FrEdAg

FREDAG har aldrig längtat till en fredag så mycket som i dag!!!!
I dag har det vart skola från 08:20-14:40. En fredag gillar inte det nya schemat.
 But thats life, satt och räkna minutrarna på tyskalektionen som jag alltid gör.
Sedan kastade jag mig hem bort från skolan, var sjukt trött idag så somna en stund innan det blev middag.

Vet inte vad som händer i kväll ännu antigen en film eller något annat roligt.
I morgon så åker jag i alla fall till Grillby till Sötaste Anna! 

Fullt upp...

Gosh!
har inte haft tid att skriva på bloggen denna vecka, skolan har tagit upp all min tid i ett knapp tryck.
fått hur mycket läxor som helst.

MÅNDAG
Anna sov hos mig, hade det mysigt och såg på skins och jag gick runt och panika för viste inte vad jag skulle ha på mig på skolfotot!

TISDAG
Fotografering... hatar skolfoto. Blir alltid missnöjd och tror att allt gick dåligt, varför kan man inte få se den jävla bilden så att man är lungn och ser att man inte ser ut som ett jävla miffo!

ONSDAG
Skit väder, syslöjd i en kvart. Sov hos min morbror men han var inte där, men hade en jätte trevlig kväll med minna kusiner och min moster. Hade en trevlig pratstund gjorde läxor och hade matbio.

TORSDAG
hade bara fyra lektioner och hade det väldigt roligt på dom efter som jag sitte brevid Ludvig och han pratar hela tiden och säger en massa skoj. Nu har jag pluggat hela kvällen och ska snart gå och packa.

Så måste gå Ciao!


Söndag

snart blir det en film med pappa och syrran vet inte vilken bara att det är någon på kanal 5. Pappa är också världens bästa som köpte jordgubbar (älskar värkligen jordgubbar, och  nyttigt är det också, specielt för tjejer för att dessa goda bär är rika med järn) <3 Men nu börjar filmen så ska kasta mig i soffan nu!

see ya

choklad fondue <3



I dag hade jag det jätte svårt att komma ur sängen!
Det var så skönt och det var så kalt utan täcke. Men till slut komm pappa en tredje gång och sa till mig . Så då var det bara att parla sig upp. Har haft en slap dag inte gjort något specielt, städat förådet och spelat tv-spel som jag inte har spelat på år och dar! Men van hela spelet då efter några försök på sista bannan!

Nu har jag och syrran precis ätit klart våran choklad fondue med jordgubbar riktikt gått en lördag kväll <3


New Moon

Gosh!! Jag längntar till New Moon gala premiären!!!
Det kommer vara grymt roligt :)
Snällaste Sarah har fixat så att vi kan gå på den, som förra året.
 Då jag såg Twilight på gala premiären. Då var det inte så många som som var där!!!
Men de var ju inte så många som viste vad det var för film.
Medans jag redan innan filmen kom var ett Twilight fan. Kommer ihåg när jag läste ut boken och var helt galen över att det inte fanns mer, men då sa Sarah att det fanns en bok till och att det skulle skrivas 4 st. Lite senare såg vi på Stephenie Meyer  hemsida att det skulle bli en film. Då såg man också förlagen som skulle spela Bella och Edward, och i ett helt år satt jag och vänta på att den skulle visas på bio!!! Hoppas att tvåan blev lika bra som boken! Älskar värkligen boken...




 

Get up...

I am not afraid to fall
I have fallen many times
They laughed when I fell down
But I have deard to climb
I am not afraid to fall
I know I will fall again
But I will win this in the end

I am not afraid to fall
 It means I climbed up high
To fall is not to fail
You fail when you don't try
I am not afraid to fall
I might just learn to fly
And I will spread these wings of mine...



Vällingby

Andra skoldagen, har inte dött ännu.
Men vi har inte haft en riktig skoldag ännu ska inte ha det för än nästa vecka!
I dag så spendera vi dagen i vällingby. Hade olika stationer på torget där i solskenet. Och ett besök på ungdomsmottagningen blev det också (och det är inte varje dag man får dra över en kondom över handen) -tihi. Sedan fick man höra lite om Vällingbys historia och rita av en byggnad. Så jag och Anna satt i solen och stöna varje gång vi rita fel. Sedan blev det lunch i skolan och vi har tydligen ett nytt företag som tar hand om maten och det är unga killar som jobbar där nu :D Så inga tanter som har pms Sedan sällskapa jag med Anna, Emelie, Linnéa och Kasper hem.



Nu har jag lagat middag som blev en kyckling wok och snart ska jag och Sarah gå en promenad till ICA och köpa matsäck till I morgon! Blir tydligen lekar i Ängbyplan så  om nån har vägarna förbi så kan ni få en skymt av mig där, det är lätt att känna igen mig titta efter någon som ramlar hela tiden eller får en boll i huvudet :D   


Avrättningen

Första dagen i Skolan, helt okej faktiskt! Det känns bra just nu, har ju Anna kvar i mentorsgruppen. Men annars så tycker jag att lovet har gått jätte fort och det var inte alls länge sedan vi var i skolan! Nya loggböcker har vi fått också riktigt snygga  men nu kan man inte klottra i dom på samma sett som förra året!
 Efter skolan som varade i 30-40 min så gick vi hem till Kasper och där gjorde han och Johan pannkakor, mycket goda. Sedan fick vi höra Kasper och Linnèa sjunga och spela piano. Vackert är mina ord :D Sedan hängde vi lite hemma hos Johan på studsmattan i solen :)

Sedan när man kommer hem så frågar grannen i fall vi vill följa med och köpa Sushi i Brommaplan och det är ju klart att man hänger på! Nu ska jag tvätta håret och hjälpa mamma med tvätten.

Bye...    

The Host

Nu är det Tisdag så i morgon går man direkt in på avrättningen!
Skolan börjar, och sista dagen på sommarlovet har inte haft de bästa vädret precis. Men livet är inte alltid bra, tro mig jag vet! Men i dag så gick jag upp tidigt och åkte in till Stan med Sarah och köpte skol grejer. Sedan så kom jag hem och åkte upp till Vällingby med Mor min och syrran. Där köpte jag lite små grejer och åt middag. Var också inne på bok handeln och såg där att The Host har kommit ut på Svenska (Genom dina ögon), men kommer nog att köpa den på Engelska i alla fall för att den är biligare+mycket bättre eller så köper jag båda :D!

  
   
Ciao!
 

uppdatering

Yes, nu är jag tillbaka har hänt lite grejer så har inte haft tid att skriva. Men hade det jätte bra ute i Grillby med Anna och sista dagen så kom några stycken från Annas släkt. Då fick jag öva min engelska lite för att jag prata med Robbi som bor på Hawaii med hans flick vän. Så han kunnde bara engelska och hans tyska var väl lika bra som min ;) Han var värkligen en underbar människa som är "vuxen" men har barna sinet kvar! Så middag blev det på VITA ELEFANTEN, en jätte god thai resturang.

I Onsdags så gick jag och Anna upp tidigt för att vi skulle till Gröna Lund!
Hade det grymt roligt och trevligt med girlsen där. Åkte Insane hur många gånger som helst, åt sockervadd så min tunga var halvt bortfräten efteråt. Fota en massa också eller jag stog och fota kärleks paret (kanske lite överdrivet mycket).
Men vi hade en jätte trevlig dag i alla fall <3 

*

Orkar snart inte längre...

Botemedel...

Sitter och lyssnar på Can`t take it  låten som jag drogar ner mig i just nu!
Nu har jag vart i Grillby sedan i fredags och åker antagligen hem i morgon.
Har haft det jätte bra här med Anna men har fått jätte ont i magen av någon anledning, Har haft det i ca en vecka, men det har bara blivit värre nu. Men annars är allting bra! 

I går så hitta jag och anna ett botemedel mot mensvärk! Åk MC (en fyrhjuling) den vibrera nämligen och där med så vibrerar magen + att det är sjukt kul att åka! Men då är det så att vi lyckas ju me allt, fråga mig inte hur XD Ja vi åker runt på den där båda två och sedan så kommer det en kurva och i stället för att släppa på gasen så, trycker jag på gasen så vi åker rakt in i boden! Ja det var en jäkla smäll, men ingen blev skadad! Efter det så blev vi tvingade att ha motorcykel hjälm på oss!



Nästa station, Grilby <3

Yepp, packar igen ska åka till Grillby snart :D
Så nu är jag ny duschad och ska bara kolla busstiden! Vet inte hur länge jag stannar får väl se hur roligt och Anna och jag kommer att ha det, oftast så brukar vi ha roligt åt inget alls. Men jag älskar verkligen att umgås med Anna för hon får en alltid att bli Glad. + att hela hennes familj är grymt roliga :D Jag vet inte hur mycket jag skrattar när jag är där...


Hemma

Nu är jag hemma! Kom hem i går och var helt slut. Men cykla ändå i väg för att träffa Emelie <3 Vi cykla förbi Carro och där var Jamal och två av hans kompisar (skit trevliga). När jag kom hem var jag helt slut så jag däcka direkt!

Men Öland var helt underbart inga mygg, bara flugor! Bodde med underbart roliga människor ( Sarah och hennes mor).
Hade grymt roligt åt dom två varje dag! Borgholm var en liten stad som, jag blev lite små kär i. Älskar små städer eller byar. Det är så mysigt med en liten hamn och folk med deras dialekter. Öland har också jätte många glass ställen som är jätte bra älskar glass <3 Dom har också en massa Tyskar! Som Sarah säger bara TYSKAR! Men jag förstår iallafall vad dem säger :P Tre års tyska lönar sig (det trodde jag aldrig).  Långa härliga kvällar med god mat som Sarah och jag gjort med Kärlek. Har haft en vecka som inte går att beskriva mer kommer inte ihåg allt roligt som hänt. 

  

Smedjan

Hallåj har kommit åt internet! 
Snor från en jätte mysig resturang här i Borgholm. Så nu har vi ätit gott och haft det jätte roligt med kameran på Macbooken!
Haft det jätte bra denna vecka på Öland med Sarah och hennes Mor Anna, mamman var oxå här men åkte i går!
Så nu sista kvällen ska vi gå runt lite i Borgholm innan vi åker tillbaka, för i morgon går vi upp tidigt för att åka tillbaka till Stockholm!


Men snart dör batteriet så måste gå!
see ya!!

RSS 2.0