was it a lie?


bröllopstårta

Jobba idag 1100-1900, under dom timmarna har jag inte suttit ner, eftersom idag var det ett Bröllop. Jätte trevligt bröllopspar var det och lika så var deras släkt och vänner. 
Bröllopstårtan var jätte snygg och god för den delen!

En utav de godaste tårtorna jag har ätit!


Busy week

Det har vart en fartfylld vecka i skolan så har inte haft tid att titta in här!
Skola hela dagarna och plugg när man kommit hem, men snart är man klar med allt i skolan. Som det ser ut nu så är det bara tre uppsatser och två prov kvar!
Idag så var jag ledig från skolan då det inte fanns något för mig att göra under mattelektionen. Det blev en sovmorgon och jag gjorde imprensip inget under förmiddagen, men under efftermiddagen och kvällen har jag jobbat och hälsat på mormor och morfar. I morgon blir det nog gymet och lite plugg, och tror det är dags att träffa Emelie också!


Längtar efter värmen, och sommar lovet!


Sommaren 2010
Foto: Anna Tombrock

Ironi

Hej alla goa och glada! I morgon är det Nationella i allas favorit ämne Matematik! Det käns skönt att använda ironi när man inte vill något i livet.Är inte så taggad på nationella om man säger så, jag hoppas bara att jag kommer att kunna ta mig igenom de levande. Tror inte att de kommer att sänka mitt betyg, but you never know with the teachers? I stället för att panik plugga hela eftermiddagen har jag hunnit med UMO och gymet. Träna skiten ur mig i dag då man prova de nya instruktionerna. Så är helt jävla slut i kroppen och har redan träningsvärk! Är det så här man känner sig när man är gammal? Tror att det är dags att hoppa i säng med matteboken nu, så kanske man blir något klokare i morgon...?


Matematik in my as!

Nationella i matte kommer gå kepprätt åt helvete! Har försökt att plugga lite idag och känner att matte inte är min starka sida! Men under dagen har jag hunnit göra en del, försov mig som vanligt men kom i tid till mötet jag boka, var i skolan i lagom tid till Hotell lektionen. Under kvällen har jag fått en ny introduktion eller de var en vidar utveckling i min styrke träning. Vilket känns bra men jag kommer att vara helt jävla slut efter de passet! skulle igentligen plugga nu men det går liksom inte när Orlando Bloom och Johnny Depp är på tv ^^

take a bow


The future's about to change, Before you know it the curtain closes
Take a look around,There's no one in the crowd
I'm throwing away the pain
And you should know that your performance it made me stronger now


otroligt

Nästan klar med svenska arbetet! Fick VG på tyska provet, vilket käns underbart, var väldigt nära MVG helt jävla otroligt! För övrigt har jag träningsvärk i hela kroppen, tränna i går efter idrotten. Nu är det dags för en ansiktsmask och lite jordgubbar innan det är dags att sova!


just your imagination



Någon du trodde stod väldigt när visar tecken på att du igentligen inte gör det. Hur ska du då kunna finnas där för någon föralltid i alla lägen! När du har nåt botten och ger upp, går livet vidare även fast du aldrig kommer få svar på frågan man ställer om och om igen...

You're gonna catch a cold From the ice inside your soul.


take a bow


The future's about to change, Before you know it the curtain closes
Take a look around,There's no one in the crowd
I'm throwing away the pain
And you should know that your performance it made me stronger now


a lot to do!

Haft nationella i engelska, skriftligt denna morgon. Vilket käns relativt bra, men vi får väl se? Annar så sitter man och betar av skolarbeten som är lite mycket just nu! Men man får hoppas att man blir klar i tid. Känner också att man börjar bli sjuk men det har jag inte tid med, så idag ska jag kura mig själv genom att äta apelsiner och dricka flera liter vatten. Får nog plugga på toaletten idag (haha) ;)
Nu är det dags att plugga en massa tyska, har nämligen tyska prov i morgon, som kommer gå åt helvete!

the spring


Helgen har vart mer än bra, träffat härliga människor och gamla bekanta, myst med vännerna och firat in våren har jag hunnit med! Våren käns helt underbar livet börjar falla på sin plats!

RSS 2.0