Sunset

Sista kvällen här på Blidö!
Det är precis ett år sedan jag och Anna var här sist. Det känns inte så och jag och Anna diskuterade tidigare i dag om att  vi har blivit mognare (haha Not) nej men alla har väl barna sinet kvar som Bella sa igår.
Dagen har vi bara njutit av, i solen och självklart badat när vi börja smälta av solen. Kvällen spenderade vi på bryggan där jag träffa min gud mor + hennes barn. Sedan blev det lite yoga övningar i sol ned gången, så himla mysigt...
Det känns lite sorgligt att åka hem i morgon men ska ju träffa roligt folk på onsdag och ha en riktig myskväll.
 
Men nu ska jag gå in till mormor och se ifall jag kan fixa lite glass till mig och Anna :P

Ciao!

Life is great...

Har inte haft tid eller ork till att skriva i bloggen!
Har haft fullt upp med konstutstälnigar och andra saker + att det är så varmt!!! Då sitter man inte vid datorn. Man sitter istället ute i solen med huvudet i en bok :) Älskar verkligen böker. Har det faktiskt underbart ute på landet Solen lyser varje dag och när man solat för länge tar man ett dop i vattnet.

Ja jag har faktiskt badat! Två gånger till och med och det lär ju bli fler.
Ligger nu och lyssnar på musik kommer kanske att bli en film. Vakna lite sent i dag men sov inte mycket i natt det är sjukt varmt!! Men har haft det grymt mysigt på landet med Anna. Kvällen spenderade vi i dagens sista solljus 
när vi satt på bryggan och såg vattnet sakta men säkert sluka solen.

Sedan ringde jag Bella som jag saknar enormt just nu <333
Yes that was about it :D

090624

Hallå hallå

Har vart lite upptagen dom senaste dagarna i Sthlm! Har träffat mina underbara vänner. Men nu sitter jag här på landet igen fast denna gång så är min lilla Guldfisk med (hihi) Hon sitter just nu och gör konstiga ljud, fråga mig inte varför?


Vi försov oss självklart en trend som vi gör, men vi kommer alltid i tid på något sätt :) Fröken ur gillar nog oss :P  

Nu ska vi läsa lite så ses senare!


..

Har precis komit hem från Linnéa, och hade en trevlig kväll där med Emelie och Kasper. Dagen har jag annars tillbringat i stan med Emelie. Vi har skrattat och svettats till sammans i SOLEN! Gjorde där några in köp :D
Så imorgon blir det sista dagen i STHLM, tror att den kommer att bli rolig för kommer att umgås me Emelie och då blir allting roligt ;D Sedan bär jag mig av till Blidö igen.

Nu väntar sängen men vet inte vad ja ska göra i den ännu X) (haha) nej jag ska nog läsa i HP :P

Dagens

Låt: Allt i Ipoden
Frisyr:  Häst svans, med hårband 
Klädsel: Svart lång tröja med revor fram och bak, lila leggings, ballerina.
Accessoarer:  olika armband 
Händelse: sitta i en buss tre timmar från landet hem till Sthlm!
Planer: Promenad med Emelie XD
Vill ha: MYCKET, blandannat skor från mango.
Saknad:  Bella...
Drog: Solen
Finaste: Mormor & Morfar :) 
Måste: Läsa i HP<333
Dricka:  Coca-cola
Köp: NADA
Mat: Mormors mat!
Mående: Trött men jätte pigg samtidigt.

Dream, about Ana...

HEJS SVEJS!


Har precis kommit hem från min gud mor som också har landställe på Ö:n. Har haft en jätte bra dag i solen. Städat handlat och läst i HP. Den är sjukt bra, fast jag läst den flera gånger.
Ja drömmen som jag drömde i natt var inte om stekt strömming. Men inte om min framtida partner heller ,om inte jag Anna ställer upp på bröllop :) Ja för drömmen var faktiskt om henne konstigt nog.
Så i morgon tar jag bussen hem med mamma till Stockholm men stannar bara där några dagar sedan åker jag ut igen fast denna gång följer Anna med.

So that is going to be fun!

HAHA, Anna du tar ju för roliga bilder :)


Nu ska jag rita lite innan jag hoppar in I HP igen, längtar till filmen som kommer I sommar :) Hoppas min kära faster vill gå med mig. Om inte så tvingar jag henne dit (hihi)


Midsommar

Det är midsommar och solen är framme:) Har idag tagit det lugnt med mormor och morfar. Har faktiskt haft det jätte trevligt i solen hela dagen. Har precis ätit en jätte god middag, med sill och potatis till förrätt. Sedan blev det en promenad med mamma i det fina vädret. Ska kanske gå ut och plocka sju olika sorters blommor och lägga under kudden i natt, men har inte riktigt bestämt mig.


Morfar: Ja jag prövade det där med att sova under sju blommor när jag var liten. Men det ända jag drömde om var stekt strömming. Det är nog därför jag tycker så mycket om stekt strömming idag.

Glad midsommar allihop!


Jane Austin fan :P

Shit höl typ på att paja TV:n!
skulle sätta på en dvd film men det fungerade inte. Men sedan när vi skulle se på Tv så fungerade den inte som den skulle! Mormor fick panik eftersom hon ser på Tv nästan hela tiden och kan inget om IT. Jag fick värdens panik efter som jag trodde att jag tagit sönder skiten! Men nej efter många försök så började jag tänka på vad som igentligen var felet och sedan fixade jag och trixade lite och vips så fungerade allt igen :I) Ska nog bli It-tekniker när jag blir stor *NOT* Håller mig nog åt papper och penna och blir tecknare i stället :D
Snacka om vilken lättnad jag fick, jag kommer att hålla mig borta från den tv:n i fortsetningen! Om jag då inte vill skrämma livet ur mormor igen hehehe... ;)
Ska snart gå ner och se på en film: Emma som från början är en bok skriven av Jane Austin som både jag och mormor älskar :) Så två Jane Austin "fan" ska sitta och mysa framför tv:n och drömma oss in i 1700-talet.

Sedan blir det nog läsning i HP:) för kommer nog inte kunna sova i natt heller jag är ju som sagt en Nattuggla!

Adjos!

Vad vore Ben and Jerrys på en öde Ö...



Sitter och chattar med SNYGGING ;)
Har tussen myggbet som kliar konstant! Det enda negativa med landet det finns myggor överallt till och med inne!
Idag så handlade vi i den enda affären som finns på hela ön, och såg där att det finns Ben and Jerrys  ;) så gissa vad jag ska köpa nästa gång vi åker dit!  Idag har jag städat i tre timmar i lilla stugan men får pengar för det :) Men säger bara att det behövdes! Hade damm över allt, så duch turen var minst sagt uppskattad.

Sedan blev det en jätte god middag :P
Tog en promenad efter middagen och fota lite, ska försöka komma ihåg att lägga upp bilderna när jag kommer hem.
Blev också ihjälskrämd av några killar som åkte förbi mig på moppe och nsjälvklart ska dom tutta! Jag hoppa flera meter och hjärtat hoppa säkert också över ett slag. Tror att mina vänner fattar vad jag menar för två av dom går runt och skrämmer mig typ varje dag (You know how you are) X)

Men nu ska jag gå ner och se vad mina morföräldrar gör.

Se yaa! 

Porr :P

Sitter ute på landet och allt är härligt!
Det gick hur bra som helst att ta båten i morse, åkte med Sjöbris. Blev också väldigt glad när jag såg att det fanns trådlöst internet . Så jag kunde sitta och läsa bloggar från min Ipod m.m. När jag kom fram så blev det lunch och sedan packade jag upp allt i blå rummet och satte på värmen för det är lite små kalt men väldigt mysigt, prövade också ifall mitt internet fungerade och det gjorde det.  Så kommer att vara aktivt bloggande. Efter det gick jag ner och tog en "drink" med mormor och morfar. Då började vi diskutera porr, mycket roligt. Dem började berätta roliga historier om när de var tonåringar och hitta deras föräldrars porr böcker längst bak i hyllan. (Skratta väldigt mycket)Ja det var ju inte riktigt den porren som finns i dag!  


Har precis ätit middag med mormor och morfar, min morbror Mats kom också :)i hade det väldigt trevligt och åt god mat, med efterrätt :P Ska snart gå ner och se på rapport och dricka lite kaffe och en opera kväll blir det :)


Jag Älskar att vara ute på Landet i skärgården!  


Båt till Blidö


Drar ut med båten till Landet i morgon, så har precis packat klart fick plats med datorn så jag tror att jag fortfarande kommer att vara kontaktbar och aktivt bloggande, men vi får väl se :) Annars tycker jag att det kommer att bli jätte skönt att komma bort från stockholm och mysa ute på Landet med mormor och morfar! Men ska jobba lite där ute också för att tjäna lite pengar! Men nu ska jag chilla lite ska ju up tidigt imorn för båten går vid 10:00 inne i stan och tunnelbannan går inte till kungsträdgården, Så måste vara ute i god tid!

Byby

Teardrops from heaven...

Rain rain rain!
Det är gud som gråter för att vi förstör världen eller miljön :P HAHAH, nej men skämt och sidor nu får det faktiskt ta och sluta regna vill ha sommar väder med SOL.

DAGEN:
var tvungen att stiga upp 06:45 så det är mest synd om mig i hela världen ;)
sedan spenderade jag hela dagen inne i stan i regnet (riktigt mysigt) gillar faktiskt regnet men det det har hålt på för länge nu!
Fynda en jätte snygg tröja från Monki  :) så är nu lite fattigare!


Middag blev det hos ett par kompisar som har flyttat in i ett radhus. Sedan blev det en film. När filmen var slut så tog farsan och jag moppen hem, så har precis bytt om från mina blöta klädder till mys klädder :) så ska nu krypa ner i soffan och se på tv :D

NattiNatti

Fredag

Vi vakna runt tolv och gjorde inget på hela morgonen!
Chilla och tog det lungnt, spela kort och baka en halv satts kladdkaka efter som vi bara hade ett ägg hemma. Senare så åkte vi hem till Annas brors lägenhet för att vara barnvakt åt Annas lilla syster. Vi såg en film Braveheart, säger bara att vi stor böla.

Torsdag

Blir vekt av att Hannes ringer mig och frågar ifall jag vill möta Honom och Anna i vällingby! Så jag gick upp för att göra iordning mig sedan kastade jag mig på bussen. Möte dem där och sedan gick jag och Anna för att köpa underkläder. så vi hittar massa snygga underklädder på H&M som det var rea på :) så kom hem med två nya BH:ar och två par snygga trossor. sedan mötte vi upp pappa som var där och åt lunch med honom. Sedan gick vi in på swedbank för att fixa ett bankomatkort till mig. Sedan åkte vi hem till Annas brors lägenhet. Där blev det en film med Hannes och sedan slagga Anna hemma hos mig.

Onsdag

Första dagen på lovet självklart så sover man ut !
så vakna runt 13:00 då förflytta jag mig till soffan och såg en film. Sedan tog jag mig i kragen och hoppa in i duchen. Gav mig sedan av till Emelie och hjälpte henne och packa till Italien. Hon och Raring ska till Assisi för att konfimera sig. Sedan gick vi till Jamal för att  lämna en film som jag har lånat och då blev vi inbjudna på middag. Hade mycket roligt hans familjen är mycket roliga. Sedan gick vi vidare hem till Linnéa för att hämta henne hem till Emelie. sedan stanna jag en liten stund för att säga hej då till Raring och Crazy :)

By By darlings <33

Summerlåv

Great!
Det är skolavslutning i det här vädret Gud måste hata oss. Okej målnigt kan jag ta men när man går utanför dörren och det börjar regna så blir humöret på topp *NOT* Det var inte en rolig skolavslutning, tristväder och tårar . Men något som var roligt var när lärarna sjöng Snälla snälla med caroline af ugglas för Kenneth som lämnar oss. Det var sjukt roligt och alla lärare hade inlevelse. Men på kvällen så blev det lite mer av en riktig avslutning men Ben and Jerry`s och med ett roligt sälskap hemma hos Linnéa.

The weekend

LÖRDAG
ja min helig blev inte riktigt som jag hade planerat. Det första jag gör är att bråka med min mamma.Och den här gången så braka hela helvetet lös! så det sluta med att jag åker hem till pappa. Så jag har inte pratat med mamma på hela heligen. Men min lördag skulle inte förstöras för det! Det var ju Sveriges nationaldag och allt. Så till stan bar det av med Emelie så har shoppat lite nya grejer :) Sedan blev det ju självklart övernattning hos Emelie :) Men våran kväll blev inte så som vi hade planerat då heller.  Men till slut så blev det Ben and Jerry`s och en film men så klar somnae lilla Emelie.

SÖNDAG/ MÅNDAG
Vi vakna av att solen var uppe sedan blev det frukost med chai latte :P Sedan blev det en duch och sedan bar jag mig av till Hannes nya lägenhet för att vänta på Anna. Hon skulle ju Sova hos mig i natt för att hon har flyttat ut till Grillby. sedan Åkte jag och Anna hem till mig för att ha en mys kväll med Jordgubbar och chocklad + två mycket roliga filmer. Så klart så försov vi oss med en halvtimme men vi kom ändå till skolan en kvart innan vi börja.
sedan var det städdag och vattenvollyboll. sedan blev det en shopping dag i vällingby med flickorna och vi hade det faktiskt jätte trevligt.


Baking

Fredag sista riktiga skoldagen och kan bara säga att den var väldigt slapp. 
Sista tyska lektionen tänker aldrig att prata tyska på hela sommar lovet! sedan bar det av hem. 
Börja se en film men somna. Sedan blev det en promenad med hundarna och efter det bakning. Åt sedan en jätte god middag som Sarah har gjort och säger bara att hon ska bli min personliga kock. Ett Heroes avsnitt som bara blir bättre och bättre! Sedan blev det ännu mer bakning! så en lyckad rabarbertårta och en cheesecake har mäster kockarna Sarah och Sara gjort :) 

I morgon så är det Sveriges nationaldag och min dag kommer att spenderas inne i stan med Crazy och Raring :)      

Alla är så underbara <3

Yes har VG i Engelska och på verb testet satte jag 65/85 :)
Så positiva Sara börjar komma fram :) Har haft en helt okej dag inte så farlig som jag trodde, är inte häller så dum när det kommer till matte - tror jag :P Sedan stanna jag i plugget för att träna på att spela piano och sjunga, gick inge vidare men sedan träffa jag underbaraste Carro och hon hjälpte mig och tack vare henne lyckades jag spela upp mina låtar för Urban! Sedan spelade och sjöng Carro en av sinna låtar och hon spelar och sjunger som en GUD... helt underbart att sitta och lyssna man fick lliksom rysningar. Hon är GRYMT bra på att sjunga! Så gick från skolan vid fem och sälskapade med Linnéa till bussen och hon är också en helt Underbar person på alla sätt <3 

Vill också gratta min underbara syster som vann melodifestivalen som dem haft på sin skola idag, hon sjunger också väldigt bra! Älskar henne så mycket  <3 
 

En gammal bild på syrran



Kill me, and kill me fast...

Okej bara några dagar kvar sedan är det sommarlov!
sitter och gör de sista läxorna! För imorgon ska jag eventuelt in till stan och kolla på lite grejor. Anars så är det Mattedag i morgon ska bli så himla Roligt * NOT* Kill me, and kill me fast! Annars blir det musik redovisning som jag inte vet hur jag kommer att klara! Urban kräver det omöjliga av mig, är ju fan ton döv!

Nu ska jag göra te och se på desperet <3

RSS 2.0