a whole lot

Måndag panik! - en sådan dag man börjar inse hur mycket man har att göra.
så jävla mycket i huvet nu så jag glömmer skit viktiga saker och då blir inte mitt humör det bästa precis.
Så nu har jag pluggat hela kvällen så mina ögon tittar i kors, det var ovanligt svårt at läsa en text i  engelska boken. Men är lite lugnare nu får ta allt som det kommer, kan inte göra så mycket mer!
Den där jävla skolbloggen skiter sig också så får ta hjälp av magister Tjus i morgon!
Nu ska jag sätta mig i soffan och ta några djupa andetag och tänka positiva tankar.
Mitt liv suger inte :)

Bjuder en bild på mig och Betty <3


LOVE IT <3









I love my new dress <3 thank you dady!

Första Advent


Sunday

Söndag eller första advent! julen närmar säg och det gör också min födelsedag. I morse eller i förmiddags när jag var på väg till jobbet så strålade solen, men efter jobbet så är det dimma när man är på väg hem.
Snacka om att vädret slog om. Jobebet gick skit bra dom jag jobbar med är så roliga :) och det var inte mycket att göra heller. Fick min lön i dag, så nu är jag rik ;) haha. Nu ska jag försöka plugga lite får väl se om det går eller om det är något som förhindrar mig på något sätt!

see ya!


Time to see it again <3

Har tagit det lungnt hela morgonen käkat våfflor och tagit en skön dusch. Fotat sakerna som jag fick i går men det gick inge vidare att lägga upp bilderna på bloggen! Så får göra ett nytt försök senare.
Nu håller jag på att göra i ordning mig ska äta middag och se på bio med faster min. kommer att bli trevligt. Gissa vilken film vi ska se XD ? 

hehe, yes New Moon here i come, again <3

Fredag

Mycket jag har gjort i dag blandannat så har jag shoppat med far min och syrran! riktit trevligt. Har fåt världens snyggaste klänning ska försöka fixa bild i morgon. Men  nu har jag ont i fötterna och ska gå och sova.
Natti natti ^^

Torsdag

Har som sagt sovit bort eftermiddagarna, gåt upp runt sex ätit middag pluggat lite och set på tv i typ tre dagar nu! Har vart helt utmattad. Men i dag så är det lite bättre så tänkte ta och plugga lite nu så att det inte blir för så mycket i helgen! Smarta lilla jag börjar komma fram :D Får se hur länge den personen varar?

Lyssnar på världens bästa cd-skiva, ja jag lyssnar på sådanna fortfarande! ^^

New Moon soundtracket - så jävla grymma låtar <3^

Vad vill du bli när du blir stor?

Är så sjukt trött! har ont i armen och sover hela tiden. Folk omkring mig säger att jag ser helt däckad ut! Jag känner fan mig så jävla däckad! (SKIT SPRUTA) 

Men har i alla fall projekt vecka i skolan och denna vecka så inriktar vi oss på vårat gymnase val. vilket är sjukt roligt men änndå så stressande. Man vill så mycket men samtidigt så har man ingen aning om vad man vill göra? vi har ju No prov nästa snart så man la in en dag på  Tom Tits i går. Hade det faktiskt lite roligt men tror att vi nior inte uppskattar det så mycket längre eller inte för det roligaste var ju när nästan alla killar tog över den lilla klätter väggen från dom små barnen och börja leka själva! ja men nej vi går inte alls i nian och har mognat (hehe) ;)
Nej men vad är det man säger man ska ha barnasinne kvar så länge man kan!?


MÅLA <3

Söndag
New Moon och middag med tjejerna i går ! jätte trevligt och roligt :) ni som inte sett Anna äta sushi måste ju göra det hur roligt som helst! Hon ska inte äta med pinnar på Date i alla fall :) Efter filmen så gick jag och Anna hem i regnet och vi fick nästan en dusch av en bil som körde precis vid trottoarkanten. Men min snabba reflex gjorde så att vi stanna upp fem centimeter innan. Haha jag är typ super snabba silver Sara :) HAHA sedan så fick Anna sin urflippning hemma hos mig mamma trodde typ att hon gick på droger eller något.
Måndag
info om projekt veckan, Vaccination mot svinis, gymnasiebesök i Blackan typ en skola som jag vill gå i!


Kvällen har jag spenderat med att köpa matsäck och så har hjälpt grannarna att måla deras rum vitt. skit roligt!  Så under bara människor som bor under oss. Så nu har jag kladdat ner mig och Sarah och minna kläder ordentligt.
nu värker min arm så ska ta och sova nu :)

GOD NATT

Grossen

Det blev bara ett halvt avsnitt av Vampire Diaries . Blev bjuden på middag nere hos Sarah så vi åkte och handla på City Gross, haha alltid lika roligt att handla med familjen Palmi / Griffiths! Träffade också Niklas vår idrottslärare på Grossen och dum som jag var så frågade jag vad han gjorde där? HAHA vad skulle han annars göra där!
Nu har vi kommit hem och har lagat mat som snart ska äta.

LOPPIS

Fredagen
var en så sjukt seg dag i skolan! Alla gick runt som zombies och ville ha helg. När vi äntligen blev fria så tog jag en tripp hem till mamma, men spendera kvällen hos pappa. Vi hade det riktigt mysigt med god mat och vi såg på Idol. Efter det så blev det en prat stund till halv tre, sedan så hoppa man i säng!
Lördag
för sov mig skulle upp nio för att tvätta håret och packa men vakna kvart över tio! så då var det bara att kast på sig kläder och packa snabbt. Skulle ju vara på loppisen klockan elva. så i Vällingby har jag spenderat min dag med att sälja en massa skit till klassresan i vår. Tror faktiskt att vi fick in en del! Efter passet så gick jag för att hämta ut New Moon biljetterna, ska se den med tjejerna i morgon <3
Nu ska jag se på Vampire Diaries så jävla bra!

IPHONE <3

Matte prov i dag hela morgonen! Gick förvånadsvärt bra kunde göra alla uppgifter och jag plugga inte äns i går! För att lilla Anna var här och då blir det inte mycket plugg, men fota det gjorde vi <3

Resten av dagen spenderades på Gymnasemässan i Älvsjö jätte skön men ändå jobbigt! Grymt mycket folk och för mycket att välja mellan. så är förvirad just nu.
Har gjort tyska läxan och nu har jag grymt ont i huvudet så ska inte skriva så mycket mer.

Jooo! nu fungerar min Iphone <3


New Moon

Helt underbar var filmen! Mycket bättre än Twilight tycker jag. Grät tre gånger Kristen Stewart är en så underbar skådis, hon kan värkligen uttrycka känslor så att det berör andra, perfekt Bella. Dakota Fanning var också grym som Jane, hon passar värkligen som vampyr. Och Jacob och Edward ska vi inte tala om <3 Sedan så kan man aldrig gissa vad som hände lilla mig!

Man lotta ut en IPHON 3GS 32GB till publiken och gissa vem som van den? Jo jag av alla som satt i biosalongen så van jag! Så i går var jag världens lyckligaste och sväva på moln hela kvällen! 

Kommer alltid att minnas den här kvällen <3 




Monday

Måndag och i morgon så smäller det! NEW MOON <3 längntar, en vanlig tråk dag i skolan så tänkte inte berätta om den! Haha men har haft väldigt roligt åt visa killar i klassen :D och No redovisningen gick jätte bra! Nu har jag pluggat matte och tyska eller jag, jag plugga ju tyskan själv fick ingen hjälp alls ;) Tack sötnos, You know how you are <3 Nu ska jag dricka te och läsa ut New Moon till morgon dagen.

ciao ciao!

Längtar....!

EN DAG KVAR!

(haha känner mig nästan som Jasper, inte långt kvar nu <3)


söndag

Inte gjort något specielt i dag! Tanken var att jag skulle plugga men orkar inte!
Så ska nog ta och läsa lite i New Moon när jag har slitit mig från datorn :) Hehe
Chattar med min Kusin och hon berätta just att hon har slitit av korsbandet i knät i en fotbollsmatch (AJJJJJ säger jag bara, Måste göra JÄVLIGT ONT!!!)

Längtar....!

2 DAGAR KVAR!


Lördag

Ont i tungan men börjar bli lite piggare! Så i morgon så tror jag att det blir lite plugg!
Men i kväll så blir det nog en film och glass med mamsen!

Uppdatering

Torsdag
Vaknar av att jag är tept i näsan och har tränings värk i hela kroppen. Går till tunnelbanan och ska komma till skolan i tid tänker jag. Men nej då det blir ett el-fel på den gröna linjen. Så dom har bestält extra bussar som ska gå till Åkeshov men det tog evigheter tills dom kom så jag lifta till skolan med tre andra främlingar (HAHA ja lite läskit men det kändes trygt). Kom tjugo minuter sent till matten, sedan så stod jag ut nästan hela dagen men vid lunch så kännde jag hur jag fick jätte ont i tungan och när folk prata så var det som att jag var i dvala. Så gick till skolsyster och hon sa åt mig att gå hem. Så gick hem och la mig. 

Fredag
Feber och ont i tungan. Sov och såg på Tv det var vad min dag.

Lördag
Sett på Tv hela dagen kan man ha roligre skulle inte tro det ;)  Har fortfarande ont i tungan men mår lite bättre än i går. Mamma tvinga ner mig till ICA för att jag skulle få lite frisk luft så det var ganska skönt. Kvälen kommer jag nog att spändera framför tv:n igen eller kanske i en bok vi får väl se. 

Hoppas eran helg är bättre

Längtar....!

3 DAGAR KVAR!


ill



Bilden beskriver precis hur jag känner just nu!

4 DAGAR KVAR!


Längtar......!

5 DAGAR KVAR!


Längtar......!

6 DAGAR KVAR!


Dans until you cant stop.

YHEEE! Nu har jag dansat och dansat med Carro <3 Jätte skönt och det var en underbar dans. Sedan blev det också Yoga/Pilates, jätte jobbigt men det käns jätte skönt nu efter åt! Nu har jag ätit och pratat med Sarah. Så nu återstr bara pluggandet matte,engelska och svenska är det som står på menyn i dag!

Längtar......!

7 DAGAR KVAR!



TE <3

Tisdag längsta dagen i skolan och är helt slut i huvudet och HUNGRIG!
Så det går ut över familjen! sorry! Men det är skolans fel att det är så långa dagar!
Men Bild provet var jätte lätt och gick jätte bra! Men gjorde ett fel som jag kom på efter att ha lämnat in provet! Aja thats life, kommer alltid komma i håg vem som har gjort tavlan i alla fall :D
Fick också veta av Carro att jag ska få vara med på hennes dans i morgon så är extra glad! Så i morgon ska det dansas <3 Ikväll så vet jag int ifall jag orkar göra läxor, blir nog en läs kväll och självklart så blir det desperate 21:00!

Te blir det garanterat! Var jätte sugen på Te i skolan i dag så ikväll blir det en kopp :)

***

" Jag har tagit ett riktigt snack med henne nu"
- yes, as if it will help!


Längtar......!

8 DAGAR KVAR!


IQ på hög nivå!

I går kväll me E och A!

Emelie: Vad heter Greklands Huvudstad?

Anna: Rom!

Jag: Anna Grekland! Grekland!



Vad säger ni Anna kommer nog bli nästa Einstein!
Men tror att bilden nedan för är mer Anna!


Anna Einstein!


Tandläkaren

Trodde att jag skulle få se Merlin och lägga mig tidigt i går!
Men icke sa nicke! Var nere hos Sarah då plötsligt kom min syster ner och säger att mamma vill prata med oss och att det är jätte viktigt!
Så jag springer upp och då sitter det två tjejer i mitt kök!
 Anna och Emelie <3 haha jag som trode att någon dött eller något.
Haha älskar mina tjejer grymt mycket <3 så det blev lite sent för mig i går kväll!
märks i dag är så seg.

Men har haft en soft dag i skolan i alla fall. Vägledarmöte på morgonen så slapp min redovisning i matte igen! Sedan ett möte med skolsyster om min dyslexi . Sedan så har man suttit och läst i tre timmar!  Skönt säger jag bara, sedan så märkte jag att klockan var mycket och var tvungen at rusa till tandläkaren. Hade inga hål! Men måste vara ännu mer noggranare med att borsta tänderna! Konstigt efter som jag borstar dom 5min varje gång jag borstar tänderna! Aja får väl förbätra tekniken då ;)

Bild prov i morgon så måte plugga nu!

Längtar......!

9 DAGAR KVAR!


Törstig

Törstig blir man när man badat! Har tagit ett varmt bad med skum och lysnat på Enya. slapnat av och vilat fötterna. Det bästa är att ta ett bad när man har ont i fötterna. Har inte ont i dom längre :D 
Sitter med en skål glass i knät och ska äta den snart. Men nu tror jag att jag ska gå hämta ett glas kalt vatten för att släcka den där törsten jag skrev om i början.

Puss på rumpan!

Sunday

Jobbat i dag oxå! Käns skönt har börja lära känna gänget som jobbar på Söndagar. Roliga är dom.
Ont i fötterna,annars har allt gåt skit bra kan typ allt på jobbet nu :D Nu ska jag plugga lite det är ju skola i morgon. Något jag inte ser framimot. Men kunskap är ju makt, det är vad jag tänker varje morgon då jag funderar på att stanna kvar i den sköna sängen :D




Längtar......!

10 DAGAR KVAR!!!!




Dinner

Middag hos våra kära grannar! Förrätt, varmrätt och efterätt!
Såg Vampire Diary så jävla Bra!!!! Älskar serien <3 
Men nu ska jag läsa lite och sedan sova någon gång! Ska ju upp och jobba i morgon.

Natti natti


MTV-E.M.A

Torsdag
Plugg och dåligt humör, men en liten pratstund med far min gjorde så att jag mådde bättre :) Mamma hade låst ut sig själv och kom och hämta nyckel det sluta med att hon stanna på middag. Så hela familjen var samlad vid middagsbordet och prata om gamla minnen från Lyckselevägen. Kvällen sluta med MTV-Europe Music Awards.




Fredag
Skola Anna tillbaka i skolan :D Nutidstips med Anna på mentorstiden! Tro det eller ej men vi van alltting ett enda fel STRUTS....! sista lektionen var Tyska och den här gången så blev det en rundvandring i gamla stan med Maggis som sluta vid cafét Kaffekoppen där fick vi beställa en dryck och något att äta, så för mig blev det En varm kopp vitchoklad som var gudomlig och en blåbärspaj. Propp mätt blev man! Sedan bar det av hemåt och vi var i skolan runt halv fem. Sedan så drog vi hem till Anna eller ja Annas Pappa hämta oss vid Ängbyplan. sedan bar det av till Grillby. Efter många om och men + Annas utbrott så fick vi skjuts till baka till Stockholm. Där vi skulle gå på en fest men vi blev ju så klart blåsta och kvällen sluta med nudlar och film hos Emelie.

Lördag
gå upp tidigt för att göra i ordning mig till jobbet. Jobbat från tolv till tre och nu sitter jag nere hos Sarah för att se på Gossip så ska sluta skriva nu så att vi kan vara osociala tillsammans.
ciao!

Dance

Igår var det skola som vanligt! Tyska för den delen också inte roligt har inte haft det på flera veckor.
Men det var faktiskt en ganska skön lektion! Sedan hade vi bara NO och slöjd! Var också extra glad i går för att fick jätte bra bedömning på Statsvandringen alla utmärkt i kryssade :D + att jag fick stanna i syslöjd så slapp träslöjden!!!!

 Efter skolan så följde jag med Carro till hennes Dans! Skit roligt var det saknar värkligen att Dansa så tror att det kommer att bli en ändring på det!
Just Dance it is going to be okay <3



sedan så var det väl inte så glada nyheter när man kom hem, men hon ska inte ta ifrån mig min positiva inställning längre! Sedan så ringde också min chef och fråga i fall jag kunnde jobba på Lördag också!
Så i heligen blir det jobb :D Men vad gör man inte för pengar ;)


ARG

Kan man hata någon?
Jag tror jag kan, just nu så avskyr jag mina morföräldra specielt HON!!! Jag fattar inte att man kan säga så till sin egen dotter!

ursäkta men du kan ta dig någon stans!!!!

a whole lot

Har hunit mycket i dag!

*Läst trettiofem sidor i flyga drake
*Bloggat
*sovit
*städat
*tvättat
*chattat
*pluggat
*målat naglarna
*Läst i New Moon
*ätit middag
*sett på desperate

KÄNS VÄLDIGT SKÖNT



Flygga Drake

Något som jag börjat göra som inte är så bra kanske?
Jo jag försov mig igen, men av någon anledning så vaknar jag 5 minuter innan jag ska gå!
Så det var en jäkla tur att jag duscha i går! Så då var det bara att kasta på sig kläderna,praya på sig parfym och packa ner sminket i väskan.
Sedan så sprang jag till tunnelbanan. Sminka mig på tåget, tog ett tuggumi och slapna av till Fame låten <3

Kom fram i tid och då till min förskräckning så såg jag att min klass skulle ha matteredovisningen först!!! Men det var bara att bita ihop och intala säg själv att det kommer gå jätte bra! Men självklart när man är taggad och verkligen känner att det kommer att gå bra så hinner man inte! jaha så får gå runt och ha den här redovisningen hängandes över huvudet ett tag till.

Men sedan var det bara en lektion kvar och det var engelska så det var chill! Svenska efter det men eftersom vi bara skulle läsa i boken så fick vi gå hem och göra det så våran hemstudie dag sluta tidigare!

Så kom hem åt lunch och sedan läste jag i flyga drake, sov en timme och nu har jag kollat in yrmis.se. Så nu ska jag titta lite i bildhäftet så man vet vad man ska kunna på bildprovet!


Matte suger....!

Blää för matte! Håller på med Matteuppgiften som ska vara i grupp, men nej självklart så hamnar jag i en grupp som inte gör något alls!
Jaja får göra så gott jag kan, matte är ju inte min starka sida om man säger så.
Men fick hjälp i går av Tomas efter jobbet igår :)
Sluta tidigare i går för att det inte var så mycket folk!
Tror att många låg hemma och var bakis kanske ......?

Första skoldagen i skolan! Pest! Men inte så jobbigt som det var i början av terminen. 
Bara så seg.....! Nu ska jag ta en dusch och sedan läsa igenom matematiken igen (suck)

But you must do, what you must do


Sunday

God Morgon!
Nu har jag duschat och klät på mig alldeles själv ;)
Så nu ska jag bara packa väskan helt och sedan äta innan jag drar till jobbet.
CIAO






RSS 2.0