LOOK WHAT MONY CAN GIVE YOU <3

Hallå bloggen fyller år idag! Hmm… tiden går fort när man har roligt!
shoppa lite igår i Kista med syrran och utforska utbyggnaden , Newyorker och Monki kan det bli bättre! Här kommer det lite bilder från vad jag köpte.







 


Städning

Städnig på högsta grad och för att njuta lite extra så spelas Michael Jackson också!

Askungen

Idag så blev det en trip inne i stan var typ i alla H&M butiker men gick tom hämt där ifrån! 
Middag hemma hos farmor innan teatern. Teatern var hel sjuk, Askungen men inte alls som man hade förväntat sig. Väldigt mycket man inte förstog men ändå väldigt intressant att se. Sedan så var det en massa strul med tunnelbanan innan man kom hem.
SL är fan imig helt sjuka i huvudet ibland! Men kom hem i alla fall.
Nu har jag ont i mina fot leder och ska snart gå och sova tror jag. 


StRiPeD



Älskar bilden och nu ska jag gå och sova!


Måndag

Mår mycket bättre! Så i morgon blir det teater med farmor. Nu ska jag nog ta och fixa lite små grejer och i kväll blir det en ansiktsmask och en dusch.

Julen

Orkar sitta vid datorn nu! Orka inte gå till jobbet i dag så ringde in och sa att jag var sjuk, som jag är också! Så somna om och vakna runt två med en värkande hals och rinande näsa. Sedan så har man legat framför tv:n och tittat på en massa skit! men nu kommer lite uppdatering om min Jul.

Julafton!
Man vaknar av att det plingar på dörren och vem kan det vara? Jo Sarah som kommer och önskar mig en God Jul och ger mig min julklapp. Sedan så blir det litte morgon julklappar och vid tolv gav vi oss av till morbror Mats för lite fika och prat med familjen sedan så blev det Kalle anka hemma hos mormor och morfar och efter det så ser man på "Kan du visla Johanna" som mormor alltid ser på och i slutet så fäller också min kära mormor små tårar. Sedan så ger vi oss av till min andra morbror Pär!
Där vi äter jul middag och ser på Karl Bertil Jonsson.


Efter det så blev det en lång kväll med julklappsöppning som varade till klockan tolv sedan så blev det fruktsalad som är våran tradition att avsluta kvällen med och så Grattar vi morfar.

Juldagen
Morfar fyllde 81 och jag har blivit sjuk!
Alltid efter jul men en alvedon och näsdroppar gör susen. Så resten av kvällen satt jag och hinka coca-cola hemma hos mormor och morfar. Men var helt slut när jag kom hem så såg klart på Harry Potter ( min sjuk film) och sedan bums i säng skulle ju upp och jobba på lördagen.


BLUB

Har inte dött eller ja nära på, är sjuk så orkar inte blogga!
Men får åter komma om min jul när jag är lite piggare!
Den har i allafall vart underbar <3

HEJ ANNA!!

HEHE ^^

HyPoKoNdRiKeR

HAHA Sarah fixa det men det är ju inte världens bästa musik men har kommit ett steg framåt! Har lite musik där hälften av låtarna är skit och jag inte klarar av att lyssna på, men har också två filmer som jag kan roa mig med :)
Stort Tack till snälla söta Sarah eller ska vi säga Sarah den lilla hypokondrikern!

Tights

Haha tog tag i dom sista tightsen på Monki!
Sedan så har man sprungit runt i julstressen inne i stan och handlat de sista julklapparna! Nu sitter jag och håller på att fixa min iPhone och det går väl  inte så bra så tror att att vi ger upp snart och får be någon kille som är bra på teknik som kan fixa den! Räknas Emelie då??? ;) <3

Mot stan

God Morgon!

Gick upp nio i dag och väntar på ett telefonsamtal, så att man kan börja röra sig in mot stan. Det blir sista julshoppingen för snart är det julafton. Ska också köpa ett par legings på MONKI som man ska ha på julafton! Nu plingar min mobil har nog fått ett SmS! vem kan det vara?

Julmiddag

Första dagen man sov ut! Sedan så tog jag ett bad och använde badkulorna som jag fick av Betty:) skit nice var det! Sedan blev det film med mor min!
Kom precis hem från farbror Erik och hans familj. Har ätit julmiddag där och fåt höra lite historier från när han var i militären alltid lika intressant och roligt. Sedan så var det kusinen John som ville ha mest uppmärksamhet så vi börja leka lite han och jag. Nu ska jag ta och drick något är jätte törstig :P

Julstämning

Lite halv stressigt på jobbet men har det roligt i alla fall med personalen!
Mötte Jamal på tunnelbanan när jag var på väg hem, han hade julshoppat själv! ( tråkigt säger jag). Sedan så har jag gjort mycket denna kväll satt upp julgranen med syrran och så fick jag värsta rycket med julmusik och julpynt.
Jag städa till och med :0
Nu sitter jag nere hos Sarah och slår in julklappar eller ja dom jag har köpt! Nu sak vi äta glass som Sarah gjort själv *mums*

Fjärde Advent


Jobba

Nu har man vaknat till efter typ en och en halv timme! Ska göra iordning mig och äta frukost innan jag tar mig ut i kylan och pulsar i snön till ännu en dag på jobbet.


You know how you are!

Jag kommer aldrig att få se Avatar
för det är ingen som kommer villja se den med mig :( 
Jag vet inte vad jag ska ta mig till!
Jag kunnde ha fått se den med en person men nej hon bjuder någon annan!
MITT LIV SUGER

jag kommer få vänta i evigheter
för att jag kommer ha dött innan jag har sett den!!!!!! 
Du  behövde liksom inte säg att du hade biljetter till den när du ändå viste vem du skulle bjuda. 
Nu kan jag inte sova om nätterna
för jag ligger bara och tänker på Avarar filmen
som jag har väntat på
men aldrig kommer att få se.
NU ska jag titta på Avatartrailen 1000 gånger om
för det är väl bara så nära jag kommer att komma den filmen.
Sedan ska jag gå och begrava mig själv!
MITT LIV SUGER nämnde jag det!



























;)
 

Christmas Holiday

Har vart lite Bussy så här kommer en uppdatering om vad som hänt de senaste dagarna!

Torsdag

skit skön dag Bowling hela morgonen och städning resten av förmiddagen. By the way suger på bowling!!! Men det var grymt roligt. Skolavslutning på kvällen utomhus svin kallt är mina ord, men änndå mysigt med en vit avslutning och mer julstämning än vad det brukar vara. JULLOV så de första timmarna på jullovet spenderade jag med julklappsöppning och middag på en pizzeria med tjejerna och Kasper (tack för alla julkalppar tjejer). Sedan så blev det Glee hemma hos Kasper då man värmde upp fötterna! Har alldrig frusit så mycket i hela mitt liv! Sedan så kasta man sig ut i kylan igen med Anna hem till mig. Där vi satt och skratta åt Gitarrmongot ^^

Fredag
Klockan ringde klockan nio då det bara var att stiga upp och göra i ordning sig! Nacka forum blev det till slut på grund av kylan. Så en hel Julshopping dag med tjejerna blev det där! Då man även shoppade något till sig själv så med mig hem komm en Jacka från Newyorker och En av de bästa filmerna som finns: A walk to remember <3
Var helt slut när man kom hem så däcka typ i soffan!

Lördag
Klockan ringde nio igen, städa hos mormor och morfar i fyra timmar utan pause! käna fyrahundra kronor så är rik igen;) Mamma kom och hämta mig där och innan vi åkte så titta vi på gamla foton på när mamma var liten. Sedan så hämta vi min syster hemma hos pappa + alla grejor! Hem och laga mat och snart blir det film! 


Onsdag

Nu har jag fått min diagnos jag lider av dyslexi!

Skolan ganska slapp baka pepparkakshus på Hemkunskapen men tyvär så fick jag inte se hur resultatet blev. Men det blev säkert jätte bra! Nu har jag salgit in alla julklappar som tjejerna ska få i morgon. Hoppas dom blir nöjda med gåvor från mig.

I morgon så är det sista skol dagen, eller ja vi börjar klockan 09:30 och ska städa och sedan Bowla så det blir skit Nice! Sedan så blir det skolavslutning senare på kvällen.
Nu ska jag packa ska nämligen sova hos sötnosen Carro i morgon, skabli grymt trevligt. Då är man nära  till Ängbyplan då vi ska in till stan för Julshopping på Fredag morgon :) 

Bytheway det är typ tok mycket snö!!!! Hoppas det håller i sig till Jul. 

Snurrat runt i Vällingby

Har sprungit runt i Vällingby med Sarah i snöstormen. Men har otroligt nog hittat alla julklappar till flickorna. Nu är jag trött, hungrig, kissnödig och på toppen av allt så fryser jag också!
vad ska jag göra först för att fixa mina problem?

New Babies

Ett par nya skor som har flyttat hem till mig! Det är fan i mig dyrt att adoptera hem nya älsklingar hela tiden <3 Men vad gör man inte för ett bar nya skor :)








***

Hannes när han klädde ut sig i Annas kläder och smycken! Vad tycker ni? ^^


Tredje Advent


Birthday and lots of fun!

Lördag vakna upp i Grillby ovanligt tidigt, före Anna! Sedan så blev det en dusch och sminknig. Sedan kom Hannes upp och klädde sig i Annas kläder och smycken ( bild kommer upp senare). Sedan bar det av till Stockholm men förs stanna vi på en loppis i Sundbyberg där Anna visa upp sina loppis skils ( skit bra på att pruta). Så en snygg väska fick följa med henne hem, någon som är förvånad?

Min kära mor fyller år i dag, så vi kom hem och hjälpte henne att städa, sedan kom mormor och morfar hem hit på fika riktigt mysigt var det. Middag blev det ute med grannarna, mycket trevligt.

 


Jag och Anna tog en trip ner till Sarah och prata lite skit och titta på bilder när Anna var en liten skit! SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ HIMLA SÖT. Nu så ska nog jag och Anna göra i ordning oss för natten, ska ju upp och jobba i morgon!  

P.S gå in på Wikipedia och sök på Grillby ;)

fredag

Överlevde fredagen sedan bar det av ut till Grillby! Som tog lite längre tid än vad vi hade väntat. När vi väl kom fram så blev det bus och gos med Nemi Annas söta lilla hund valp. Middag med familjen Tombrock alltid lika trevlig och alltid lika roligt :) Efter det så blev det film kväll med Hannes, Nele,Saskia och Oliver :Transformers 2 och anna som alltid är lika sentimental blev väldigt upprörd när en av robbotarna dog, hon är för söt! Efter filmen så blev det bums i säng för veckan hade varit väldigt stressig och man var helt slut i kroppen!


Torsdag

Har vart inne i min depp period i två dagar nu!
Gick snabbare att komma över den den  här gången. Men har inte orkat att blogga något.
 

Har inte hänt något speciellt Pluggat in i det sista, haft massa prov denna vecka! Idag så har vi haft Engelska test som gick hyfsat bra och skrev klart min reflektion om filmen vi såg i tisdags, grymt bra In the name of the Father hette filmen. Sedan så drog jag upp till Vällingby med Anna där hon jushoppa och jag gick och simma. Vi träffades upp senare och gick och handla på coop. Köpte lite bak ingridienser och nötter . Vi blev också bjudna på Coca-cola av Coop^^
 NU är jag hemma och ska baka lussebullar så vi har något att bjuda på, på lördag då mamsen fyller år! 

Nice Monday

Måndag jätte skön måndag vill jag säga!
två lektioner svenska och so hade jätte roligt på so lektionen med Linnéa då vår underbart roliga lärare magister Tjus undervisade oss i religon. Sedan så var det typ tre timmars håltimme så vi tjejer drog upp till Vällingby för att Käka, jätte roligt och mysigt hade vi.
Idrotts provet väntade och gick väl sådär, men klarade det mesta.
Anna följde mig hem så har pluggat och haft det roligt med denna söta lilla unge <3
Sedan blev det plugg på bild uppgiften som typ är klar nu, är faktiskt väldigt nöjd med resultatet.
Så tack till alla mina Vänner som ställt upp som modeller :D

Men nu mina vänner ska jag gå och sova, GOD NATT!

Andra Advent


Helgen

Lördag
Fota Emelie till bilduppgiften, sedan så drog vi in till stan för att köpa födelsedags prisent till min Mor som fyller år nästa helg. Efter det så blev det lite plugg med bilduppgiften och en film: 28 DAGAR faktiskt väldigt bra med Sandra Bullock

Söndag
Jobba idag var inte så mycket folk men hade det jätte roligt med dom som arbeta där!
Åkte sedan upp till Vällingby för att ta ut pengar till lite människor och tog sedan en skön men kall promenad hem. Nu ska jag sätta mig och plugga lite träningslära (suck) inte roligt!

Childhood friends

I torsdags så träffade jag minna gammla barndoms kompisar Mickan och Moa!
Vi fika på Waynes och hade det trevligt skratta mycket, speciellt åt Moa hon är ju för underbar ^^
Sedan var det mycket gamla minnen. Skulle ju simma sedan men när jag kom dit så hade dom stängnt 16:30 sjukt tidigt tycker jag men fick åka hem och plugga i stället.

fri day ;)

Hej!
Idag är det fredag. Jag har ätit glass. Mums!
Hade en ganska skön dag i skolan och väldigt rolig, fota Kasper och Jamla förstår inte att dom går med på allt jag säger? Men det kommer att bli grymma bilder till bilduppgiften. Hade igen tyska i dag ^^så jag och Anna tog en tripp upp till Vällingby för att titta lite på julklappar. Sedan kom Annas pappa och vi åkte till någon väskbutik någonstans? så kom hem med en skit snygg väska! Har faktiskt haft en underbar eftermiddag med allra käraste Anna, som har vart sjuk i typ två veckor eller ja i elva dagar om vi ska vara exakta.
Nu blir det en lugn kväll med Sarah.
Ha en bra fredags kväll, puss och kram // Sara och Sarah



My new bag^

Snow

Har så mycket plugg så har inte haft tid att blogga!
igår plugga jag hemma hos emelie och seda så var vi på klassresemötet och genom en röstning så ska vi till Polen om vi får ihopp alla pengar.
Sedan så åkte jag hem till mamsen för att tillbringa natten.
Det var också första december i går och det snöade :)


RSS 2.0