France ♥

~28 December- 8 Januari ~


Todays picture


Todays picture


Sick as hell...

Jahapp, då är man sjuk igen då! Kan knappt andas och har verkligen inte tid med det här,måste gå till skolan i morgon och ska vara där från 08:00 till 20:00! Käns så där lagom roligt, så just nu ligger jag helt död i soffan och ska ta och äta någonting snart. Nu när jag hostar mindre. Men annars så blir det väl bara lite plugg idag om jag orkar.


todays picture


Frustration

Inte roligt när det börjar närma sig till jul och alla dessa hemligheter bildas! Jag är en så nyfiken person och måste nästan veta allting. Har också ett enormt kontrollbehov! Och att veta när någon försöker hålla en hemlighet som handlar om mig gör mig nästan galen!!!! Men det är på något sätt lite mysigt också! Men ändå gahhh!
well,well....




Har haft en ur mysig dag inne i stan med Carro och Betty! Försökt att hitta julklappar men gick inte så där jätte bra, då jag kom hem med en jätte snygg kofta till mig själv. (Bild kommer senare i veckan)  

 

Charlie St. Cloud


Måste se den!!!

TODAYS PICTURE


Djurgården - Frölunda på Hovet!

Igår så var det min första Ishocky mach! Det var mer intressant än vad jag trodde att de skulle vara! Det var mycket som jag inte förstog men det var roligt. Men Djurgården spelade dock opraktiskt, tro mig jag kunde se att deras sammarbete var väldigt dåligt och jag är absolut ingen ishocky expert! Matchen sluta med 4-5 till Frölunda så det var inte en munter hemresa!

Man var rätt trött när man väl var hemma så det var bara att lägga sig bekvämt i sängen.

TODAYS PICTURE


Take back the old!

Facebook har ett nytt chat ljud, som suger! Ta tillbaka de gammla! Måste man förnya något som är bra?

TODAYS PICTURE


The snow is both deadly and beautiful

Bara två plåster idag!

Trött! Jobbat i varmköket i dag, jobbig och roligt. Kom bara hem med två sår då jag skurit mig! Efter denna dag så blev det en promenad i de iskalla vädret. Vilket resulteerade i att jag fick jäkligt ont i bena när man kom in till värmen! I kväll så blir det lite plugg och sedan desperata hemmafruar som sedan följs av Cougar Town. Det blir en ganska lugn kväll.

TODAYS PICTURE


You know you love them more then you think!

Har haft studiedag idag, sov bort nästan hela dagen. Så har jag ängnat mig åt att göra nytta resten av dagen. Nu ser jag och syster på pansionärsjävlar. Detta program är vår gemensamma humor, båda sitter i soffan och skrattar som bara den! Ibland så uppskattar man sina syskon mer än vad man tror.

Beastly

The movie are on its way!!! Boken var helt underbar och har väntat på filmen och snart visas den på vita duken. Hoppas filmen är något likt boken, annars så blir jag besviken! Men här är Trailern:



Todays Picture


@Grillby

Sitter nu dom sista minutrarna i Grillby! Snart så får man skjus hem till stor staden igen! Har haft det riktigt mys här i helgen. Sena kvällar och sena mornar...
Har studiedag i morgon så vet inte riktigt vad jag ska göra då? Antingen så blir det plugg eller något roligt, hoppas på de roliga! Nu ska jag gör annat.

Bye!

The Winter is here


Tusen Tack Till Anna!

Nu har världen bästa Anna fixat min blogg! Efter två år så tog jag tag i de...
Men är inte riktigt klar men de får vara så här ett tag tills jag har bestämt mig för allt, vilket tar gaska lång tid för jag kan aldrig bestämma mig. Men nu är jag nöjd för tillfället, så snygg!




todays picture





Harry Potter and the deathly hallows


Vill se mer...

ILL

Har blivit sjuk så har i stort sätt mott piss hela dagen. Ska inte gå in för mycket på de ämnet. Så var hemma i dag och är hemma i morgon! Så har bara legat i soffan och gick en liten promenad upp till vällingby för att köpa biljetter till Harry Potter och Zyx, som är de bästa halstabletterna i världen. Har nu legat nästan hela kvällen i soffan framför en film och fortsätter nog kvällen här, för att sedan förflytta mig till sängen.


(dAGENS BILd)

It tells a story


Photo by Heggenmon.


Dagens bild

Ja nu har man vart borta ett tag! Har inte känt för att skriva och när jag väl har börjat så känner man sig så löjlig. Man sitter och skriver om vad man gör på dagarna, vem är intresserad? Men å andra sidan så är en blogg personlig, när man läser en blogg så vill man veta mer om personen som skriver den. Men ska försöka att mixa lite med andra saker, så tänkte pröva något nytt. Jag ska nu börja publicera en dagens bild, så länge som jag orkar. Så idag så börjar vi med denna....

Det är måndag och tycker att bilden visar känslan som jag har då man
sitter vid skolbänken!

Eat, Pray, Love


( En vecka sedan jag var med dom här flickorna på bio)

E.M.A

yepp... i morgon så börjar helvetet igen! Börjar första dagen med ett prov som jag kunnde för en vecka sedan och som nu inte sitter så där jättebra i huvudet längre.

Men Lovet har vart helt underbart träffat vännerna och släkten! Har vart en händelserik vecka med något inplanerat varje dag, precis som jag vill att det ska vara. Nu ser jag på E.M.A. Men får se hur länge jag orkar se på de?

I want a tattoo






Jag vill skaffa en tatuering! Men jag vet inte vart eller vad? Det är så himmla svårt, för en tatuering är nästan som att skaffa barn, du måste leva med den resten av ditt liv! Men bilderna är från i söndags då Anna och Carro, tatuera mig med tuschpenna. Svalorna på min arm gjorde Carro,texten i min nacke gjorde Anna.

Motion

I dag så sov jag ut, jätte skönt var det! Nu har man duschat och ätit lunch. Drar jag ut för en powerwalk om en stund, sen blir det antagligen en Anna som kommer hit. Och vi blir hämtade och utkörda till Grillby! Så det blir nog en myskväll där och tar mig hem på någotsätt på onsdag. Men snart är det dags för lite motion.

A Wonderful Person


Har haft en underbar kväll med Carro!
(Bilden är tagen av Caroline Hanell, på Bettys Sweet Sixteen)


RSS 2.0