Trick or Treat

Jaha! Allt skiter sig som vanligt!
Eftersom vissa inte kan  höra av sig. Blir bara lite irreterad på folk. Älskar nämligen Halloween efter som att det är något jag firat så långnt jag kan minnas, man kläde ut sig och sprang runt på Lyxelevägen och körde Bus eller Godis :)  
Men back up planen blev det då. Pappa, syran och jag blev inbjudna till Odd på en liten Halloween fest. Så trevligt var det, satt inte hemma och häcka i alla fall.
Ska upp och jobba i morgon så ska se en film och sedan gå och sova.
Jag hoppas att nästa Halloween blir bättre och roligare :)

Men Happy Hallowen till alla! 




Man On Fire

Fredag

Datorn fungerade inte i går för en sent på kvällen och då var jag för trött för att skriva!
Men tar igen det i dag :)
Jo igår så blev det som vanligt frukost hos Sarah, sedan så skulle jag inte göra något alls på hela dagen. Så jag tog ett bad, med ansiktsmask på och sedan pyslade jag om mig själv.
Läste i boken och lyssna på musik. Skit skönt att var själv hemma då man kan göra vad man vill.
 En film kväll blev det med Hannes, vi såg S.Darko. Sedan så gick jag hem till mamsen och såg en film innan jag somna!
Filmen var grymt bra
 med Dakota Fanning, grätt i slutet så sentimental var jag! Men Dakota är faktiskt en av de grymaste skådespelarna i världen.Tycker jag. Filmen hete i alla fall "Man on fire". 

Bakom ytan

*Jag börjar tvivla på dig
   Du visar dig vara den personen som jag såg från början
     Jag bryr mig om dig medans du låsas att bry dig om mig
      Jag ser eller jag såg upp till dig
       Men du visar dig var den personen som jag aldrig skulle kunna tänka mig vara 
         Du börjar sakta glida ifrån mig och jag vet inte ens om jag bryr mig längre
           Du har gjort klart för dig att du har ditt och jag har mitt*


Pank

Ja, Sarah och jag drog upp till vällingby :) Där titta vi på lite grejer, och nu har jag bästemt min outfit till New Moon <3 nu ska jag bara köpa grejerna och det gör så att jag typ blir pank! Vilket inte är så bra!! Men måste man så måste man! Vi tog en promenad hem men innan det så köpte vi något varmt och dricka på Waynes. Ni kan ju gissa vad jag köpte.....! 
Sedan blev det middag med mor min nere hos sarah med hennes mor. Trevligt var det. Sedan så blev det en film med Sarah: The Crowe, den var faktiskt helt okej men väldigt skum!

Nu ska jag fixa lite grejer på datan innan jag ska "sova".

Ciao!

GaLeN mOrGoN <3

Har haft en GALEN morgon med Carro <3 men nu är jag hemma och har tagit en dusch, så skönt! Nu ska jag bara ta ett stort glas Vatten och släcka min törst. Sedan ska jag trippa ner till Sarah så får vi väl se vad vi ska hitta på.

See ya <3

Onsdag

haha kvällen i går blev ite riktigt som planerat! skulle ha sett en film med Hannes men så dum som jag var så tittade jag inte efter i fall, filmen jag tog med mig lå i fodralet! Och det gjorde den inte blev skit sur :( Men vi pratade och såg på tv i stället! så kvällen var ju inte helt förstörd.

La mig tidigt i går för att vara en nattuggla ^^ Men skulle ju upp tidigt i dag för att vi skulle Luncha med farmor och sedan se på bio: Jung Victoria jätte bra var den jag grät faktiskt i slutet men jag älskar sådana filmer <3

Middag blev det hemma hos Sarah en jätte god salad, sedan så blev det filmkväll/ tekväll med Carro och Emelu! Så vi såg en gammal goding Festival. Sedan så sov jag över hos Carro för att det blev så sent :) Så vi slog på en annan svensk film Låt den rätte komma in, den var faktiskt rätt okej men tycker fortfarande att Engelska vampyr filmer är bättre :D Dels för att det finns fler snygga killar i dom ;)

 

:)

Nu drar jag in till stan med E! för att träffa L och K :)

Shoes♥

Hitta ett par skor från Dinsko, tror att jag kommer att ha dom på New Moon galapremiären <3
Så nu är jag 500 kronor fattigare!!!
  
Men jag vet inte i fall jag ska behålla dom? Vad tycker ni? Some help pleas...



Good Morning

GOD MORGON!
Fick jobbet i går :D Så efter jobbet i går så åkte jag hem för att byta om skulle ju på middag.
jätte god mat hade mormor gjort som alltid, vi prata om mycket och vi bestämde att inom en snar fram tid så ska vi eventuellt åka till Westervik för att se vart Morfar är uppvuxen! - men vi får väl se hur det blir med det? Nu ska jag äta frukost sedan ta en dusch och efter det så ska jag trippa upp till Vällingby med Sarah.

SEE YA

Amerikanska pannkakor <3

Söndag
Man ska ju ställa om tiden, tror ni inte att jag ställer om den fel! så jag gick upp klockan 6 i dag i troende att klockan var 8! Men men gick ner till Sarah för att veka henne, men klockan var då väldigt mycket så la mig brevedvid och sedan så sov vi i typ två timmar till! sedan så vackna vi och gjorde Amerikanska pannkakor med lönnsyrup till! så det sitter vi och kalasar på nu, sedan ska jag göra ordning mig ska ju till jobbet snart! Efter jobbet så blir det middag hos mormor och morfar!
Helvete nu spillde jag syrup över mina kläder och i mitt hår så måste gå.....! 

Bönor & Bakat

Jo jag har fått ett jobb på cafét Bönor & bakat! jätte mysigt ställe. Varje söndag kommer jag att jobba där mellan 12-(ca:16)
Så var där i går mellan 9-12 för att prova på och lära, sedan så åkte jag till läkaren! 
Efter det så packa jag igen!!! ska var a hos mamma denna vecka, så hon hämta oss och sedan så släppte hon mig i Vällingby, där jag Träffade Bella. Evigheter sedan så en Chai Latté på Waynes + en massa skratt och sedan så shoppa jag litte på H&M
*en kjol och en halsduk följde med mig hem<3
Sedan blev det middag Nere hos Sarah som Linda lagat, en chillkväll med gossip och en halv film blev det efter maten!
 däcka direkt vid elva var så trött!

En underbar fredag <3

haha jag borde skämas! har inte skrivit på en vecka!!!
men har faktiskt inte haft ork eller tid! Får se i fall jag orkar i morgon, lovar inget (hehe)?

Kort fattad Fredag:
Redovisning på engelska gick faktiskt förvånadsvärt bra? Fick jag höra i alla fall :)
sedan blev det Chai latté med Carro jätte mysigt på Waynes, tinade upp kroppen med varm dryck och skratt med Carro <3 Sedan kom Emelie och Anna och mötte oss sedan så drog jag och Anna hem till mig, pappa stog och gjorde munkar och Lite senare fick jag träffa den världsberömda Greken, haha sjukt rolig person asså :D Tiden gick fort och jag och Anna drog till Vällingby för att träffa tjejerna, middag och Bio blev det.

Träffade oxå Stor Moa evigheter sedan, jätte roligt var det! köpte oxå lite filmer så ja och syrran har haft en liten film kväll. Trevlig dag har det varit så nu är jag jätte trött och ska gå och sov ska nämligen upp tidigt till Jobbet i morgon :) Mer får ni veta senare ....

natti natti ;)

Lördag

Somna väldigt sent på fredagen eller man kan ju säga lördag morgon ^^ hehe
Gick upp väldigt tidigt också för att Carro skulle i väg, så vi blev utkörda där i från ;) Annas pappa kom och hämtade oss så ut till Grillby kom vi, trötta och kissnödiga. så efter ett toalettbesök så kastade vi oss ner i Annas myshörna och där låg vi och sov några timmar!

tillslut vaknade vi av att Annas små syskon och deras kompisar sjöng opera eller ja dom skrek väldigt högt. Inte roligt men vi kom upp i alla fall! Så in i duschen och näring blev det! Efter det så var klockan typ 15:30 och vi var fortfarande trötta så vi slog på en film som varade i tre timmar, snacka om att kasta bort hela lördagen!
men mysigt hade vi <3

Girlsnight ♥

Fredagkvällen spenderade jag hemma hos Carro <3 
Med Betty, Emelu, Ana och Néa. Trevligt hade vi med musik, kameran, dans,skratt och Film. Vi bästelde Pizza och hade det mysigt! Jag, Anna och Betty slaggade över och lyssna på gamla godingar och fota mycket. kommer nog upp bilder här någon gång. Men vi får se i fall ja orkar i kväll.

ANNA! Jag är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ TRÖTT ;)

skolan :(

Sitter i skolan och försöker jobba med mitt projeckt arbete! Har kommit fram till att det är fan mig värre än att ha vanlig skola! Det är mer att göra om helt ointresserade saker. "thats my opinion "

Idag så började vi 08:10 vilket var evigheter sedan jag började så tidigt! kommer inte i håg sist man började tio över åtta! Men ett besök på statshuset blev det på morgonen, mycket intresant byggnad. Sedan så åkte vi hem för att jobba med våra gruppuppgifter, som gjorde små framsteg.

Tittar in här i kväll och tänkte blogga lite om helgen, kanske kommer upp litte bilder om tekniken sammarbetar med mig vill jag säga! 

ciao!


Snow?

snö?
ja årets första snöflingor föll i går morse. Och i dag var det mer av en snöstorm på vägen till skolan. Inte så roligt för det var svinkallt och blött när man kom fram till tunnelbannan! Morgonen elle förmiddagen spenderade vi i stan för att leta efter byggnader i olika former. efter att vi hade hittat alla byggnader så drog vår grupp upp mot samlingsplatsen utanför konsärthuset. Där mötte jag Linnéas grupp och Linnéa, Malin och jag tyckte att det var för kallt att stå där i en halvtimme så vi drog till Wayne´s för att köpa något varmt att dricka. När vi kom in där så mötte vi Carro, Maria och Hampus som satt och värmde sig. Så jag köpte en Chai Latté något som jag kommer att leva på den här vintern och sedan sällskapade vi tillbaka mot konsärthuset.
När vi kom hem så blev det lunch och mycket skratt och spilningar över hela bordet! Albert hälde  super mycket salt i Johns sås och ja resten brhöver ni inte veta, sjukt äckligt var det i alla fall!resten av dagen så arbeta vi med våra Mosaik arbeten och kan säga att vi släppte Eminem idén väldigt snabbt!
Får ta och fota vårt konstverk när det är klart så får ni se hur det blev!

nu ska jag göra något annat roligt puss på rumpan <3


vanilj bullar <3

Tisdag inte min dag, eller morgonen starta inte bra i alla fall. Kom på att jag glömde busskortet efter att jag hade gått halva vägen så det var bara att vända och ringa Emelie så att hon kunde säga att jag skulle bli sen. Sedan så har vi hela förmiddagen hängt på tunnelbanorna med skolan för att få inspiration till vårt mosaik byggande. Ja helt onödigt tycker jag för att man fick inget alls i huvudet, så våran idé stod kvar med att göra Eminem!
Mötte Sarah på tunnelbanan och sällskapade hem och gjorde sedan vaniljbullar! Som jag inte har hunnit smaka ännu! Fick ett samtal av mamma mitt i baket och var tvungen att springa i väg till Läkarn, så snart är ett av minna problem lösta. Åkte sedan upp till Vällingby och köpte en Chai latté, sjukt gott!
I kväll blir det desperate <3  

Wayne´s

Vällingby efter skolan jag och Anna tog tunnelbannan upp och vänta på resten som tog mopparna upp. Så medans vi vänta på dom så fynda jag och Anna Nagellack, sedan kom gänget och mötte oss. Fika på Wayne´s var tanken men det sluta med att vi tjejer tog fika på Wayne´s och killarna köpte mackor på Subway och vi möttes sedan i Vällingehus och hade det skit trevligt. Sedan promenerade Anna och jag hem till mig och Annas pappa hämta upp henne utanför mig. En trevlig dag har det varit!

   


Monday

Måndag tog mig 45minuter innan jag seg upp ur sängen! Ja jag var trött, så det var lika bra att sälla sig i duschen och ta en ordenklig dusch. Sedan fick jag stressa lite med sminkningen för att komma i väg i tid. Sprang för att hinna med tunnel bannan och kasta mig framför dörrarna precis när dom höll på att stängas.
Skolan denna vecka hoppas jag att den kommer att bli skön, efter som det är projektvecka och det betyder att det inte är några läxor på hela veckan och det bästa, INGET TYSKA!

Dagen gick snabbt fyra lektioner, var av en var hjärt och lungräddning så nu kan jag typ hjälpa någon som får plötslig hjärtstillestond men tror att jag typ kommer bryta alla revben du har ;) Men du kanske över lever i alla fall! Var också hos syokonsulenten i dag för att prata med Tanja om gymnaseval. Tror att jag kommer välja Hotell och Resturang linjen. Sedan inriktning Hotell. Så är lite lungnare nu när det kommer till gymnasevalet.

Dagens Outfit





Tröja: TopShop
Kjol: H&M
Strumpbyxor: H&M
Armband: DiDDi







I am Blue (Da Ba Dee)...

söndag har inte gjort något speciellt under dagen, gått runt i lägenheten i pyamas och sett på en halv film. Årkade inte se hela så tog en dusch i stället och spelade lite musik efter som jag var ensam i lägenheten. När mamma kom hem så drog jag ner till Sarah för att se Gossip, det är så sjukt bra! Sedan gick jag ner med min mor för att handla middag och ingredienser till kladdkaka. Stressade upp från till baka för att inte missa OTH också så sjukt bra. Sedan satte jag igång att baka kladdkaka, nu sitter jag nere hos Sarah och vi har tagit på oss ansiktsmasker. så vi är nu helt blå i ansiktet!   
(gammal bild från Öland)

E,A + promenad = Te

skit trött efter stan så jag och Sarah halv sov i hennes säng. Sedan blev det typ ett halvt gossip avsnitt.men avbröt  när ringde lilla Anna och sa att hon var i stockholm och undrade i fall jag hon och Emelie kunnde hitta på något. Så knalla hem till emelie vi åtta och det sluta med att vi gick en promenad som sluta hemma hos mig med Te.

I kväll så tror jag att jag ska ta och läsa lite i New Moon.

puss

Minneskort nästa.

Just det fick min kamera i onsdags <3 nu måste jag bara köpa ett bättre mineskort sedan ska jag fota allt jag ser ;)
So be prepared Linnéa (a) <3

ZOMBIE

Haha, ja ett misslyckade köp inne i stan! 
Ja vi kom fram till kylan i gamla stan och skulle fika. Efter många om och men så gick vi in på ett café och helt plötsligt ville inte Sarah fika så själv fick jag beställa en kopp vit varm choklad! Som jag trodde skulle vara jätte god men nej den smakar inte ens vit choklad utan varm mjölk! 
Urch... gillar inte att bli lurad! Sedan blev det också lite andra missnöjen också man kan väl säga så här att jag brände 63kr på skit. But hey thats life...
Men när vi kom fram till platan så såg vi zombie tåget, haha de var faktiskt lite roligt och Sarah blev skit skraj!
men nu ska jag läsa tidningen E L L E.
CIAO! 

***

Nu drar jag in till stan med Sarah. En härlig promenad i Gamla stan och sedan ett stop för att fika <3

Världens barn!

Igår så satt man och plugga till So provet som jag tror att det gick åt helvete i alla fall. Eller jag tror att det är inte så Tjus ville att jag skulle svara!
Sedan så var det insamling för världens barn, stog med en tom bössa och efter 45 minuters skramlande så fick jag in nästan 200 kr tror jag??? 
Sluta vi vid tolv! Så det blev lunch med girlsen i stan. Sedan så rusade jag i väg till mitt utvecklings samtal. Efter de så blev det en simtur i simhallen, riktigt skönt faktiskt. När jag kom hem så var jag sjukt trött och somna i soffan men väktes av en jätte god doft som var ett tecken på att jag var hungrig. Pappa stog och gjorde munkar mmm.....
så dom kalasade jag på innan jag skrev klart min svenska reflektion.

Nu ska jag hoppa i säng!

Natti Natti

***

Om man änndå kunnde somna och aldrig vakna igen...

Trött, specielt på plugget!

ÄR BARA SÅ TRÖTT!
har haft vandring hela dagen och jag gör självklart misstaget att ha mina nya kängor! klarade cirka 10 min, sedan började de göra ont! och efter en hel dag med dom skorna så har jag två stora blåsor på mina lilltår! Inte rolig, gör så ont...
Efter vandringen så åkte jag till simhallen och simande lite jätte skönt faktiskt! När jag kom hem så kastade jag mig i säng och sov en stund. Men är fortfarande jätte trött. Men nu har jag pluggat hela kvällen blev nästan klar med engelskan och fattar ännu lite mer om samhällsekonomi. Vi får väl se hu mycket som har fasnat i huvudet till på torsdag.

Nu ska jag göra lite te och krypa ner i soffan för snart börjar Desperet <3

FAME

MÅSTE SE, MÅSTE SE!!!
En film jag  måste se!!! Värkar vara så bra och älskar dans filmer <3
tror oxå att den kommer att hamna på min filmhylla :)


fryser!

Beställde min kamera i dag! :D
Så sitter och väntar på att den ska droppa ner i min brevlåda.

I dag har det vart en lång dag, disikera ko ögon på no:n! stank så in i helvete men annars så var det inte så farligt som jag trodde att det skulle vara. Så nu ska man bara skriva en labbrapport och fatta det man läser om ögat och ljuset!

Tycker att det är iskalt hemma fryser hela tiden! Så har typ två tjocktröjor men fryser fortfarande! Ska nog gå och kolla mitt blodtryck. Men annars har jag vart duktig och försökt plugga samhällsekonomi, även fast jag tycker att det är skit tråkit! Eller det är så komplicerat och därför blir det tråkit!

tror att jag ska gå och ta en dusch, blir nog kanske lite varm då + att en kopp TE efter de kanske inte är en så dum idé!

NEW BOOTS

Söndag
vakna lagom till Gilmore Girls åt frukost.
Märkte att klockan  hade tickat i väg och jag skulle göra i ordning mig. Så på 20min duschade jag och klädde på mig, och sminkade mig, rekord typ! sedan drog syrran jag och pappa till Kista för att föra in pengar, så att jag skulle kunna köpa min kamera. Men självklart var det nåt fel på bankomaten! 
Så prövade skor i stället och hitta ett par direkt, bästämde mig att köpa dom på 10min. Och dom som känner mig skulle inte tro mig efter som jag aldrig kan bästemma mig :D Men idag gick det snabbt och nöjd blev jag också! (Lägger upp en bild när jag skaffat kameran)

Sedan åkte vi vidare till farmor och åt sen Lunch! Nu börjar One three hill så måste gå 
ciao! 

CANON <3

Var i dag hos min morbror och prata med min moster Jenny! Hon är nämligen bra på kameror så nu har jag bästemt mig en Canon blir det, och inte vilken canon som helst utan en Canon IXUS100IS Svart!  Ska tydligen vara jätte bra sa Jenny, så i veckan slår jag till och skaffar den här älsklingen <3 så snart kommer jag framhäva den lilla japanen i mig och springa runt och fota allt som jag ser ^^




Uppdatering

Nu är jag tillbaka! har haft fullt upp med prov hela veckan! Tror faktiskt vi har haft något slags prov varje dag, inte roligt! Men jag kanske klarade tyskan relativt bra tack vare Anna :) Matte provet gick åt helvete men man kan inte vara bra på allt i världen.
I torsdags så spenderade jag kvällen med Anna i Vällingby då vi var på Topshop kväll, Anna hade fått någon inbjudan där det var 20% på allt i butiken och dom 50 första fick en Goodibag. Så jag och Anna plockade på oss något och var dom två första som köpte! sedan mingla vi runt i butiken och mötte Alexandra & Milla. roligt var deet i alla fall :D 

Fredagen spenderade jag i skogen, orientering inte roligt när det är iskalt ute! Men det gick ganska bra iallafall :)
men dagen slutar inte där utan vi måste tillbaka till skolan och ha en lektion och inte vilken lektion som helst utan det blir språk!! kan dagen bli bättre? Sedan åkte man hem och tog en härlig dusch, tror aldrig att det har vart skönare att duscha!   


Bloggtorka

 Det är så mycket nu, skriver när jag har tid!

RSS 2.0