longing

Sov länge idag och sedan tränat och pluggat! Nu har man tagit bort de blå naglacket och klippt naglarna inför morgondagen, detta är något av det värsta med att vara i köket. Men det är inte långt kvar nu, sedan blir det hotell i två år. Har fått sommarjobb nu också, så nästan allt är klart inför sommaren! LÄNGTAR...



  

”Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”
















Mys med mina nära och kära!

Nu är man hemma efter en mysig helg i Grillan! Det var då inte vad vi hade tänkt oss under dagarna men det gick bra, roligt hade vi tillsammans i alla fall. Fick skjus hem av Annas bror, så nu har man tagit en powernap, ätit Sushi med familjen. Sitter nu i soffan med syster och myser. I morgon är det studiedag så det blir sov morgon för mig, sedan är planen att träna! Men nu ska jag lägga min tid på annat än bloggen. Ciao!    

Sitter i Grillan och det är earth hour, äter choklad och surfar lite på laptopen! Dagen har spenderats i Kiosken då man hjälpte Anna för hon hade ju så Grymt mycket att göra i helgen! Eftermiddagen spenderades med plugg, sedan har jag och Anna lagat en as god middag till familjen Tombrock, kvällen kommer väll spåra i sängen...

Snart ett år sedan denna bild togs!

broken dreams


Miss my hair...


So you think you can dance!


Har haft aktivitetsdag i dag och det måste ha vart den skönaste dagen i skolan på länge! Hade för första gången sovmorgon i skolan då jag började 09:30! Sedan var det Dans i två timmar på Tony Irvings Dance Academy.Efter Dansen så var det dags för gymet på skolan då jag och Mickaela fick personlig träning av en ganska söt kille om han bara hade rakat sig lite i ansiktet. Så är ganska slut just nu då jag har pluggat hela kvällen. Så nu väntar man bara på Desperate Housewifes och Cougar Town, Sedan får man hoppa i säng! Men dagen har vart helt jävla underbar och vädret har vart fantastiskt och varmt!

monday night

Ligger i sängen med katten mellan benen! Tränat med Carro efter skolan så nu är man ny duschad och ny äten. Så här ligger jag i sängen med katten och ska försöka få någonting gjort! Men det är mycket som distraherar mig, som facebook, bloggar och en massa annat. Men för att komma i konsentration och börja plugga så sätter vi på lite bra musik och vid halv nio blir det en plugg pause och en kopp te på det, ja så här kommer min måndag kväll att se ut. 

ta mig härifrån!


Panikplugg på tuben!

God morgon!
Satt på tunnelbannan i morse och kom på att vi hade prov idag! Så tog upp datorn och pluggade på Livsmedel A, den lilla bit som var kvar av resan. Konstigt nog så fixade jag allt på provet, vilket käns jätte bra.
Så nu drar veckan igång igen samtidigt som vi går mot ljusare tider!
  

Stort grattis till min kära Faster som fyller år idag ♥



Family time


Haft en mysig dag med familjen, skulle igentligen åkt in till stan men kände att det var dags för lite familjetid. Så det blev en dag i Brommablocks, kvällen med en god middag, Solsidan, skrattat och pratat om framtiden. Under kvällen så har man också haft två hårbållar klängandes på en, tror dom har saknat oss under veckan!  

time to sleep


fin kväll med två kära vänner.

Så här sex minuter in på den nya dagen så sitter jag här framför min kära laptop! Har vart med två fina vänner på Bambo Palace och käkat gott i kväll. PÅ vägen hem så blev man ju skälvklart uppraggade av två packade killar som inte stog så stadigt på benen, men dem gav sig när vi att vi var totalt ointreserade! Vilket vi självklart var. I morgon så blir det gymet med Carro då vi ska träna bort de vi stoppa i oss idag, så nu tänkte jag hoppa i säng för det blir en ganska tidig morgon!

God natt!

der,die och das?

Har tyska nu och har precis gått igenom der,die och das, vilket verkligen behöv! Fattar inte varför tyska språket ska ha alla dessa jävla regler, blir lite smått irreterad.Men har lärt mig en hel del idag. Så känner att jag får lite mer kunskaper i språket, vem vet en dag i framtiden så kan man kanske prata tyska?

Aufwiedersehen!

Wacko


Denna följde med mig hem i fredags när jag och mamma had det mysigt inne i stan.
Köpte den på Wacko för 1800:-, då den från början skulle ha kostat 2900:-. Så den kommer att användas mycket i vår!  


What are you gonna do when a woman loves shoes?

Under Februari-Mars så har jag köppt totalt fem par skor och har ett par i beställning som kommer i maj! Jag har blivit totalt jävla galen och Anna måste ha smittat mig! Men i mitt försvar så har jag köppt alla skor under rean så har fått värsta kapen ändå!


Dessa är mina nya älsklingar!


Dessa är mina senaste köp från TOPSHOP! Fick båda för 350:-


Har tidigare kostat 1099:- respektive 1199:-.


De svarta är från Weekday och kosta 60:- och tidigare 600:-.
De marinblåa är från Bells shoes och kosta 299:- har tidigare kostat 799:-
De mocka färgad kommer från Nelly.com och kosta 129:- har tidigare kostat 349:-

***

Det sluta med att jag ock Sarah gick vilse i stan men till slut hitta vi en tunnelbana! Kvällen har vart jätte mysig med Carro, haft många diskutioner om livet och allt som hör där till. Avslutar detta inlägg med att Carro är helt jävla underbar

Fantastiskt väder!

Strålande sol i dag och igår! Hade en mysig dag med mamma i stan igår då det blev lunch och shopping hela dagen. Kom hem med en skinjacka vilket jag aldrig hade trott! Men är nöjd och den kommer finnas i mitt liv 10 år framåt. Nu så blir det mys med Sarah i stan i vårsolen och kvällen kommer att spenderas hos Carro. Nej nu ska jag gå och fånga in lite extra d-vitaminer.
Ha det underbart!

i väntan på språk

Sitter i skolan och ska göra klart lite grejer i väntan på att tyskan ska börjar! Men vi får väl se hur det blir? Slutar halvfyra och efter skolan så ska jag till Odenplan för att göra några ärenden för mig själv, efter detta så blir det träning kl. 18.00. Så måste hinna stoppa något i magen innan dess, annars så är väl risken man blir sur och grinig  och att jag kanske svimmar under introduktionen eller i värsta fall slår instruktören? Men nu är det dag att få lite saker gjort!  

plugg pause

Försov mig i morse vilket resulterar i att jag var väldigt trött och för att drömmen jag hade var väldigt sjuk men ändå så verklig. Så det var bara att kasta sig upp ur sängen och rucha iväg till skolan. Efter skolan så blev det en tripp till gymet, så känner mig väldigt duktig då jag hängt på gymet två gånger denna vecka och imorgon så blir det även den tredja. Då jag och Carro ska få våran introduktion på gymet. Just nu så är det plugg som gäller då det är matte prov på fredag! Men tror att det är dags för en plugg pause då jag ska gå ut i köket och stoppa något i magen.


Me and my army


You won’t see me cry.


it is your choice

Haft information om våra indviduella val, så måste ansöka om att lägga till extra poäng, jobbigt värre men vet i alla fall vilka kurser jag ska välja. Dagen har vart bra, läkaren på morgonen och tränade efter skolan, nu är det lite plugg som gäller, vilket inte går så där jätte bra!  

Grillan

Har haft en underbar helg, med både gamla och nya vänner. I lördags så var det dags att ta en tripp ut till Grillan igen men denna gång så var vi nio tjejer som hade det väldigt roligt med spel,musik, gott och mycket annat. Kvällen fortsatte då vi bara blev fyra men hade det ändå mycket roligt åt ingenting. Hade en fantastisk söndag med tre fina tjejer.

the time of the month!

Livet är så jävla underbart... Eller inte mensvärk hela dagen har så jävla ont i magen och har haft det hela dagen! Men har känat en slant i dag då det var dags att städa hemma hos Mormor och Morfar,vilket behövdes. Så är ganska slut just nu, sitter i soffan och försöker att inte röra mig för då gör det jävligt ont! Så de jag gör är att äta Ipren vart tredje timme, äta choklad, dricka te och spela lite Bonjovi!  Planerna för i morgon är att plugga,gyma och åka och ta blodprover. Men vi får se vad som händer? Innan man hoppar i säng så blir det lite läsning i Borta med Vinden, natti natti!


so much * so young * I've faced on my own * walls I built up became my home * I'm strong and I'm sure there's a fire in us


RSS 2.0