the ladder


Drogar för tillfället låten The ladder med Andrew Belle, så sjukt bra låt! Just love it.

varför pluggar jag inte när jag behöver!!!?

***


as i waking up


utvilad?

Har loggat in flera gånger under lovet på blogg.se men har inte känt för att skriva!
Har vilat ut mig på Kattudden som ligger ganska nära Nyköping. Där har det firats påsk, har haft det mysigt, ätit god mat och det har vart roligt sällskap. Men det som har vart det bästa är vädret då man har vart ute i solen från morgon till kväll. Kom fram till Stockholm under kvällen och då blev det Sushi på balkongen med Sarah och sedan en lång promenad. Om fem timmar och tjugofem minuter kommer klockan att ringa, då en dag på MVG väntar! Så nu är det dags att släcka lampan, vill inte upp i morgon!!!!  

det är stress i storstan!

Kom hem i går, träffa mamma och åkte till IKEA där det blev middag och lite små köp. När man kom hem så var det bara att ta tag i tvätten och att städa lite här och där. Idag så har det blivit shopping i Barkarby med Carro. Sedan blev det en snabbis med Sarah i Sundbyberg innan vi drog in till stan, där jag fyllt på mitt förråd med lite produkter från Lush. Sedan blev det en stund i Kungsträdgården innan det blev en promenad till Gamla Stan, innan man tog tuben hem. I kväll blir det middag i Gamla stan med några tjejer.

har haft en underbar helg i djupvik.


Helgen har vart mer än bra! Underbart väder varje dag, god mat och trevligt folk.
Haft olika aktiviteter under helgen bland annat så har vi firat pappa som fyller år på Onsdag!

dreams?

Är det möjligt att något som man verkligen vill ha eller har önskat kan gå i uppfyllelse? Just nu känns det som att det har gjort det, men man vet aldrig hur morgondagen kan kännas...?

ur funktion

Har vart helt slut hela dagen, gjort och sagt fel och har inte orkat göra något ting. Hittat en liten födelsedagspresent till pappa i dag, vilket tog på mina krafter att springa runt som en galning i stan. Så jag däcka när jag kom hem och orkade inte gå upp ur sängen på ett bra tag. Nu har man pluggat i två timmar och har fått lite gjort. Men det är en hel del kvar att göra! Nu ska jag nog ta och börja göra iordning mig för sängen igen..

SO FREAKING TIRED


This day never end!

Idag så har man vart igång sedan min nya väckarklocka gav ett förskräckligt ljud klockan sex på morgonen. Med sex timmars sömn har jag tagit mig igenom en hektisk, jag fick hoppa in i serveringen och var själv dessutom, eftersom hela gruppen bestämmer sig för att vara hemma och sova. Gick bra men det käns i fötter och ben att man sprungit runt som en galning. Efter dagen så sprang jag även runt i Liljeholmstorget för att leta efter en födelsedagspresent till far min, men går självklart där ifrån tomhänt! En sväng förbi mormor och morfar han jag också med och självklart har man också byggt pussel med kusinens barn. Kvällen har spenderats med plugg, en dusch, ansiktsmask och ett glas te framför Desperate Housewives. Nu blir det lite mera plugg i sängen och sedan ett kapitel i Utmaningen!

this day never end!


falling to pieces


monday morning

God Morgon!
Startade dagen med att försova mig, vilket inte var vad jag hade tänkt mig! Men nu sitter jag i skolan med en kaffe och väntar på att den otroligt roliga lektionen ska börja...
Vi har Livsmedel A, vilket jag tycker är så tråkit som det möjligen går! Idag så blir det Gymet efter att jag har fixat lite grejer i stan, har nämligen inte tränat på mer än en vecka vilket är väldigt frustrerande just nu!

IKEA

Fick skjus hem från Nacka av Annas bror så var hemma redan vid tio på morgonen. Då blev det frukost och sedan somna man i soffan, då jag inte sovit så jätte bra i natt. Dagen har sedan spenderats på IKEA, med en del av familjen. Fick med mig en väckarklocka och en snygg fotoram! Nu är det plugg som gäller nästan hela kvällen...


the weekend

Tja Tja!  Nu är man frisk och jag har en massa energi!Efter att jag har jagat Anna hela dagen så fick jag till slut tag på henne. Så nu sitter man i Nacka och glor på en film. Hadde igentligen lite andra planer men dem blev inte av. Så passade på att träffa Anna nu när bruden är i Stockholm! I morgon är planen att umgås med far min och hans tjej, då det blir IKEA bland annat!

FREDAG

Tjenare alla roliga typer som läser det här!

Nu ä'r sara hos mig och vi ska mysa lite hade vi tänkt... eller så ringer någon och bjuder oss på feeeezzzt..
I morgon drar vi troligtis till betty på hennes middag som nu trolivtvis blir en fika!

Dags att välja kläder och ha det najs!!

Ciao ;D

// Carro

Ps! sara ligger i min säng nu ;)

x

I morgonså blir det skolan! Har spenderat min tid som sjuk med att se på olika filmer, har även försökt att plugga ett X antal gånger men har inte gjort någon stor framgång. Så det blir antagligen så att jag får plugga i helgen och under påsklovet! I helgen så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vi får väl se vad som händer? Nu tror jag att det är dags för en Apelsin!


She Ain´t you


N.Y

Blir hemma i morgon också så att man är fullt frisk till nästa vecka! Men det blir ändå ett kort skolbesök då det är dags för mitt utvecklingssamtal. I morgon så åker min faster och hennes man till New York!!! Vilket jag är småt avensjuk över, dels för att det är 17-18 grader varmt där,shoppingen och för att dem ska besöka Vitahuset! Jaja, en dag i livet är jag väl i New York jag också! Nu är det dags för att se klart en av mina sjuk filmer, Harry Potter!  


that´s life!

  
Sitter i soffan och snörvlar, är fortfarand sjuk! Roar mig med att se på en mängd olika filmer, tänkte se Casablanca senare i kväll eller om det blir i morgon det var länge sedan man såg den! Annars så pendlar jag mellan sängen och soffan, orkar inte göra så mycket annat! Blir mycket irreterad på att jag inte kan träna i veckan, but that´s life. Får dega i soffan tills imunförsvaret är uppbyggt igen.


you just make me sad, and you don´t even know it.


RSS 2.0