I don’t know where I’m at, I’m standing at the back, And I’m tired of waiting...


what? I have not done anything.


it freaking hurts!


Nu är det klippt!

Ja nu är håret klippt! Vet faktiskt inte vad jag tycker? Men det är väl antagligen bara att vänja sig. Annars så har dagen vart bra förutom att jag fick ett ovälkomnande besök som kommer stanna i några dagar!! Menjag möte Sarah inne i stan klippte mig i PK-huset, sedan luncha vi på kungsgatan. Bränna pengar han jag också gör en del på Lush då det var ett erbjudande att handla för 350kr och så fick man en påse med lite andra produkter. Det blev också ett stop på Monki där jag fynda två tröjor.

Nu blir det film med pappa och sedan är det dags att ladda batterierna till morgon dagen!

pink or blue? That is the quastion?

Har haft en väldigt mysig dag! Träffa lilla Mikaela! Haft engelska på morgonen med Nader, alltid lika roligt! Eftermiddagen spenderades i kungsan då det blev skriskor som idrotts lektion. Efter en timmas skriskoåkning och ömma fötter gick jag och Lovisa med glädje till ett Café. Där vi mös med en kopp te och lite snack medans vi väntade in Mikaela. Strosa runt i stan han vi också med en stund innan det var dags för hemgång! Nu sitter jag här i en jordgubbs doftande ansiktsmask och snart är det dags att sätta en färg på  naglarna. Rosa elle blått blir det har inte riktigt bestämt mig? Efter detta blir det ett cheescake te och en film tror jag? Man vet aldrig vad som händer när jag är i farten.

Nej nu måste jag tvätta av ansiktsmasken innan den sitter kvar förevigt!


Kreativt


Kollar just nu frisyrer och hittade dem här bilderna, så himla coolt! Men jag undrar om det är riktigt gjort eller om bilderna är photoshopade? Kreativt är de i alla fall!

Ska jag klippa av mitt hår?

Innut i mig så hoppade jag av glädje, då min tyska lärare fick mig att komma ihåg att det är studiedag på Torsdag!! Så har redan bestämt mig för vad jag ska göra med min tid! Först så tänkte jag klippa av mig allt hår!!! Jaa det är sant, har bestämt mig för att klippa någolunda kort men det kanske bara är idag som jag känner så. Men jag tror nog att det blir så som jag har tänkt. Andra planen är att skaffa gymkort med Mikaela så ska prata med henne på onsdag om det. 


(Jag tänkte skaffa en sådan frisyr, på ett ungefär) 


awesome

Tyska läraren är sjuk så det blir en film i två och en halv timme, kan livet bli bättre? Efter skolan så drar man i väg för att jobba från 16:00 - 22:00.


ONSDAG

Japp idag så har man vart i skolan, ovanligt va? Vart på en helt meningslös idrottslektion men hade det roligt med Lovisa. Sedan har man suttit och pluggat nere hos Sarah och sett klart på en film, snart så drar man iväg till kista för att motionera och för att äta Sushi ♥ 

ciao!


todays picture


the weekend

Helgen har vart hektisk men alldelles alldelles underbar! Träffat minna vänner gammla och nya! Firat Fantastiska Carro som fyldde 17år, då vi var sexton tjejer som bokade bord på Bambo City, mycket trevligt hade vi och natten fortsatte med mycket skoj. Kännat 300kr på en halv timme och hälsat på kusinerna! Mycket mer har hunnits lite i melllan men detta var en liten beskrivning om vad min helg bestod av! Nu ska jag ta och Sova lite så man blir av med påsarna under ögonen!

Natti Natti

Mysig tekväll med Sarah och lilla Anna i datorn!


Une promenade le long de la plage.


Dags att börja träna!

Jag och Mikaela hade det väldigt roligt i skolan i dag! Gymat har vi och snackat en massa om allt och lite till. Det käns lite sorgligt att hon kommer flytta till Skåne i sommar typ? Men vi har i alla fall bestämmt att vi ska börja träna så att vi kommer i form till sommaren. Käns jätte bra så nu är det bara att köpa ett träningskort och sedan kör vi på så att det ryker. Nu väntar pluggandet som jag har lyckats att skjuta upp hela kvällen!


Pas la France!




Want to go back to France!


la maison de France!

Hemma i kalla Sverige igen! Tiden gick för snabbt skulle lungt ha varit kvar i Frankrike om inte skolan börjar i morgon! Så nu har man packat upp allt och duschat och tvättmaskinen är i gång! Har ångest inför morgon dagen då skiten börjar igen, det är ioförsig lite skönt att komma i gång igen men just nu så vill man inte. Det kommer mer bilder och hur jag hade det i Frankrike senare, det är så tråkit att skriva om de när man precis har kommit hem. Så nu ska jag slappa lite soffan en stund! 

Ha det bra!  


RSS 2.0