Årets tröja!


Jag och Sarah köper alltid en likadan tröj varje år, så att vi blir tvillingar!


Det är nice att åka till Nice!

Har inte uppdaterat så mycket så här kring jul och det kommer att bli sämre! För att i morgon så står en taxi på Hermannybergsväg kl 05:20 som ska ta mig, min morbror och min kusin till Arlanda. Så i morgon vid den här tiden så är vi i Frankrike om allt går rätt till! Har haft resfeber hela dagen då jag har sprungit omkring som en förvirrad höna och har vart allmänt dement! snart så ska jag gå ner och packa om min resväska för femte gången och sedan  kommer jag bli ganska lugn och om jag har glömt något så får det ligga hemma. Vi får se vad jag och kusinen hittar på här näst eller om vi bara kommer att hoppa i säng!

Men nu säger jag hej då till alla och så ses vi nästa år!

Au revoi!

Mysigt I Provrummet!


Dan före dan före dopparedan!

I går så bjöd jag hem mina underbara vänner då vi firade lilla julafton! Det var knytis med bakelser som alla hade bakat själva. Vi hade det hur trevligt och mysigt som helst med tända ljus och julklapps öppning vid granen! I morgon så är det Julafton och hela dagen är fullspäckad från morgon till kväll. Det kommer att bli jätte mysigt. Älska våra traditioner som vi har i släkten. Men nu är det dags att åka och köpa de sista julklapparna! - Alltid så är det panik köp dagen innan men det hör till julen ^

todays picture


Fjärde Advent

Om fem dagar är det julafton! Har ingen som helst julkänsla, vilket är lite synd. Saknar det där när man längtar och har förhoppningar och den mys och julstämning man brukade ha flera veckor innan julafton. När man öppnade julkalender och räknade dagarna tills det var självaste julafton. Men det ända jag har gjort i år är att tända advents ljusen och idag är det dags för det sista, sedan är det ett helt år kvar tills man får ta fram dom igen!


todays picture


Time to pretend

Ja nu har man diagnosen talassemi (minor), var hos läkaren i dag och tog ett EKG-test, sedan så gick jag runt på stan med far min åt lunch och köpte lite små saker. Sedan så åkte man hem och plugga en stund och efter några timmar drog man in till stan för att julshoppa med Carro! Så har hittat Klappar till nästan alla nu så det käns skönt. Kvällen har jag spenderat min tid för plugg man får alltid som mest att göra när man har som minst med tid!!!


Todays Picture


todays picture


yesterday and today!

Hela gårdagen så spenderade man med att fira mamma! Då hon fyllde år vi hade lite gäster och åt lite tårta och pratade gamla resor. Idag är det Lucia och vi hade självklart ett lucia tåg i skolan då det var alla lärare och rektorn som var självaste lucia. Mycket roligt och ja inte så jätte bra sång. Efter en ansträngande dag i skolan så tog jag mig hem till Faster för att umgås med mina små kusiner, fick en pepparkaka av Leo med ett jätte fint S på, han är så söt. Sedan så gullade jag med Emma och lekte med Leo! Ska plugga nu men vi får se hur det går...?


todays picture


todays picture


The day!

Igår så var det Nobeldagen och självklart min mormors 80 års dagen! Så vi hade stor fest och jag, syster och kusinen hjälpte självklart till med de vi brukar göra och nu mera så är vi experter Fick också ett jobb i januari av min snälla moster. Idag så har jag haft en mysig morgon med kusinen och eftermiddagen spenderade jag med Anna och Emelie för att julshoppa, så har köpt lite julklappar nu! Nu sitter jag nere hos Sarah och ser på film och myser! Men snart ska jag upp och fortsätta att städa inför morgondagen. Då mamma fyller år ♥

Chattar på ansiktsboken med kusin min!

Hanna : aja, men nu ska jag hoppa in i kylen, ses på fredag ;);)

(Jag börjar tänka lite på vad hon har skrivit)

Jag: va?

Hanna:
ojjjj
hahahahhaha
menar dushen....
mansäger vad man tänker'


Jag:
haha! du är så rolig!

Ja det är alltid lika roligt att prata med kusinen!

todays picture


Något som spökar!

Det käns som om att jag håller på att bli sjuk igen eller så är det något annat som spökar! Men det är bara två dagar kvar i skolan sedan är det helg som inte kommer ha någon ledig stund! Födelsedagar och träffa annat folk. Men nu ska jag plugga till tyska provet...

todays picture


Studiedag!

Idag så har jag sovit igen den sömnen jag inte fick under helgen och när jag var sjuk! Sällskapade med Sarah in till stan där jag köpte en kaffe och drog till mitt möte. Fixade också mammas födeksedagspressent/ julklapp, så nu är det klart! Har inte köpt en enda julklapp eftersom jag måste lägga mindre pengar än vad jag brukar göra i år, efter som jag ska till Frankrike! Så måste tänka till lite extra på vad jag ska ge till all! Men nu är jag jätte hungrig så ska ta och äta!

Ha det bra!


todays picture


The one and only!

Anna: Vad gör man på ett matkollo? (tänker väldigt länge) Äter?
Jag och Sarah titta på varandra och skrattade hela kvällen!!! Hon är för underbar!


todays picture


Been away!

Har vart borta ett tag nu! Har vart mycket och helgen har varit helt underbar, hänt grejer varje dag och Anna kom upp till Stockholm. Så vi två hade det väldigt roligt med Sarah och hennes familj i går. Idag så träffa jag en del av släkten. Gullat med Emma och lekt med Leo gjorde jag också! Nu är jag väldigt trött men ska inte sova för har studiedag i morgon!

todays picture


I`m standing on my legs!

Så däre nu kan man börja stå på benen igen ! Har vart riktigt sjuk sedan i söndags! Men nu börjar det gamla vanliga livet komma tillbaka  igen. I dag så var det ett matteprov som jag tog igen och nu har jag också gjort klart alla häften i arbetsmiljö och säkerhet, jätte skönt faktiskt! Nu är det bara den induella fältundersökningen kvar.... Men i heligen så hoppas jag på att träffa några av tjejerna och sedan så blir det nog en massa plugg!!! Detta är anledningen till varför man inte vill bli sjuk! Men med mitt dåligt immunförsvar så händer det väldigt offta. Nu väntar man på att Sarah ska komma hem, så att vi ka se på Mysteriet på greveholm och dricka te!

Todays picture


RSS 2.0