feel fantastic


Fantastisk dag med sol och lite värme! Var väldigt slappt i skolan då både svenska och tyska lärarna var borta.
SL- trafiken fungerade som vanligt igen när man skulle hem. Dagen fortsätter med en powerwalk, en skön dusch, städning och plugg. Nu är Idol slut och är fortfarande inte trött. Det är ett mirakel, har nämligen inte sovit middag idag! 






don´t leave me high, don´t leave me dry

Somna efter idol igår, Sjukt trött var jag och hade huvudvärk! Sitter nu i skolan med en caffé latte för 25kr och lyssnar på "high and dry" som Daniel Norberg framträdde igår på idol! Få rysningar av at lyssna på denna låt, så grymt bra och har aldrig hört en så fantastisk röst. Synd bara att det inte var han som gick vidare... Men ska återgå till lektionen och sak börja läsa Parfymen.  


Be Where!

Idrotten i dag var inte så dum som jag trodde. teori i en timme sedan fotboll i en timme, var helt slut efteråt sedan men det var bara att köra på med boxing i en timma till. GRYMT roligt! Men det tröttar ut en snabbt, när man inte är tränad. Men är ju fan proffs nu ^^ Men funderar faktiskt på att börja träna boxning, man får ju bra muskler och kondition samtidigt!!!



(haha vad säger ni, Sara bakom ett par röda boxningshandskar som kör stenhårt!!!)


SL Hallen

Sitter i SL hallen med Lovisa, då vi väntar på att idrotten ska börja! Vi hitta internet som vi sitter och surfar på för att fördriva tiden. men vi börjar bli lite fundersamma för det är inga elver förutom vi här och idrottsläraren är inte här heller! Men det står på fronter att vi ska vara här... jaja vi har i alla fall inte tråkigt!

It feels like I am on drugs...

Mådde inte så där jätte bra i går kväll och idag! Så stanna hemma för det var orienterings dag och har visat att jag är grym på det så behövde inte visa det igen tycker jag! Så idag så blev det lite plugg och en promenad i solen. Så har samlat på mig lite D-vitaminer. Snart börjar IDOL och ärligt talt så tycker jag att de programet har spårat ut lite, men vi får se vad som händer ikväll! Annars så är dagarna väldigt bluriga och jag är trött hela tiden.... 





Strumpor

Blev skit glad igår när jag hitta mina strumpor som jag fick av sarah för typ tre år sedan! Mina snygga och dyra strumpor med Marilyn Monroe motiv på, love them!!!


Tiamo ♥♥♥

När jag får mina pengar så är det dags för att köpa ett par nya snygga höstskor, kandedaterna som jag har just nu är från Scorett, en av mina favorit skobutiker, snyggt och många i den prisklass som passar mig!



Tiamo 599kr

Tiamo 699kr

Helgen har vart fylld med konst och konstnärer...

Har haft det fullt upp i helgen! Jobbat på konstmässan i Kista, för min morbror Mats som är konstnär. Gick inte så bra som jag hoppades för honom men det går nog mycket bättre på hans egna utställning i Edsvik. För "jobbet" jag gjorde så ska jag få en litografi som han gjort! Blir ju perfekt när jag flyttar hem i från, när de nu blir? I morgon så drar en änuen vecka igång, känner mig inte så utvilad efter helgen men det är nog medicinen som jag har börjat ta.



Här kommer lite konst och konstnärer som jag fastna för i helgen:


Konstnär: Björn Gidstam


Konstnär: Per-Inge Isheden


Konstnär: Tomas Lacke

Ny Trailer - Harry Potter and the dethly hallows



Det är inte långt kvar nu, 19 November smäller det!

Gaaaah!

Kommer inte in på Ansiktsboken!!!!

I väntan på Tyskan

Det är torsdag och nästan hela veckan är avklarad! Sitter och väntar på att tyskalektionen ska börja! Språk till halv fyra sedan hem och byta om. Ska "jobba" ikväll, till klockan 21:00, Ska hjälpa morbror på konstmässan i Kista så det kommer att bli roligt och lärorikt tror jag! Nu tror jag att det är dags att plugga lite, blir ju inge plugg i kväll.

Leave it unspoken


today and tomorrow

Det är tisdag och har precis kommit hem från en god middag hemma hos mina morföräldrar? Älskar att vara där på middag, klär alltid upp mig lite extra! Så har nästan alltid klänning på mig. Sedan så är det intressanta samtal om familjen, politik och så tittar vi alltid i fotoalbum! Morfars ordvitsar och ironi är också en favortit i repris!



Imorgon så blir det engelska och sedan ett läkarbesök på SK! Nu jävlar ska jag fixa det här! För dom som inte vet så tog jag blodprover i sommar och det visade sig att jag har talassemi, brist på D-vitamin och eventuellt så har jag problem men sköldkörteln! Är nog anledningen till att man mår som skit jävligt ofta! Men det är ju i alla fall problem som går att fixa.

Guns N´ Roses

Sitter och lyssnar på Guns N´Roses, har precis byt ifrån Queen! Sjukt bra säger jag bara, men annars så har jag pluggat hela kvällen. Snart är det dags att hoppa i säng. Det blev inge skolgoto idag för att fotografen var sjuk, så man hade gjort i ordning sig helt i onödan! Men känner mig fortfarande lite kraslig är fortfarande lite halft sjuk, så är jävligt trött hela tiden....
Men det är livet antar jag?

Hurt, ny låt som jag drogar!


Headache....

Vakna med huvudvärk idag och det har fortsatt hela dagen, men nu fram mot kvällen så har det blivit värre! Men ska nog sätta på ett avsnitt av vampire diaries och sedan typ plugga! men har verkligen ingen lust tíll det men å andra sidan, när har man det??

Rings are my best friends

Funderar på att beställa någon av dom här ringarna när jag får minna pengar! Är pank just nu så får bara titta på dom! Men dom kommer från Tyras egna hemsida, som jag nu har glömt vad den heter?


149 kr
 

129kr

Bröllop i Grillby

Fredag en lektion sedan blod provtagning! Kvällen fortsätte i Grillby, där det blev mys och roliga minnen. Det blev en tidig lördag morgon och lek med tre små söta barn! Dagen fortsätter och sedan var det dags för Bröllop. Jag och Emelie var det bästa teamet och catera hemma hos Anna. Träffa på jätte trevliga människor och skratta en hel del! Vi fick skjuts tillbaka till Stockholm då Anna följde med, den lilla lantisen ville uppleva storstan!^^
 Det slutar med att vi sitter hemma hos mig, med Sarah och leker med datorerna och har allmänt trevligt älskar när livet är så som det ska vara.

Nu är det dags för örondropp och sedan en lång skönhetssömn!

Missa chansen!!! Man tänker så jävla segt.....

Träffa en kille på tunnelbannan som var lite lost! Han var engelsman och bode i London och tyckte att Sveriges tunnelbanna var väldigt förvirrande! Han presenterar sig och frågar ut massa saker om mig och sedan så flörtar han en mass! Men så klart så gör jag den tabben att inte fråga om hans nummer eller om efternamnet så att man kunnde kolla upp honom på facebook, ibland så är man riktigt dum....


Men nu ligger den i sjön tillsammans med alla mina känslor och allt ....

orienteringen gick lika bra som förra gången, det regna inte men det var fan en dötts fälla att gå i skogen när det var blött, det var dessutom en svårare karta i dag, men det gick kanoners! Men mådde inte så där jättebra när jag kom hem så decka i soffan ganska snabbt. Så det blev inte så mycket plugg men har börjat lite i alla fall. Får se om jag fortsätter lite mer?

Men chattar just nu med Anna, och hon ahr berättat den mest tragiska kärlekshistoria så sitter och bölar just nu....

Man vackna av att regnet slog mot fönstret! Eller nej alarment gick 05:45.....

Har hunnit mycket idag!

klätt på mig
haft hicka
ätit frukost
tagit host medicin och nästdroppar
sminkat mig
borstat tänderna
borstat håret
åkt tunnelbanna
haft engelska i tre timmar
köpt café latte för 7kr!
lunchat
vart inne på facebook
lysnat på musik på youtube
skrattat åt Lovisa och Mikaela
fixat inloggning på fronter


Snart är det orientering i den blöta skogen!!! Hoppas man inte halkar är nämligen bäst på det! När man kommer hem så blir det lite plugg eftersom man har vart sjuk! Måste också ta lite örondroppar också, det är så jävla jobbigt eftersom man måste ligga i typ en halvtimme innan man får resa sig och jag måste ta droppar i båda öronen, jaja blir i alla fall frisk så småning om.  


Första dagen på MVG!

Gick upp och kom i tid till skolan idag!!! Men kände mig inte så där jätte bra men det var bara att bita ihopp! Glad över att man gick dit också annars så skulle man ha missat en massa! Men är lite irreterad på mina kökslärare, tycker att dom var allmänt otrevliga! Men vi får se om det fortsätter nästa gång! Annars så var det lasang som vi gjorde i dag och så har man lärt sig hur man länsar en lax!  

I never getting better.....



haha det blev ingen skola idag heller, så jävla komiskt!
Kunde inte sova något alls i natt ont över allt, så det var bara att ringa läkaren och be om en tid! Där fick man ta en massa prover, bland annat stick i fingret avskyr detta. Men nu har man hostmedicin, öron droppar och lite andra grejer! Nu är det bara att hoppas på att bli frisk någon gång! Hör inte så bra så har typ högsta volymen på tv:n. Men ska gå till skolan i morgon i alla fall kan inte missa ännu en dag på MVG!


The Runaways


(Orginal rockbandet the runaways)


(rock skådisarna i bandet i filmen)

Inte gjort något idag  sett på The Runaways! Skit bra film med Kristen Stewart och Dakota Fanning. Men annars så blir jag aldrig riktigt frisk, hostar och nu har jag tryck i örat! Ska be pappa ringa läkaren i morgon så man får lite knark och blir frisk! Men annars så är det upp klockan sex i morgon..... hurra! 

sunday morning!

Det blev mys igår hemma hos carro! Film och Chapel Hill. Sedan lite prat. Det var en lugn och skön morgon hemma hos carro med god frukost. Det är söndag och det är typiskt söndags väder, vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag? Vi får se?

mys hemma hos Carro med Betty ♥


Nu sitter man och äter och det ända sälskapet är katten som ligger och sover... och självklart radion! Men snart så blir det mys hemma hos carro med Betty! Så ska traska iväg i mörkret typ nu. Men spenderar natten där så slipper gå hem i mörkret sedan .

Tjejer tar med mig en flaska; Chapel Hill som är AF!

You hit me once,I hit you back,You gave a kick,I gave a slap,You smashed a plate over my head,Then I set fire to our bed...


Ny drog! Spelas om och om igen!

God morgon snygging!



God morgon!

Sitter och dricker te i min "God morgon snygging" kopp. Ja inte riktigt sant, man ser ju förjävlig ut på morgonen...
Idag så har jag planer för kvällen men inte under dagen! Kanske blir en trip till IKEA med Sarah, hon ska ju köpa grejer till hennes om målade rum! Det är ju inge vidare bra väder men man får hoppas att det inte börjar regna!

Dooly's och pirater blir rolig S humor....


(Öland 2009)

Så Sant, Så Sant!

HAHAHA, så jävla bra! Precis min åsikt om beroende framkallande facebook spelen. Dom tar över folks liv!!! Stå emot!

Everybody are thinking there way...

Tycker bilderna är jättebra tagna, vet ej av vem? Min tolkning är att alla har en tänkarposition! Min är typ med öppen mun och ögonen upp mot det blå, inte så vackert.... varför berättar jag det? Ja nu vet ni det i alla fall.

Första tyskalektionen på JB!

Sitter i skolan och har första Tyska läraren! Tror att det kommer bli super jätte bra lärare och tror inte att det kommer vara så mycket läxor Perfekt! Så kanske lär mig språket så småning om?

Ursäkta Röran!

Hallå!
 det är lite rörit men försöker att fixa min blogg lite! Går ju inte så jätte bra fattar inget ting??? Men vi får se....

Orientering inte så tråkit som det låter

Skola idag inte så farligt faktiskt, kände mig relativt "frisk" för att vara med på idrotten! Vilket gav mig många plus poäng. Äger på orientering, hitta alla kontroler på mindre än en timme och var först i klasen på att lämna in! Kändes så jävla bra så jag och lovisa blir ett team nästa gång också :)

Family you gotta love them...



Ibland så blir jag så jävla trött på familjen! Dom accepterar inget och skäller hella tiden, eller så är man allmänt otrevlig! Men det som är värst är att dom är så oförsigbara, ena stunden så är allting jättebra men fem minuter senare så får man ett argt telefonsamtal som låter ungefär så här:
- du det är ett stort fel på dig vet du om det?
(inte exakt så men det är grunden till den hella utskällningen)

När man fått detta telefonsamtal eller utskällningen rakt i ansiktet, det är då man börjar tänka... på vad som igentligen har hänt och man börjar planerar hur man ska hämnas på sitt sätt som man aldrig lyckas med....!
Men det är samtidigt bra att ha en familj det är ju inte alltid så här men ännd så jävla ofta! Men det finns ju alltid en i den stora familjen so bryr sig och alltid får mig att må bättre, tack you know who ♥

SYSTER HEER!

gracias för min födelsedag tåårta = goood,, rosa var den också! aja assåå jag vet lixom inte vad jag ska skriva men när Sara var på ikea med stora Sara så kom Anna och emelie och våldgästa oss men dom stanna för att överaska Sara. jag laga mat! till alla, mamma är på kräftskiva satt maten blev som den blev haha :D men jordgubbsvinet var jävligt svårt att få upp men med Emmelie som mannen i huset funka det. Nu sitter jag och tittar på Saras stora klädhög framför mig inte för att någon skulle bry sig men asså seriöst hon har fan ett ton kläder!! bye (och jag har ingen aning om hur man lägger in bilder på sånna här grejer)

sleepy


Var nära på att dissa skolan i dag måde inte så där jätte bra! Men gick halva dagen ändå. Men när jag kom hem så däcka jag direkt. Så har sovit i några timmar nu, men är fortfarande trött. Vi fick våra datorer i går! Det ända negativa med dom är att dom väger mycket och man ska ju släpa den fram och tillbaka till skolan. Idag blir det inte till att göra mycket tänkte se sista true blood avsnittet som och typ ta en dusch!

Min allraste kära syster blir tonåring idag!


Det är den första september och idag blir den här unga damen ett år äldre, det kanske inte kommer märkas men känner att min lilla, lilla syster inte är så liten längre! Ja vad är det man säger 13 snart 30....! Herre gud när hon är 30 så blir jag 34!!!! Fyfan nej nu ska jag njuta av mina unga år!

Men ett stort Grattis till dig syrran.
   

RSS 2.0