sig på kroppen. Nu blir det plugg har ju prov i Livsmedelkunskap i morgon!!!

Sötaste flickan i världen ♥


Dagen började med en powerwalk, sedan så blev det lite plugg! Kvällen spenderas hos familjen Lindeborg, Leo var ju som vanligt inte lika glad att se oss men Emma hade ett glatt lende när hon fick syn på oss. Älskar små Bebisar så söta med deras konstiga ljud och ansiktsuttryck. Gullade med Emma nästan hela kvällen är en så söt liten unge, det var ju svårt att slita sig från henne när man skulle hem sedan.

Blodprov!

Var hemma från skolan i dag för det var dags för att ta blodprover igen! Fick vänta i mer än en halvtimme och hon som tog proverna var inte lika bra som dom andra som jag har haft, gjorde jätte ont den här gången. Resten av dagen så har jag pluggat och slappat har vart jätte trött hela dagen.


Smaken sitter i hålen ^^

Träffa Carro och nästan alla mina gamla lärare på nya. Jätte trevligt var det, kändes jätte konstigt att gå i våra föredetta Capella koridorer. Dom var fyllda med nya sexor också, så små! Efter besöket i ny så drog jag och Carro till stan och han köpa en klänning på fem minuter (rekord). Nu sitter jag nere hos Sarah och skrattar åt hennes underbara komentarer! 


(jag och Carro i våras)

Nu ska jag ta och gå upp de tjugo trappstegen och sedan sova!


Studiedag

Studiedag, men ingen sovmorgon blev det för mig. Läkartid på morgonen så klart, efter läkaren så tog jag och mamma en varsin kaffe på Wayne´s. Snart så ska jag dra iväg och möta Carro! Sedan blir det ett besök på Nya Elementar. Vill prata med lite med min underbara gamla mentor. Vet inte vad som händer resten av dagen?

Killer Queen

Sov för länge så det blev ingen powerwalk, men är ledig i morgon så kan göra det då. Nu sitter jag och pluggar Livsmedelkunskap har prov nästa vecka! Men det kommer säkert gå jätte bra. Senare i kväll börjar desperat och cougar town, äntligen så kommer dom tillbaka. Så det är vad jag ska göra i kväll.

pluggmusiken i dag är Queen ^^

so freaking tierd...


Har alldrig vart så här trött i skolan, kändes som att jag skulle decka när som helst hela morgon. Så efter en krävande dag så blir det en powernap och sedan följer en powerwalk...


Kanelbullensdag, men när är det vaniljbullensdag???

Det är kanelbullensdag idag, Men har döpt om den till Vaniljbullens dag i stället! Mycket godare med vanilj. Sitter just nu med Sarah och Johanna och ja dom är lite flummiga, pga något grönt. Väldigt roligt och underhållande. Snart dags att hoppa i säng vill ju inte försova mig i dag också....

that´s what friends are for ♥


( gammal bild, tagen i början av året)

Har umgåtts med den här bruttan i helgen <3 Saknaden är stor då man inte ses lika ofta, men det är ändå skönt när man träffas mer sällan. För jag känner starkare hur mycket jag uppskattar henne och hur hon gör mig glad. Det är också så bra när man har någon som känner än riktigt bra och vet hur man är som person och bara kan vara. Hade det i alla fall väldigt trevligt med henne i helgen med flera...

RSS 2.0