P O L E N

Hemma från en underbar resa från Polen. Den var mycket bättre än förväntat. Är så glad att  man följde med.

Polen närmar sig

Skaffa skype igår, mycket underhållande måste jag säga! Våran matte grupp arbetade till 24:00 igår via skype gick väl si så där. Längsta dagen i skolan gick väldigt snabbt tycker jag! Hade musik redovisning om man ska kalla det de? Gick väl inte så där jätte bra men har G i alla fall ( är inte musikalisk om man säger så) Efter skolan så åkte jag och mamsen för att handla lite snacks till min 23 timmars bussresa. Tror att jag kommer behöva lite socker för att överleva. Så i morgon så drar vi till Polen kommer bli så jävla nice! Men det har tydligen vart översvämning där men det är rätt okej nu, men annars så är det bara att packa ner mina rosa gummistövlar!
Nu är det dags att återvända till pluggandet...  

rain




Idag vakna man av regnet som knastrade utanför. Det var ett typiskt sommar regn, vilket jag älskar. Det är mysigt och härligt. Jag gick upp i tid och tog det lugnt hela morgonen sedan så åkte jag in mot stan till jobbet, sista arbetsdagern lite soriligt faktiskt men ganska skönt ändå! Men ska till jobbet i morgon för att hämta lönen och lämna arbetskläder efter mötet jag ska på i morgon.

Sitter nu i fotbad och lyssnar på musik, detta är jag förkänt av efter att jag har städat mitt rum som faktiskt behövdes.


SUMMER

Det är lördag och mår mycket bättre än vad jag gjorde i går! Så har vart inne i stan med Sarah i värmen, köpt ett skit snyggt linne som är ifrån märket fashion against aids,Så tycker att det var ett bra kap! Köpte och så årets första jordgubbar!!!! Så det blir kalas i kväll med S, nu ska vi gå ner och grilla med resten av herrskapet.
Hoppas att alla har haft en lika bra sommardag som jag har haft!

Gives you hell


Hot day

Har vart sjuk i några dagar nu, börjar bli lite småt trött på att var det nu. Men har satt min hälsa före skolan för en gång skull nu så har varit hemma och försökt bli frisk! Det är på bättrings väg nu har till och med tagit mig utan för dörren idag. Pappa tvinga ut mig i värmen i dag så att jag fick kroppen att komma igång.

Så vi åkte in till stan för att kolla lite Stanna till vid Humana som hade utförsäljning, men jag kom inte hem med något tyvärr! Men vi köpte glass och satte oss i kungsträdgården en stund. Pluggat har man också sitter och håller på med magister Tjus krongliga blogg uppgifter, har kommit halv vägs nu i alla fall så den är skönt. Så nu ska jag fortsätta och skriva lite och spela lite bra musik så att man blir lite koncentrerad.



The dress

Tillverkad av chiffong och polyester.






Love it
Hoppas den sitter bra sen också,det ända negativa är att det är en väldigt djup V ringning. Men jag får väl fixa lite med den om den inte passar!

Breaking Glass

Ja då är man sjuk igen har gått runt med feber och hosta, livet är ibland så underbart! Behöver garanterat inte detta skit just nu, men jag får väl leva med det! Gick till skolan i dag i alla fall för att vi skulle ha nationella i matte. Men det hade vi självklart inte, men jag var kvar mer än halva dagen i alla fall. Så fick lite små saker gjort.

Sedan så har kvällen vart händelserik klickat hem en klänning till "balen", eftersom Anna beställde en annan så beaställde jag den från modekungen! Hoppas den kommer i tid annars blir jag arg. Sedan så har man försökt plugga lite och haft sönder ett fint glas ( jag tar typ sönder tio om inte mer glas om året.) Är så jävla smidig. Men nu forsätter kvällen med desperate och cougar town!

fuck it


Vem är det som porrar?

It have been a busy day! Jobbat, träffat Emma (så liten och söt) lekt i garderoben med Leo. Sett Shakiras hundvalpar ( hur söta som helst) , och shoppat lite på monki! Nu är jag riktigt trött och det är skola i morgon! Slut tampen som jag absolut inte har någon som helst lust att sattsa på. Vi får väl se hur det går?

Detta är shoppat från Monki, men har inte bestämt mig för att behålla allt? ^^
Men fick 30% på allt och 50% på skorna!




monki ♥

sunday

dags att ta sig upp och åka till jobbet! Nu är det bara två gånger kvar för jag har sagt upp mig. Funkar inte att jobba där varje söndag hela sommaren. Men efter jobbet så tror jag att jag ska åka till faster och träffa Emma. Men vi får se hur det blir? men  nu måste jag snabba mig lite, alltid denna stress på morgonen...

vampire diaries


Jag vet inte om jag ska vara ledsen eller glad? Sett sista avsnittet av VD, så himla bra!!! Älskar denna serie. Men nu får man vänta en evighet innan säsong två kommer ut, jobbigt värre men det är helt klart värt att vänta.

STHLM

Kom hem precis, vad är det första man gör när man kommer hem? Jo facebookM, till och med före ett toalett besök. (Ja har man varit utan internett så har man!) Har haft det urmysigt på Blidö tjänat pengar har jag också, behövs till Berlin. Nu ska jag gå ner till Sarah för att få sista avsnittet av Vampire Diaries tydligen skit bra så kan inte vänta längre! Skriver mer om Blidö någon annan gång bilder kanske också kommer upp ?

kilar ner nu....


Landet


Drar ut till Blidö i morgon efter skolan! Båten går 16:30, möter syster och Kusin innan. Hoppas det blir bra väder så man kan var ute lite. Men kommer inte ha tillgång till internet när jag är där så kommer inte blogga på ett tag. Kommer typ hem på Lördag? men vet inte när? Men nu är det dags för att packa väskan!

Bye!

Emma Ingrid Lindeborg

I dag kom den eller jag får inte längre kalla henne den. Leo har fått en lilla syster som heter Emma. Kan inte riktigt fatta att hon fins på riktigt men jag hörde henne gnälla lite när jag prata med faster i telefon. Fick en bild också, världens sötaste lilla unge <3

Det spelar ingen roll hur mycket man kämpar man kommer aldrig till det man kämpar för, besvikelse har blivit min värsta fiende.

*


Leo får snart ett syskon!

Min faster har åkt in till sjukhuset,! Vattnet har tydligen gått! Så i morgon så kanske man har fått en Kusin till. Har väntat på den där ungen ett tag nu, undrar vad det blir och vilket namn det blir? Men det mest intressanta är hur Leo kommer att reagera.

GLOW

Nu har jag städat och känner mig lortig! Så jag ska hoppa in i duschen och använda mitt nya shampo och balsam och det bästa av allt HÅRINPACKNING, allt är från Glow och kosta inte ett öre! Sedan så blir det en film och kanske Choklad som är det ända onyttiga jag får äta på helger nu har jag bestämt! Vi får väl se hur länge det håller?

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder ^^

Lördagen toppade fredagen!
vakna ganska tidigt gick upp och tog en powerwalk, fick göra i ordning mig snabbt då jag och far min drog till Liljeholmen för att leta klänning till "balen". Men hitta ingen så vi luncha och sedan så träffa jag Bella! Alltid lika trevligt att träffa henne, vi träffas väldigt sällan men det märks inte när vi väl träffas. Så tog en caffe-latte på Waynes och vi prata om livet, framtiden. Det var inge vidare väder REGN som jag annars gillar men det blev för mycket igår, eller hade dåliga kläder ^^

Kvällen spenderade jag med Emelie, Anna och Carro! En misslyckad kväll som blev hur rolig som helst! Jag och Anna kom hem typ ett och var helt slut och dränkta.

the world isn't watching us break down


bad day...

Ingen rolig fredag, fan den värsta fredagen någonsin! Ensam på mentorstiden, idrott som betyder höjdhopp vilket inte var roligt på någon sätt alls! Lunchen KATASTROF får äppeljuice över hela mig vilket resulterade i att mina kläder var blöta och jag stinker äppeljuice. Men dagen fortsätter och dagen avslutas med att det blir nationellt prov muntligt i tyska, gick helt okej men vad vill Gud mig!


ANNA DU HAR ALLA PAPPER!

Sitter i skolan och planerar min drömresa med Emelie och Jesper. Alla är halvt borta eftersom det är fredag så det går väl inte så jättebra! Men vi har en resedestination och ett boende i en månad just nu. Men vi är redan uppe i 60 000! Som ingen av oss äger så därför är det dags att leta lite jobb kanske?

bye!

  


Dagens Drog


Så jävla bra!

Biologi, hade tur!

Det börjar gå mot den ljusa sidan, nationella i Biologi gick faktiskt ganska bra Kunnde svara på alla frågor utom en C fråga! Fick hjärnsläpp och mindes inte vad mutation var förnågot?

Var på Bio med skolan i går vi såg; Invictus - De oövervinnerliga. Mycket bra film med Morgan Freeman och Matt Damon och Clint Eastwood har regisserat den. Så en till film är sed detta år.
Har också varit duktig med att skriva klart The wave reflektionen och har läst ut Never let me go och i morgon ska jag skriva ett eget slut till den. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sälskapa krymplingen i soffan.

Good Night

Det gäller att trasla ut trådarna i sitt liv.

Alla har sina stunder!
Jag har haft min nu, men känner att det börjar bli dags att sprida lite glädje. Så nu får allt gå som det går, om saker och ting går åt helvete så får det göra det. Nu ska jag börja ta tag i mitt liv och har två punkter som jag ska reda ut först och detta kommer ta sin lilla tid men det får det göra. Så att jag sedan kan gå vidare.

Men livet är ju som en bergodalbana så jag kommer säkert vara där nere fleragånger, men hoppas på att kunna hålla mig där uppe.


yesterday, today and to morrow?


Vill jag vara den personen jag är? Jag tror inte det, men jag vet inte hur jag kan bli någon annan? Just nu så vill jag bara springa långt, långt bort från mitt liv. Jag vill springa och sedan krocka med en själ som får mig att bli någon annan, någon bra. Jag tycker inte om mig själv längre, men det är ingen ny information i mitt huvud jag har aldrig tyckt om mig själv, och livet har inte lärt mig det häller. Vad är det för fel på mig? Behöver jag ta sådana tabbletter för att ta mig igenom dagarna? Jag börjar undra jag? För att jag har sökt all annan hjälp som jag vet finns. Eller ska jag ta den enkla vägen bort från allting? För jag orkar inte kämpa själv längre.


RSS 2.0