Aufwiedersehen

Sitter nu hemma hos Anna och hon har packat om min väska så nu finns det plats för shopping när vi ska hem. Planet går kl 12.00 i morgon från Arlanda så ingen sovmorgon blir det för oss inte! Men nu ska man kolla allt innan man ska förbereda sig för de få timmar vi kommer att sova sedan blir det BERLIN, OCH TYSKLAND I TVÅ VECKOR!!!!

men nu säger jag Hej DÅ! Se ya in two weeks Losers ^^

Packa pappas packsäck

Packar, sjukt jobbigt för jag packar för mycket hela tiden! Men jag har bestämt att jag får ränsa väska EN GÅNG TILL när jag har kommit ut till Anna. Mamma skjusar ut mig till Grillby i kväll. Sedan så åker vi i morgon men har absolut ingen aning om vilken tid flyget går? Men ska skriva upp allt i kväll i min Iphon. Men nu är allt klart, växla alla pengar i går och har alla mediciner så att jag inte dör i ett främande land ^^ Nej men har tydligen någon sorts allergi enligt läkaren, så har vart sjuk i några dagar nu. Nu är det dags att packa handbagaget...


Harry Potter and the Deathly Hallows Part ONE



Harry Potter and the deathly Hollows har delats upp i två delar för att få med allt det fantastiska, först och främst på bio duken men sedan på tv skärmen. Tror att det kommer att bli jätte bra. Men har lagt upp den första trailen nu så att man får smaka lite på vad man kommer att få vittna någon gång i November. Sedan så får man vänta ett bra tag inna man får veta hur det hela slutar. Men vi som läst böckerna har redan en fördel och vet redan slutet och har fått smälta allt ett bra tag!

Högtider


Känner att den här midsommaren inte kommer att bli någon höjdare i år igen! Förr var det en favorit högtid men nu börjar alla högtider bli hur dåliga som helst. Men man får vänta i ett år till och hoppas att nästa blir bättre än årets. Som vanligt...

Dear John


Självklart så grät jag igenom denna film också! Mycket bra och tar fram känslor, dock tycker jag att början var lite flummig, det kunde ha blivit bättre. Men tror att jag hade förväntat mig mer än vad filmen kunnde ge. Men helt okej var den ändå. Lasse Hallström gjord ett bra jobb ändå eftersom tårarna rann ner från kinden väldigt månag gånger. Eller är det Nicholas Sparks som är grym på att skriva så underbara berättelser? Får ta att fundera på den ett tag nu, medans man ska äta jordgubbar och lyssna på lite bra musik.


Sommarens Glada Dagar

Efter en dag på Stranden i går så blev man bjuden på Middag av min mors föräldrar. Så det blev en tre rätters middag på ELLIOT´S Mycket god mat var det och en trevlig prat stund blev det med mormor och morfar.

Senare på kvällen så träffa man gänget igen och drog in till stan för att gå på Café 60. Där var det också väldigt trevligt. Efter några timmar där så blev det en promenad från Rådmansgatan till Slussen innan vi tog oss hem. Det blev inte mycket sömn för mig i natt då man skulle upp tidigt i dag för att njuta av stranden igen. Nu ska jag göra iordning lite innan jag drar in till stan för att träffa Kusinen för att äta något och sedan se på Dear John.

Sommarens Glada Dagar Fortsätter!

Black and White ♥


 




Får stor insperation av dom här bilderna! Faller för Svart/Vitt, tycker att bilder blir så mycket bättre i svart och vitt. Jag tolkar dom på ett estetiskt sätt och jag älskar den etstetiska känslan. Fastna för dom här bilderna för att varje person bär upp ett plagg på ett unikt sätt. Plagget får en att synas men samtidigt så är det personen som framhäver plagget. Efter att ha kollat på dessa bilder så tro jagatt jag ska göra som Betty och Anna gjorde i Polen, köpa en ur snygg hatt i Berlin... ♥

Love Stockholm

Har haft en toppen dag inne i stan, då man har kollat in Love 2010 Stockholm. Dåligt väder i början av dagen men sedan titta solen fram en bra stund och jag och Carro hade det jävligt nice i Kungsan. Men sedan så slog regnet ner. Det bara öste ner på folk men mysigt var det fortfarande då jag och Carro tog skydd under ett stort tält. Medans vi satt där och väntade på att regnet skulle avta så blev vi underhållna av ett jätte duktigt par som dansa med skit coola lyft.
Byte ut Carro mot far min på kvällen då vi strosa runt lite på Skeppsholmen och tittade på fartyget Göteborg som gjordes på 1700- talet. Sedan så gick vi runt på Skeppsbron innan vi hitta en jätte mysig servering på Strömpartarren där vi åt en jätte god middag. (Såg den roliga killen från skolmatsalen jobba på serveringe) 

Nu ska man hitta lite kläder och sedan sova så att man är utvilad till morgondagen då man ska catera en förlovning. Så inget kunga bröllop blir det för mig inte. Men får spela in det så att man inte missar något roligt, eller historiskt för den delen.
  


It was a nice day


( Haha, skrattar sjukt mycket åt bilden! Tagen förra året när
jag och E var på en intressant promenad)

En trevlig dag blev det även ifall mitt hår såg för jävligt ut. Möte Emelie och Carro vid Nacka Forum, fick vänta ett tag på dom bruttorna eftersom dom självklart var sena. Men det gjorde inte mig något hade bra musik i öronen och solen sken och snygga killar gick av bussarna hela tiden. Sedan blev det lite fönster shopping, eller ja det skulle bli det! Ska nämligen spara mer pengar till Berlin. Men så klart hitta jag en jätte söt kjol från Zara så den bara råka följa med mig hem ^^
Efter en trevlig dag i Nacka så blev man hembjuden på middag hos Emelies farmor på mycket god mat. "Lek" i en skolan han man med också. Tro det eller ej så kicka jag lite fotboll! Och lilla jag lärde Emelie ett fotbollstrick!!! Så är fett stolt över mig själv. Nu är man hemma från cityterminalen och ska kela lite med Katterna och slå på en bra film! 

Men ha det, så länge!  


Sarah left to Öland



I går åkte Sarah till Öland! Hon kommer vara borta i två månader!!! Så vi kommer inte att ses under sommaren! Om inte jag åker ner dit någon gång? Vi får se. Men hoppas att allt går bra där nere med deras Sommar Kiosk som hon är med och öppnar. Hoppas hon tar en massa bilder.

fals or true?

I become sad when I think about you, happy at the time but when I start to think really think, this emotion capture me. They make a deep hol right through my heart, and then make me feel deprest. 
Or is the minde that thinks fals or true?
That is the big question that I am trying to figur out on my own. Or should I just move on?  


things to do

Idag så gick jag upp ganska tidigt. Åkte i väg för att träffa Hannes innan han börja jobba. Lite snack blev det, båda var ganska sega. Sedan svängde jag förbi mamma för att hämta lite papper om blodprover som jag ska göra i sommar. Nu tänkte jag dammsuga lite, tycker att jag gör det väldigt offta i mitt rum! Men har ingen att skylla på eftersom det bara är jag som har möjlighet att skita ner här inne, när jag ändå håller på kanske jag ska sortera klädhögen på golvet! Ååå nej börjar bli allt för lik Anna ^^

The Last Song

Idag blev det en syskon dag då jag och syster umgåts. Vi  bestämde oss för att se The Last Song tillsammans eftersom det var en film som båda ville se. Så innan vi såg den så gick vi runt i Kista. Shoppa ett varsitt likadant linne från monki! Så nu har vi ett syskon linne som vi får ha på oss sammtidigt när vi ska göra saker tillsammans i sommar! Filmen var sjukt bra precis som jag förväntat om inte lite bättre? Grät i alla fall igenom hela slutet. En film som tar fram känslorna måste jag säga.

To day I have watched the rain fall down!


Sommar Lov !

Det käns konstigt att inte gå upp till skolan i dag! Jag är klar med min skolplikt, har klarat 11år i skolan var av dom fyra sista var bäst. I stället för skolan så blev det tandläkaren i morse, som jag nästan försov mig förbi! Men han ditt kom bara fem minuter sent. Rästen av dagen har jag spenderat i bilen och hemma hos faster. Var också förbi Emelie en sväng och spela kub. Nu ska jag gör i ordning mig till middagen med familjen i kväll!

Glad Sommar!

Minne blått...




Nu är dagarna över i Nya Elementar, det käns sorgligt men änndå så har man den där känslan av lättnad då man har klarat det! Alla år i grundskolan. Men de tre åren på Nya Elementar slår allt! Jag är så oerhört glad över att jag valde den här skolan de sista åren. Det går inte riktigt att förklara allt som man kommer att sakna, men det som verkligen kommer att känas i hjärtat är vännerna. Dom vänner som jag har fått och alla minnen vi har delat! Men framför allt stämmningen i Capella. På balen i går så kände man verkligen att allt höl på att ta slut, det var hur trevligt som helst och vi delade åter igen alla minnen på NE, the good and the bad. Tycker att balen var ett underbart avslut på grundskolan och i kväll sitter man och bävar in för morgon dagen! Nya Elementar kommer bara att bli ett minne blått...

Nationaldag


Sveriges nationaldag!
tiden går fort, men kommer inte i håg vad jag gjorde förra året? Idag tänkte jag åka in till stan men skippar det, sitter i stället och väntar på ett samtal från mor min då jag och Sarah ska följa med till bro stugan, det kommer nog att bli lite mysigt fraktiskt. Annars sak jag fixa lite grejer till i morgon, då det är bal på kvällen!

PANIC ROOM




Panic room är precis slut! Det var länge sedan jag såg den sist och det är faktiskt en väldigt bra thriller. Man sitter och skriker framför tv:n:
- Nej gör inte så!
-Ta er ut där ifrån!!
-Säg något då för i helvete!!!
spänningen blir olidlig, så detta är en rekomenderad film för dom som inte har sätt den.
I rollerna: Jodie Foster, Kirsten Stewart, Forest Whitaker, Dwight Yoakam, Jared Leto. Regi: David Fincher.


Puder Rosa

Hitta dom pärfekta skorna till klänningen! Så underbara och jag kommer kunna ha dom hella sommaren!!! Puder rosa är dom och bekväma som fan. Åkte in till stan idag med Emelie och shoppa lite, träffa Bella så lite snack blev det med henne. Fick hem ett par shorts och en Eyeliner också. Så nu är jag relativt fattig, vilket inte käns bra! Men pengar är till för att användas eller? Nu är det Sarah och Sara time som gäller. Så ska springa ner i mina nya klackar ^^  

Tankar om

Sitter med det sista pugget i nian. Det käns väldigt konstigt. Vet inte ifall jag vill sluta skolan? Är jävligt skoltrött men är man redo för gymnasiet? Har jag valt rätt? Det är väl bara att pröva och se antar jag, livet är fullt av stor steg och val. Man vet aldrig om man gör rätt eller fel. Men det märker man nog. Allt käns så sorgligt Capella kommer att bli ett minne blott...

svart på vitt...


Jag fick reda på sanningen, men tyvärr inte av dig. Allt kommer fram tillslut att ljuga gör bara allt så mycket mer komblicerat. Du behövde inte, Spec'iellt inte för mig! varför är min fråga?

It have arrived...

Har världens bästa pappa utan honnom så skulle nog inte min klänning komma i tid. Han ringde till modekungen i går och prata lite med dom och i dag när jag kom hemm så ligger klänningen och väntar på sängen!
Kan ha den också det är bara lite små justeringar som behövs fixas, men annars är jag jätte nöjd.

Eclipse börjar närma sig, ny trailer


Eminem

Plugget väntade och har nu massor att göra denna vecka. Nu sitter jag och skriver på novellen som jag aldrig blir klar med och för att hålla mig vaken så lyssnar jag på EMINEM. Så jävla bra texter, och han sjunger så bra! Nu ska jag fortsätta. Så att man blir klar någon gång! Men denna låt er en av favoriterna.


RSS 2.0