sockerkoma på esspreso house..

Idag så var det en dag på jobbet som inte blev riktigt som jag hade tänkt mig, men det är bara att suga i sig och fortsätta arbeta. Efter skolan så träffa jag Tina och vi samtala lite om att jag ibland är i ett nötskal. Träffa de fina brudarna och Jamal vid Odenplan, där vi tog oss till centralen precis lagom till regnet där vi sprang runt i spöregnet i stan för att lilla, söta,rara Anna skulle inhandla lite grejor. 
 
Vi avsluta eftermiddagen på esspreso house, då tjejerna hamna i sockerkoma typ...?


A sort of knowledge just fuck you up.


Sommar?

Det har och händer mycket, så har inte riktigt tid till bloggen! Nu ska jag igentligen sova men gör ju inte de, så tänkte slänga in ett inlägg här. Sommarjobbar just nu på Best western Hotel, käns bra men det är inte riktigt sommarlov för mig. Men pengarna lär jag behöva, för att betala lite skulder!
Har inte planerat så jätte mycket i sommar men det lär ju hända en del och något säger mig att jag kommer vara en del på landet och på gymet en hel del. Men nästa år blir det nog en resa någonstans!
Men nu är det dags att sova ska upp tidigt i morgon för det lär ta ett tag innan jag har pressat i mig havregrynsgröten...

det börjar närma sig...


RSS 2.0