strumpbyxor?

Hmmm, mitt dåliga humör från gårdagen höl i sig hela morgonen! Tills jag hade mentors tid med Anna, she make me smile :D och hon gick lös på hennes kamera som hon fått av sina föräldrar. Nu är det bara jag som ska beställa min någon gång. 
Dagen var seg men rolig upptäckte att jag fått ännu ett hål i ett par av minna strumpbyxor, undra hu många strunpbyxor jag köper om året???
I alla fall är lika trött som alltid så kom hem och la mig en stund, men den friden varade inte länge syrran kom hem och hon skriker precis hela tiden och specielt när hon inte får som hon vill! GOSH! små syskon!
men men, gick upp och lagade middag lax i ugn med en improviserad sås. som blev jätte bra faktiskt.
efter maten så var det bara att kasta sig i tyska häftet, inte glad men försöker vara positivt och det gick faktiskt ganska bra! men får väl se hur mycket som sitter i huvudet i morgon :P 
men nu sitter jag nere hos sarah och ska vara lite social :)
ciao! ciao!

Vanilla Coke <3

Lördag kväll sitter och ritar och tar det lungnt lyssnar på gammla klassiker på radion! Skit nice + att jag har Vanilla coke! Kan livet bli bättre?


HAIRESPRAY

HaHa jag tror själv på att jag kommer gå upp klockan 09:00!
Nä jag stängde av alarmet och somna om som vanligt. men var uppe lite sent i går (hehe). Men kom upp 10.30 då syrrans alarm gick i gång. Så då gick man upp och åt frökst framför Gilmore Girls. Sedan hoppa jag in i duschen och gjorde iordning mig. Sedan tittade jag mig i spegeln och såg inte mina ögon och så låg det en sax på handfatet, kunnde inte låtabli att klippa luggen. trode först att det skulle bli katastrof men det blev riktigt bra! Men Anna får fin putsa den sen.

men i alla fall så träffade vi Min faster och min farmor i Gamla stan vid två och tog oss till Östermalms torg. Musikalen började klockan tre på China teatern. Den var skit bra Rolf Lassgård var underbar  han spelade Tracys mamma och det roligaste nummret var när han och Morgan Alling sjöng tillsamman och den där kyssen i slutet (haha) söta var dom i alla fall. Dom hade väldigt roligt själva, man såg hur dom skratta ett fler tal gånger under nummret :D 



Tack världens bästa farmor för en härlig upplevelse <3

 


Fredag

Ja jag har inte haft tid att blogga något alls denna vecka! Har pluggat hela jävla tiden till 23:00 på kvällarna och man slutar typ vid 16:00!
Och på toppen av allt så blev jag klar med No:arbetet i går men sen när jag ska skriva ut arbetet så försvinner skite! "pofff borta" jag var så jävla förbannad! jag har aldrig vart så arg i mitt liv! sökte igenom hela jävla datorn men det var putsveck! Så stannade hemma i dag och fick skriva om de!!! typiskt min tur :(
men men, thats life! 
Tog också mitt ID-kort i dag, skit dåligt blev det tycker jag! men som pappa sa jag blir aldrig nöjd med något.
Nu sitter jag nere hos Sarah och vi har gjort middag tillsammans som på den gamla goda tiden, och självklar blir det ett gossip avsnitt <3 i kväll!  
Och i morgon så blir det musikal för hela slanten "Hairspray" med farmor, faster och syrran. Riktigt roligt kommer det nog att bli, och man vet aldrig vad som händer när man går på stan med dom, haha hoppas inte farmors skor går sönder igen (tihi)

The Notebook

Presentera Anna för en av de romantiska filmerna! Hon var nära på att börja gråta ett fler tal gånger! Jag med även fast jag har sett den tusen gånger!




NICE

FREDAG
Vi hade det sjukt kul i Grillby! Middagen bestod av HALLOUMI, en jätte god ost!
sedan blev det mycket skrat och skrivande, Emelie somna som vanligt men vi väkte henne på lite elaka sätt,(nagellack var in blandat) hehe!
Sedan hade vi grymt roligt med Rockstar och nötter! Jag och Anna la oss vid 04:00. 

LÖRDAG
Vi vakna av att Annas gäster som har två små barn står och skriker: MAMMA, PAPPA, MAMMA, PAPPA! Klockan var bara 10:00! Men det var bara att palra sig upp, sedan blev vi barnvakter till Julie som är världens sötaste Bebis! och när vi kommer ner så ser jag Hannes i trädgården som står och pratar med Pelle så han har ryggen i mot mig! Så självklart så busig som jag är så springer jag och Emelie fram och skrämmer honnom, Sedan sola vi och gjorde läxor på Annas gräsmatta! Härligt var det sommarn är kvar ännu :D
sedan fick vi skjus in till Bålsta och där tog vi pendeln till STHLM!
Det var igentligen så att vi skulle ut och äta men vi orkade inte, så det sluta med att jag och Anna hamna nere hos Sarah och Anna! Vi följde med till Högdalen till Vi där Sarahs bröder jobbar. Och där fynda vi Snickers glass för 15kr. dom var lika stora som Ben and Jerry`s packet och god var den också! När vi kom hem så blev det en promenad med Emelie och så träffa vi Ludvig och Martin vid Ica medans Anna panta våra Cherry coke!
Och hon skänkte slanten till rädda barnen! Världens Gulligaste är hon <3

Sedan var vi trötta och frusna för kvällarna är inte lika varma som septemper dagarna, så raka vägen hem blev det med en kop te i soffan! Sedan slockna jag i soffan!
Så en Nice helig blev det :)

Grillby

Fredag ledig!
Har inte gjort något alls på hela dagen men nu sitter jag och väntar på Emelie och sedan kommer nog Anna och hennes mamma och hämtar oss. Sedan ska vi ha det roligt i Grillby. Nu sitter jag nere hos Sarah och väntar. Har inte träffat henne så mycket denna vecka. 
Just det fick mitt bankomat kort i går jätte snyggt är det + att jag är miljö vänlig :D Bidrar med 50 öre varje gång jag betalar med det till naturen.
Jag har en liten tanke på miljön i alla fall ;)

<3

Yes här kommer några bilder från Översjön <3


Ett härligt gäng...


Mina små söta flickor :D

Här har vi sjön

och då måste det här vara över sjön...
och då får vi namnet översjön

Du och jag Betty...

Trött var man på vägen hem

och tröttare blev man, vist är det ett gulligt kärlekspar

Ett ord att beskriva de här dyngnet med...
...ROLIGT


I am back...

Översjön något jag inte kommer att glömma <3
har haft det jätte roligt och har faktiskt inte haft något att klaga på, Capella har så bra stämning och vi har skit roligt till sammans. Kalt var det i natt men eftersom sovsäcken fungerar som en termus så sprang jag och Betty omkring i kylan, som galningar innan vi kröp ner i säcken! Så sov faktiskt väldigt bra i natt!
Det ända negativa var att vi var tvungna att följa med tillbaka till skolan för att äta lunch och att det är så tungnt att bära sin packning så man var helt slut när man kom hem! så nu har jag sovit i 2-3 timmar, Skönt var det.

(kanske kommer bilder lite senare idag, får se i fall jag orkar bråka med datorn sen) 


Översjön

Lika trött i dag som vanlig + att so förhöret gick åt helvete! Hatar sådana prov.
Men gick hem med sötaste Anna. Åt lite och börja packa til Översjön.
Ja i morgon bär det av med Capella till Översjön, tältning och grillning och aktiviteter! DET KOMMER ATT BLI GRYMT ROLIGT! har bästa tältgruppen också Anna, Betty, Carro, Linnéa och Emelie. De här dyngnet kommer nog bli toppen och allt kan hända när man hänger med girlsen! Men det ända tråkiga är att det bara kommer att vara ett dyngn...
MEN,MEN får göra det bästa så länge det varar :D

Nu har jag packat klart och ska nu förflytta mig till sängen!
See ya!
  

Måndag

Urch, är så trött nu mera var i skolan till fyra!
Kom hem åt lite mjölk med flingor, sedan trode jag att jag var redo för att plugga men nej, allt jag läste bara åkte ur huvudet. Fatta inget alls. Så gick och la mig en stund och väktes en halvtime senare av Emelie som ringde och hade tråkit så då bestämde vi att hon och Anna skulle komma över och plugga!
Roligt hade vi men fatta inte så mycket av samhällsekonomi men Emelie stod ut med mig och hon gjorde så att jag fatta! Sedan följde jag henne hem en bit, Sedan gick jag raka vägen hem och tog ett glas te och såg lite på tv innan jag lad mig. 

söndag

Vi vakna, förflytta oss till soffan såg en film och sedan satte vi oss och plugga. Gick inte så bra vi var väldigt sega och fatta inte vad vi gjorde. Sedan väde vi upp och ner på hela lägenheten för att leta efter Annas mobil som var spårlöst borta! Men vi hittade inte den urladdade mobilen så anna fick åka utan den, hon var helt förtvivlad.

Men efter min promenad med Sarah så hade my mother hittat den, bakom vattenkokaren! Vi hadde faktiskt kollat i den innan :D

De man letar efter har man alltid lagt på stället man minst anar...

Lördag

Dagen var allmänt seg jag och anna orka inte göra något alls, var sjukt trötta. Men till slut så tog vi oss i kragen och tog cykeln till ÖB för att köpa Gummistävlar till Översjön. Men där fanns det inga i våran storlek och dom var skit fula, så nästa cykeltur blev till Coop i Vinsta. Där hitta vi dom jag hittar ett par rosa med ugglor på  :D VAR JÄTTE GLAD! Men det roliga är att jag kunnde ha storlek 34! och Anna hade mindre fötter Storlek 33 (haha) Sedan cykla vi igenom mina barndoms trakter och kolla lite.

När vi kom hem så gick vi ner till Sarah och hon skulle ut på någon fest med Linda så jag och Anna satt där nere och såg på när dom sprang omkring och panika där nere, skit roligt var det.
Sedan blir vi våldgästade av Emelie och Carro! Så vi gick upp till mig och hade en jätte trevlig kväll med ljus och Te mysigt värre<3 När dom gick så satte vi på en film som jag fick av Sarah och åt glass. Sedan la vi oss och somna direkt. 


En underbar tjej som jag fått lyckan att bli vänn med,
 du har förändrat mitt liv till något underbart
<3


Fredag

Gosh Mens hatar det, kommer när man som minst anar det!
Kännde mig jätte konstig hela dan och det förklarar ju saken, och smärtan kommer när man vet att man har den, sant? eller är det psykiskt?
Skipa tyska lektionen med glädje hade världens mens värk och inga Ipren i skolan. Så först trode jag att det inte skulle bli någon bio på kvällen. Men när jag kom hem så var Anna med, eftersom hon skulle sova hos mig. Så hon satte sig i soffan och börja läsa medans jag tog en Ipren och satte mig i badet. Jätte skönt var det tog bara hand om mig själv.
 Sedan läse jag i Beastly en stund en under bar bok. Sedan gjorde vi oss i ordnig och mötte Emelie i Ängbyplan för att sedan åka in och äta vid Hötorget.
Men det slutade med att vi bara köpte nudlar och tog med oss dem till vällingby i stället, fråga oss inte varför vi åkte till stan och köpte nudlar när vi kunnde köpt de i Ängby, vi satt och frågade oss själva de hela vägen till baka. Vi satte oss i vällingehus och åt medans vi vänta på Betty och Carro. Sedan gick vi till Bion och hämta biljetterna och sedan gick vi till coop för att köpa snacks vilket tog oss en halv timme så vi panika till baka till Fontänen men kom in som tur var!

Kvällen spenderade vi en stund i Vällingby med att fota och leka i klätterstälningen med klackar :)

Filmen var grymt bra The ugly truth rekomenderas STARKT!




SKJÖN DAG,skjön kväll...

Min dag blev bra i alla fall bra :) När det är No så får vi höra att Tina inte är i skolan och då blev Matte provet flyttat till på fredag. + att vi får hål timme den lektionen och det är vå sista! Yey. så har haft en jätte skön dag i skolan och när vi hade sista lektionen så hade vi samhälsekonomi men vi prata mest om sturebymordet och där la jag fram mina åsikter så är riktigt  stolt över mig själv! Sedan när vi skulle komma in på samhälsekonomi så gick brandlarmet så där var den lektionen borta :) Sedan möte jag pappa i vällingby och vi fixa så att jag kommer få mitt Bankomat kort :D ÄNTLIGEN + att jag kommer få hela mitt barnbidrag <3 Love Money
sedan var jag helt slut och åkte hem och la mig, och tog en Ipren. Är fortfarande halvt sjuk så hade jätte ont i huvudet! Kvällen har jag spenderat framför Idol och framför tyska läxan!

Chatta precis med min kära kusin Hanna och hon åker tydligen till France i morgon härligt, härligt blir lite avis!
men åker til Översjön med skolan på onsdag och det blir minst lika roligt, tältning och allt.

Men nu ska jag packa drar till Mamma i morgon och så blir det The Ugly Truth + middag med flickorna <3

ciao!

Onsdag

kom upp och gick till skolan!
Hade jätte ont i halsen och satt och försökte förstå något på Tyska lektionen, Men som vanligt så är jag så uttråkad så det finns inte och bättre blir det inte när man är sjuk.
Sedan var det No och det var helt okej, håller på att letar inredning til min lägenhet! + att Ludvig och Andreas hade jätte roliga samtalsämnen som jag satt och lyssna på!
Sedan var det bara sy- slöjd hela eftermiddagen. Jätte skönt, göra en klänning av en gammal kjol så satt och sprätta hela lektionen.
Men var ju fortfarande sjuk så svetades jätte mycket och huvudet snurra hela tiden.
När jag kom hem så drack jag lite och tog en iprem och la mig i en timme. Jätte skönt, pappa vekte mig till middagen och efter den har jag pluggat till matteprovet som vi har i morgon, prata lite med Anna också och eventuelt så blir det bio med henne i heligen :D Nu har jag precis sett på Idol med syrran mycket roligt var det den här gången :D Och nu hör jag att tvätten är klar så sak langa in den i torktumlarn så att man har rena underkläder i morgon ;) 

*BYE BYE*

 

Enjoy

Måndag
Är fortfarande sjuk, så hela morgonen/dagen så har jag bara mått almänt dåligt!
Men nu har jag palrat mig upp ur sängen pluggat lite matte och jag kännde att inte kunnde tänka klart.
Gick in på Facebook och såg att kära Emelie hade lagt upp lite bilder från i somras så tänkte bjuda på några stycken.

   

  
    


Helgen

Lördag- sjuk, har inte mycket att säga!
Söndag- Sjuk men gick till skolan i alla fall efter att jag ätit en Ipren och en Alvedon + näsdroppar och en stark Halstablett. Så stog ut i 2 och en halv timme. För vill ju ha en hel fredag ledig nästa vecka. 
Vi hade bara två lektioner NO och Idrott favoeit ämnena *NOT*
Självklart så är det fotbollar med på idrotten, något jag inte gillar!!!! För självklart så är det någon som skjuter bollen i huvudet på mig igen! Hände sist vi hade fotbollar med på idrotten och det spelar ingen roll vart jag står på planen dom kommer i mot mig ialla fall. Jag är verkligen en bollmagnet!
När dagen var slut så mötte jag syrran vi tunnelbannan. Vi åkte till Brommaplan för att äta lunch så det blev Sushi som är bra när man är förkyld och sjukt gott. så åkte hem med maten, åt och sedan var jag helt slut så gick och la mig. Sov bort hela eftermiddagen. När jag vakna så var jag ännu semre än vad jag var innan. så skulle nog inte gått upp till skolan i alla fall. Men men. Sedan blev det en film innan jag la mig igen och självklart blev det Twilight.


***

Låt: The Fray-you found me
Frisyr: utsläppt 
Klädsel: hotpants,linne, tjocktröja.
Accessoarer: Armband.
Händelse: Nada
Planer: Se In to the Wilde.
Vill ha: En Canon. 
Saknad: vet inte??? 
Drog: Halstabletter:Fishermans Friend
Finaste: *** 
Måste: Bli frisk!
Dricka: Coca-cola, Te
Köp: Halstabletter 
Mat: Middag. 
Mående: bläää...

SJUK

 Jaha,
självklart när jag tror att jag kommit undan så blir jag sjuk! 
Vakna av att jag var jätte kissnödig och kalsvettig. När jag har palrat mig upp så känner jag hur det sticker i halsen. (Å nej tänker jag!!!) Men går i väg till skolan i alla fall. Men efter första lektionen som var mentorstid så känner jag mig bara sämre. Så pratar med Tina och hon tycker jag ska gå hem.

så har sovit några timmar och sett en film, ätit halstabletter har jag också. I kväll blir det Coca-cola och halstabletter och jag hoppas jag mår bättre på söndag eftersom det är skola och vi ska firra min syster med släkten. 

Moa

Min allra käraste syster fyller år i dag!
Tolv kan inte fatta att hon blir tonåring nästa år.


Måndag

Yes vi kom upp. gjorde i ordnig oss åt frukost, invigde våra te muggar. Kasta oss i väg till Bålsta för att ta penndeln. Ja det blev inte riktigt som vi tänkt oss.

Spärrvakten: Det är för sent tåget åker nu!

Anna:
VA??? men det står ju där! släpp in oss.

Spärrvakten:
Nej den åker nu.

Tåget börjar åka...

Anna: Men vad i helvete!!! Om du hade släpp in oss så skulle vi kommit med! Nu kommer vi komma för sent! Det är ditt fel om jag kommer försent, och om jag får IG!!!! 

Spärrvakten:
 Ja men du får skylla på mig sen.

Anna: JA DET TÄNKER JAG VERKLIGEN GÖRA!!!! Jag blir så jävla irreterad.

30 min till nästa tåg....

Ja vi kom bara en kvart för sent för bussarna gick inte heller som dom skulle, eller jag litade på Anna och tog den bussen som tog länst tid...!

Söndag

jag vakna av mig själv vid 10!!! helt otroligt, trode aldrig att denna dag skulle komma. Sedan blev det frukost. När vi satt där nere så frågade Erik (Annas pappa) i fall vi ville följa med till en akution, varför inte? Så vi sprang upp och gjorde i ordJning oss väldigt snabbt. Men vi hitta aldrig till akutonen. så vi gick in i två loppis butiker. Och jag fynda en jätte fin tavla för tjugo kronor. Sedan blev det klipp dags Hannes lät oss klippa hans hår. och när han väl satt där så ongrade han nog sig stort. Men han blev nöjd med resultatet. Ja det kunnde ju inte vara värre än vad det var innan. Seda blev det lite plugg och MC. 

Efter middagen sedan blev det lite packning och planering. Men till slut blev det en film WALL-E en väldigt bra film om jag får säga så. WALL-E = Kasper EVA= Linnéa <3
 

Lördag

Åkte ut till Grillby med Hannes. När vi kom fram så gjorde jag och anna i ordning oss för att Hannes undra i fall jag och Anna ville följa med till Enköping, och det var självklart vi haka på. Så där strosa vi runt lite. Och jag hita en jätte snygg mugg-termos. Som jag ska dricka te i, i vinter. Sedan var det meningen att vi skulle gå på Kaosfestivalen, men vi orka inte. Men självklar ändra vi oss när vi kom hem. Men men thats life. Vi gjorde en mysig film kväll som vi brukar göra istället. 

RSS 2.0