110228

Jag och Mikaela körde stenhårt på gymmet idag. Hitta fasters favoritmaskin i dag, den hade ståt framför näsan på mig hela tiden! Men nu när jag har hittat den så är det bara att köra på. Efter träningen så blev det lunch i globen där vi möte Mikaelas pojkvän som ståt och väntat i en kvart på oss tids optimister. Nu är man hemma och tänkte ta och plugga lite innan Carro kommer hit på en liten mys kväll.


Nu kör vi!

God morgon! Har laddat dagen med havregrynsgröt vilket inte är en så god frukost men det är en bra start innan träning. För nu är det dags att ta sig till gymet där jag och Mikaela ska träna sten hårt idag! Nu kör vi!

BORTA MED VINDEN

Idag så blev det en tripp till Vällingby med Sarah och självklart så försvan det pengar från kortet, vilket inte kändes så där jätte bra. Men som Linda säger "pengarna kommer ju användas någon gång" Kvällen har spenderats hemma hos Mormor och morfar, en god middag och en massa skratt då vi såg på solsidan. Han leka lite med mormors Ipad också vilket var mycket underhållande. Fick också Borta med vinden av morfar som var väldigt fint inbunden och har några år på sig. Så i veckan ska det läsas flitigt.  

Dessa gjorde min dag!

I går var det min sista dag på Ulvsunda slott, det kändes lite sorgligt men ändå bra. Hoppas att jag får lite extra jobb där och kanske sommarjobb! Men som tack så fick jag den finaste buketten någonsin. Blev så himla glad. så nu står den på bordet hemma och ser helt underbar ut när solen skiner in genom fönstret.

i dont want to leave!

I morgon äger min sista dag på min praktikplats rum, vilket jag tycker är väldigt sorgligt vill inte där ifrån. Det är så underbart och en så härlig stämning där! En upplevelse som jag aldrig kommer att glömma. Hoppas att jag kan jobba extra där ibland och jag hoppas på sommarjobb i sommar. Men vi får se? Nu är det dags att plugga lite och sedan för att packa väskan.  

EN KOPP TE I SÄLLSKAP MED ELLE.

Mycket har hänt denna vecka! I går blev det ett tolvtimmars pass på slottet och idag blev det bara sju timmar och sedan en vända till gymet med Mikaela. Var på friskis på sveavägen vilket jag inte alls tyckte var något bra ställe så kommer nog att hålla mig borta vid Hornstull och Fridhemsplan. Ikväll blir det en kopp te och ELLE innan man släcker lampan för natten. Men nu är det nog med detta, ska nog ta och hoppa in i duschen så att man är ny och fräch i morgon, ciao!

Jewelry


Hot bath

Fullt ös i dag på slottet! Lärorikt och intressant, börjar komma in i rutinerna nu. Efter en dag på slottet så var det dags för gymet, mötte Mikaela och sedan var det bara att köra på. Ett varmt bad blev det när man kom hem och sedan en film med familjen. I morgon blir det sovmorgon, ska va på slottet kl.16 till runt 23-24 tiden, vi får se hur länge jag orkar? Men nu är det dags och lägga huvudet på kudden för att drömma lite, god natt!  

Sleep like a angel

Första dagen på min APU på Ulvsunda slott gick hur bra som helst. Det käns jätte bra att få prova på  ett framtida yrke på en sådan plats. Slottet har en underbar miljö på alla sätt och dom jag arbetar med är lika så! Men nu är jag trött och ska nog ta och sova som en liten ängel, svävande på måln för i morgon fortsätter dagen på slottet... 


Fy satansvad det är kallt det är ute! Så det blev nog en mysig alla hjärtansdag hemma för alla lovers där ute ^^
Själv så spenderar jag den med en kär vän hemma med att ta hand om oss själva med ansiktsmask och lite annat. Självklart så spelas det musik just nu så är det "Just Friends" med Jason Reeves. Men snart är det dag att göra en kopp te innan man kryper ner i sängen.

puss och kram till alla mina kära där ute ♥


Arobics

Ledig i dag! Så har spenderar morgonen med att städa och nu ska jag spendera lite tid med Sarah innan man ska åka iväg till gymet. I dag blir det Arobics med Carro och nu får vi se ifall vi är lite mer kunniga än vad vi var förra gången. Då man sprang omkring som en förvirrad höna. Ja men nu sitter nog stegen lite bättre så i dag så kör vi på hårt!

I´M in here


@Grillby

God Morgon!
Sitter i Grillby med två härliga tjejer och kanske lite trötta. Jag och Emelie lifta hitt med Annas mor och syster igår förmiddag och vi har haft det super mys här ute. Det är snö upp till knäna och lite kyrligt men med allt skratt så blir vi varma. Nu så blir det en mys dag innan jag och Emelie ska hem till stockholm. 
 


words express the very.


masker

Efter en lång dag så sitter jag här framför dummburken med en hårinpackning och med en ansiktsmask i ansiktet. Efter dagen på MVG så  blev det en fika med Mikaela i stan då jag lämnade hennes nycklar som hon tappat och som jag hitta nere på MVG. Mycket hade vi att ta igen då vi inte träffats på ett tag, efter en stund så kom hennes pojkvän och snällt nog så följde dom med mig till skobutiker i hela stan, hitta till slut ett par men vet inte ifall jag ska behålla dem? Måste nog byta till en större storlek. Men nu är det dag att ta ett skutt in i duschen för att tvätta av maskerna i hår och ansikte. 

Freaking good news

Hola!
Idag så var det kaos på Mvg men det gick bra. Efter dagens hårda slit så blev det lite shopping innan träningen. Gyma cirka en timme och sedan så tog man sig hem för att äta. Nu är man mätt och Glad då man har fått strålande nyheter från alla håll. Mitt liv knallar på åt rätt håll men vi får väl se vad som händer i morgon...
Men just nu är livet underbart!


Bild: Tagen av Anna, Tyskland 2010.
 


Stå närmre Den ärkortare än vad du tror...

Den här lappen satt tydligen på en av skoltoaletterna i dag! Så jävla bra, en stjärna till den som satte upp hoppas den sitter kvar så att man får ett gott skratt varje gång man ska göra sina naturliga behov, då menar jag självklar att titta till sminket i spegeln ^^


lemony flutter

Veckan har dragit igång, det dök upp 4 elever av 15 idag! Så det var stress på MVG, 95 gäster var det idag och det gick strålande förutom att jag tog sönder två tallrikar, en glastillbringare och skalade bort lite från min tumme istället för moroten! Efter en hektisk dag så var det dags att tränna så jag och Carro drog iväg för att testa på Aerobics, mycket underhållande då instruktören var "galen". Kvällen fortsätter med plugg inför matte provet i veckan och nu har man kopplat av med bra musik och en kopp te.Nu är det dags att krypa ner i sängen och smörja in fötterna med LEMONY FLUTTER, och sedan läsa lite i boken innan lampan ska släckas i någorlunda bra tid.

Dagen har i alla fall vart bra och i morgon blir det Karolinska, undrar vad dom vill nu?


Nelly shoes base

Nu har underbaraste Anna klickat hem ett par fin fina skor till mig som kommer att användas rejält i sommar!!

try not to lose your own


Here we go again!

Det har vart en hektisk vecka så har prioriterat bort bloggen! Just nu så har jag det ur mysigt med Sarah,Anna och Johanna film kväll i Sarahs brors lägenhet som är skit mysig. Men i veckan har det hänt mycket bland annat så har jag skaffat gymkort, bråkat med familjen, vart på en föreställning om förintelsen,gjort en god gärning, shoppat, firat födelsedagar, dygnat mitt i veckan och sist men inte minst slitit som ett djur under APU:n. Så är en ganska trött tjej men har haft det lugnt och väldigt roligt i helgen! Så är nog ganska uppvilad till nästa vecka då man kör igång igen. men nu ska jag gå och titta vad lilla söta rara Sarah tog vägen!

Grattis Hanna ♥


Idag så fyller den här tjejen år, min kära kusin! Kvällen har spenderats där med god mat och roligt sälskap! Den perfekta starten denna månad. Hoppas du hade en underbar dag idag gumman!  


RSS 2.0