Illusionisten

Oh my God!
Har nu sett en av världens bästa filmer Illusionisten, är nu en av mina favorit filmer! Helt underbar både kärlek och magi. Musiken och miljön,skådespelarna typ allt var bra, till och med så den var filmad :) Den bästa scenen var slutet. Det var också ett halsband som jag förälskade mig i. Gjort i trä och väldigt smart gjort. Jag kan bara avsluta inlägget med att Filmen var helt fantastisk! 


(Vill Ha!)

Cheesecake

Har haft en skön dag i solen med sarah i vällingby. hitta en ring på topshop som ser ut som en uggla :) sedan blev det på fyllning av leggings och strumpbyxor har hål i alla mina! Har sedan haft en slap kväll med familjen, räk middag och en bra film! Börja skriva lite på engelska uppsattsen och har bästemt mig att skriva om Romeo och Juliet <3 älskar filmen sett den vet inte hur många gånger! Men nu är det dags för Cheesecake :p   

:( ...<3

Jepp, min depression period började krypa fram den här veckan. Så jag känner mig  rätt nere lite då och då. Så tyska provet gick åt helvete och det gjorde matte provet också! Men ska försöka tänka posetivt men felet är att jag inte kan göra det längre! Har nog vart med om för mycket otur. Så i dag snurra tankarna åter igen om varför jag vill leva. Men kom ur den tanken snabbt! Prata med min far och han stötar mig, älskar honom mer än allting annat. Vet inte vad jag skulle göra utan honom <3 En till som jag älskar otroligt mycket är Linnéa som har hjälpt mig väldigt mycket och hon har bryt sig.

  

Gahhh...

Gahhh...Har fan pluggat matte i två timmar och änndå känns det som att inget fasnar i min lilla hjärna! Blir så trött på mig själv. Det är nog bara att säga Hej Då till de betyget jag skulle få!
But that´s life!

Panik

Aa... panik! känns som om allt går åt helvete, plugg, plugg och åter igen plugg! 
Måste skriva en låt på musiken och redovisa den på torsdag! bläää och jag kan inte sjunga inför andra, jag typ dör! Men måste fortsätta plugga Tyska  ett språk som jag aldrig kommer att använda och avskyr- morrr! ska bara äta upp fruktsalladen som snälla Sarah har gjort till mig :)

 

CIMG3646.JPG.jpg


I can smell the summer

Monday agen...
Halvhemstudiedag i dag så börja inte för än klockan 13:25. det var tur det annar skulle jag inte orkat med dagen, kunde nämligen inte sova i natt! Vet inte varför men tror att jag tänkte för mycket. Jag måste sluta tänka för mycket! Men tror inte att jag kommer att göra det för det är sån jag är. Men sitter och pluggar just nu till Tyska provet går väl si och så me det! Kan typ alla ord i alla fall :) Har vart på en härlig promenad med Emelie i det mysiga sommar vädret, men ska nu dricka upp mitt te och sedan borsta tänderna.



Efter som det har vart ett underbart väder idag så bjuder jag på en sommar bild från landet. Älskar att sitta på ångbåtsbryggan och se solen gå ned.

The weekend

kvällen i går blev väldigt rolig :)
film kväll hos Betty med girlsen och Carro <3 med skratt och tårar. Sedan blev det övernattning hos Linnéa. Det blev mycket skratt och foton med E`s kamera! 

Dagen spendera jag med flickorna i Vällingby, där det så klart blev en massa shoping! Så är ännu fattigare nu!!! 
Det blev en skön kväll med underbaraste Sarah :) då vi satt och måla med akvarell och lyssna på klassisk musik. Efter det blev det en promenad till ICA och sedan säsongens sista Gossip avsnitt, och älskar slutet, VILL SE MER!!! 

mEN nu ska jag läsa lite innan jag ska sova, Natti, Natti.

I Love The Rain <3



*Har haft en underbar dag*
ja deet skulle ju vart bio i dag men det blide inte så. Det blev något fel med filmen så den stäldes in, men det gjorde inte mig något :) i stället fick vi ersättnings biljetter så nu har jag tre stycken  bio biljetter! Inte nog med det såblev det shoping med mormor- så nu har jag två klänningar i min garderob <3 Efter shoping i regnet som jag älskar! (är inte ironisk, tycker om sommar regnet) så blev det en tidig middag i Alvik på någon resturang. Nu sitter jag och väntar på att Emelie ska ringa ska typ göra något i kväll. so I hope the night gonna be lovly too :) 

just, dance and forget your problems...

TYP sovit bort hela dagen! vakna 12:00 och gjorde inget alls tills klockan blev 16:00. Då bar jag mig av till stan för att promenera lite! sedan blev det en film med syrran! Dirty Dancing 2 och efter filmen blev vi väldans dans sugna :) så vi sprang runt och dansa i vardags rumet med hög musik på. Vi dansa kanske inte så vackert men sjukt kul hade vi alltid!
ska snart hoppa i säng men är inte så trött! men ska upp ganska tidigt imorgon, ska på bio med mormor :) kommer bli trevligt tror jag. vi ska se Coraline verkar vara bra sarah tycker i alla fall att boken är bra!

I fall as hard as I try, and that`s realy hard...

I always said that I would make mistakes
I'm only human, and that's my saving grace
I fall as hard as I try
So don't be blinded
...

AQUA

HaHa!
såg att AQUA ska återförenas! Dem har varit splitrades i typ10år.
AQUA är ett band som jag lyssna på när jag var 5 eller 6 år gammal, tyckte då att dem var skit bra,älskade dem! men nu idag så är dem inte så bra som man tyckte då :) Tur det! Men lite roligt är det att dem återförenas :)


Tisdag

Känner mig lite bättre idag så skola blir det i morgon!
snart klar med so arbetet men behöver prata lite med Tjus imorgon, sedan är det bara att skriva klart de sista grejorna. Har nu typ gjort klart bild uppgiften blir ju aldrig nöjd!!! Men nu får det fan mig vara klart för annars kommer jag böja om helt och det har jag inte tid med. så nu ska jag gå och borsta tänderna och bestäma mig vad jag ska ha på mig imorgon, det siktar just nu åt pappas skjorta med ett skärp!

Tjingeling!


Sjuk = Harry Potter

Tänkte komma till skolan imorgon! men pappa sa att det var ju bara att glömma så som jag hostar och knapt äter något!
Så matte provet får vänta på mig! Men då kan jag plugga lite imorgon eftersom jag inte har pluggat idag. Orkade knapt komma upp ur sängen men jag lyckades! Som alltid när jag är sjuk  blir det en Harry Potter film :) I dag blev det Fången från Azkaban, favoriten <3 Älskar Harry Potter filmerna och ser alltid någon när jag är sjuk, man glömmer liksom att man är sjuk när man ser den. Man drömmer sig in i en annan värld. Men när man är sjuk så stannar inte tiden så det blev Plugg iallafall! Är snart klar med uppsattsen och fattar lite mer i Matten.

Men nu ska jag hoppa i säng och läsa lite för sova kan jag inte!

Totoly sicko!

Ligger i sängen med lap-topen i knät. Mår rent sagt Skit, har ont i huvet och i magen. Hatar att vara förkyld det rinner ur näsan helatiden och det känns som att jag har en ping-pong boll i huvedet som bara jävlas med mig! På toppen av allting så får jag inte behålla maten heller, så känner mig helt utmatad. Men trots allt så har jag pluggat matte och fattar lite på VG- delen nu,men får se vad som stannat kvar i min lilla hjärna. Får inte gå till skolan imorgon, men vi ska ju ha vår Kina presentation. så känner mig änu sämre när jag dissar min grupp, men är man sjuk så är man!

NU ska jag ut i köket och se ifall jag får behålla något i magen.

Adjö!


Lördag

Tjollahopp
Japp är förkyld men det hindrar mig inte! lite ipren och alvedon är en perfekt blandning.
ja hela morgonen har vi då som sov hos Néa spenderat i sängen! men typ vid halv två kom vi upp. så dagen flög förbi. men det har varit en skön slap dag i Linnéas trädgår i solen :) Gräskrig och fotboll, men man kan inte säga att vi var proffs precis men roligt hade vi. sedan var klockan sex helt plötsligt och jag och anna drog hem till henne. där la vi oss i hennes super sköna soffa och såg på Batman The Dark Knight grymt bra men var lite för trött för att hänga med i filmen så ska nog se om den. Kvällen var menad att se på eurivisiosongcontest men Linnéa ringde så det blev en promenad istället! Nu är man hemma hos Anna och hela näsan är igentäpt men fick ett tips av Hannes att man ska tandkräm under näsan och det fungerade faktiskt en liten stund, men det svider så jäkla mycket!!!

men nu är det dags att lägga huvet på kudden och sova
Good Night

Fredag

Fredag!!! en underbar känsla man känner sig liksom fri. men plugg kommer det att bli annars är man körd på matte provet. men plugget får vänta tills det blir Söndag. Min fredag har jag spenderat hemma hos Anna med jamal,Emelie och sedan blev det övernattning hos Linnéa :) vi snacka lite sedan somna alla konstigt nog. men hade en jätte trevlig kväll det enda negativa är att en liten förskyldning har våldgästat mig - morrr


Torsdag

Gud den här dagen har vart så lång! vart en jätte konstig dag i mitt huvud, dagen har bara segat fram. Men är typ klar med läxorna har suttit en liten stund med matten! Men tyskan därimot fattar jag inte ett skit av. Så provet som kommer snart kommer att gå åt helvete, men inga sura miner för det :) 

Här kommer bilden på klänningen som jag köppte på H&M i Tisdags!
( ursäkta kvaliten bilden kommer från mobilen)


så nu är det bara ett par snygga klackar som fattas! men har redan kollat in ett par så nästa månad så kommer dem få ett hem i min garderob, om pengarna finns vill jag säga :) Men nu ska jag packa, Mammas vecka är slut!


PLUGG + GOSSIP = CRAZYFUN

YES klar med svenskan! och tycker att min deckarinledning blev ganska bra! 
I går hade vi bara en lektion sedan hade vi halv hemstudie dag  så jag och Ana drog in till stan! Hitta min ur snygga klänning och en snygg BH. Så nu är jag fattig...! ( tänkte lägga upp en bild på klänningen i morgon om jag orkar)Nu har jag bara tyska och matte kvar men tänkte ta en pause och se ett gossip avsnitt. <3

TJENIXEN :)



skola..

GOOD MORNIG!
Har just nu engelska och sitter och söker på google : Climate+Ontario sååå tråkigt. hittar inget alls!
men vad gör man när man har tråkigt framför datorn? jo man bloggar :) Nu vill maggis att vi stänger av datorerna!

ciao!

Detta var dagens...

Dagens låt:  Robert Pattinson - Let Me Sing <3
Dagens frisyr:
  ut släpt.
Dagens klädsel: Leggings och en tunika.
Dagens händelse: en tripp till vällingby med mor min.
Dagens planer: Film med glass :)
Dagens vill ha: en ur snygg kläning från H&M!
Dagens saknad:  My father.
Dagens drog: Musiken.
Dagens finaste: Ingen aning? 
Dagens måste:
Ben and jerry´s
Dagens dricka:  Coca-Cola
Dagens köp: NADA :( 
Dagens mat:
ingen mat lust, typ frukt.
Dagens mående: SKIT!

Heroes maraton <3

Jag visste det...! min fråga är bara varför?

Ligger nere hos Sarah på golvet med hennes MacBook :) älskar den! efter som planerna ändrades.
blev det en härlig promenad och  vi handlade MONSTER :) Nu ska vi ha Heroes maraton hela natten, eller tills Monstrerna slutar att verka.  

see ya later 

Oskulden?

Tjo!
ja som sagt så har vi Liv Lust och Längntan denna vecka! Så i dag var det muff och snopp verksta och svaren på frågorna vi skrev till killarna och då kommer frågan upp.

Var för vill man förlora oskulden så tidigt?
Jag fattar att man vill förlora den, men om den är så viktig som alla säger varför inte förlora den med någon som man älskar. vad är meningen med att göra det bara för att? då kan man ju lika gärna göra det med vem som helst! ta första bästa kille/ tjej man ser! Hoppas bara inte det är någon person som är grymt äcklig eller är det också något som man  också skiter i? Och varför är det så många som bryr sig om vad andra tycker? skit i vad de andra tycker och bry om dig själv...!

P.S
Andvänd skydd ;)


" Liv lust och längtan"

aaa..! blir galen på all teknik! helvetes jävla skit datorer! sitter liksom och skriver på min uppsatts och heltplötsligt skiter sig internet - morrr + att i går sparades inget jag skrivit så jag fick göra om hela skiten. ja det var vad jag har att klaga på idag.

"Liv lust och längtan" är temat på projekt veckan. faktiskt riktigt roligt. Igår hade vi besök från RFSL och fråga mig inte vad det står för har redan glömt det. I dag så svara vi på massa frågor som killarna undra om oss tjejer, var faktiskt väldigt intressant att se vad dem ville veta.

Hej hopp gummisnopp ;)

F**K YOU

Ååå jag har hittat världens underbaraste låt med Lilly Allen! Är skit bra och har ett budskap men det kommer ju att bli en sommarplåga men den är ju bäst <3

FUCK YOU- Lilly Allen
http://www.youtube.com/watch?v=-ITZBBV8Syg


Raring <3

GRATTIS RARING :)

I dag fyller min älskade år! 15 åringen blir i dag befriad från titeln fjortis. så jag och Anna var idag över hos henne och gav en present som hon har användning för på speciela tillfällen :) mer än så avslöjar jag inte.
så kladdkaka och icecoffe blev det.
nu sitter jag hemma hos min favorit kusin Leo :) så jag ska gå ut och leka lite och lära honom att säga:
SARA ÄR BÄST :p

Nu välkomnar vi Våren...

Min valborg var helt underbar :) har haft skit kul med vännern. Brasa, promenad och träffat roligt folk. Det blev inte mycket till sömn i natt men konstigt nog inte trött nu. Ja sov hemma hos Johan med fler. 
I dag så blev det en dag i stan med Anna & Emelie. 
Mycket trevligt och shoping blev det. en tröja och ett par skor har ett nytt hem i min garderob :) sedan har min kväll fortsätt hemma hos Sarah med middag och nu X-men med Ben and Jerry´s. 

så nu ska jag hoppa i säng
GOD NATT

RSS 2.0